Spring naar bijdragen

Leonardo80

Members
  • Aantal bijdragen

    176
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Leonardo80

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    leonardo80@live.nl

Profile Information

  • Interesse
    voetbal,fitness
  1. Leonardo80

    Jezus getrouwd??

    En met wie zou hij dan getrouwd zijn geweest?
  2. Weet dat het langer bestaat maar de laatste tijd hoor je er ook veel over in het nieuws.
  3. Heb er ook veel over gehoord.We zullen zien in 2012.Elk jaar komt er iemand wel met een doemscenario.
  4. Leonardo80

    Fitness topic

    Ben nu veel afgevallen zeker 14 kilo.Weeg nu 80.Ben weer bezig met krachttraining,kon nog maar net 80 afmaken op de benchpress.Maar het gaat vooruit.Vooral me armen.Dus veel cardio en nu weer krachttraining erbij.Gaat lekker.
  5. Volgens mij draait de geloof van de Ethiopen om de Ark des Verbonds.Zij claimen tot op de dag van vandaag dat zij de Ark des Verbonds in hun bezit hebben.Zij hebben ook een nationale dag waar bij replica's van de Ark rond word gedragen.
  6. Quote: Op vrijdag 20 juli 2007 11:44:51 schreef The Black Mathematician het volgende: Geweld is toegestaan als het voor vermaak is. Ik ben enorme fan van K1-fights op Eurosport. Maar wie bepaald wat vermaak is.Heel veel jongeren vechten s'weekends tegen elkaar.Meestal dorp tegen dorp.Voor hun is dat ook vermaak.Voor de overheid een misdaad.Voetbalsupporters vechten ook voor de vermaak,echter worden zij nog zwaarder gestraft dan pedofielen.Totale hypocrisie natuurlijk.
  7. Wat betreft moslims en Christenen.Op de Molukken werden Christenen in mootjes gehakt letterlijk.Een Christen werd zijn hoofd afgehakt en vervolgens gingen de moslims ermee voetballen.De dochter van de dominee werd opgehangen en haar foetus werd uit haar buik gehaald/gesneden.Moeilijk om dan je andere wang toe te dienen.Wat een groep Christenen ook niet deden.Een groep van zo'n 150 Christenen kozen toen de aanval.Wat moet je doen in zulke situaties,soms is het niet een kwestie van je andere wang toedienen.Want dat kun je niet als je hoofd over de straat rold.Als je dan terug slaat is dat toch v
  8. Leonardo80

    Off Topic

    Hoe ga je dan?Met een auto of openbaar vervoer?Want het is vandaag Live Earth of zoiets en we moeten bewuster met deze planeet om gaan.
  9. Quote: Op zaterdag 07 juli 2007 15:40:12 schreef MarinusCopy het volgende: [...] We willen niet als gelijken gezien worden we eisen dit. De rest van je post is nogal puntloos. Wat moeten homo's doen volgens jou? A. allemaal terug de kast in b. dankbaar zijn voor de positie die ze nu hebben in de maatschappij. c. doorgaan tot discriminatie tot het verleden hoort (if ever) De voorbeelden die ik gaf was om te zeggen wat er kan gebeuren als je homo bent.Was niet echt om conclusies uit te trekken.Je zei dat het gevaarlijk is om homo te zijn en met die voorbeelden geef ik
  10. Ik vind die gayprides eigenlijk ook belachelijk.Homo's willen altijd geaccepteerd worden als gelijken.Maar als je ziet wat daar gebeurt,het enigste wat ik dan kan doen is ze eigenlijk uit lachen.Verder is het nog steeds gevaarlijk om homo te zijn ook in Nederland.Ze worden vaak overvallen op parkeerplaatsen.Maar omdat de meeste homo's daar ook getrouwd zijn met een vrouw kunnen ze geen aangifte doen.Nog maar niet te spreken over de potenrammers.
  11. Leonardo80

    Fitness topic

    Quote: Op maandag 25 juni 2007 16:30:51 schreef Light Jr. het volgende: Kijk eerst op www.exrx.net hoe je alle bewegingen uit moet voeren, zorg dat je eerst de beweging onder de knie krijgt door lichte gewichten te gebruiken. Verkeerd trainen kan zeker problemen opleveren, maar met kleine gewichtjes kan er niet ZO veel mis gaan in principe. Hoeveel gewicht heb je? Thuis kun je buik, biceps, triceps, schouders trainen, en je borst (dumbell fly's, opdrukken in allerlei varianten). Wat met name lastig is thuis, is rug en benen, die kun je het best in de sportschool trainen. J
  12. Leonardo80

    Fitness topic

    Dat is denk alleen met je rug en die gebruik je niet met deze oefeningen.Je moet de oefeningen wel correct uitvoeren anders heb je natuurlijk niet de gewenste resultaat.Maar verder kan er niet veel mis gaan.
  13. Leonardo80

    Fitness topic

    Thuis makkelijk buikspieren en zijbuikspieren.Opdrukken.Met gewichten kun je triceps,biceps.
  14. Leonardo80

    God straft.... hoe dan?

    Verder God straft....hoe dan?Ik herinner me nog een keer dat een werknemer van de jongerencentrum tegen me zei (die trouwens niet gelovig is)alle slechte wat je doet daar moet je voor betalen.Op de 1 of andere manier word dat rechtgetrokken.Ik zei toen dat het onzin was.Maar uit ervaring ben ik er toch achter gekomen dat het zo is.Hoe het kan weet ik niet (of wel God dus) maar zo gaat het echt.
  15. Leonardo80

    Fitness topic

    Mijn computer is naar de kloten,dus kan geen foto's oploaden.Kan zelfs geen filmpjes meer kijken op Youtube en dergelijke.Dus als ik alles weer in orde heb zal ik even een pic plaatsen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid