Spring naar bijdragen

Mar10

Members
 • Aantal bijdragen

  40
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over Mar10

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Interesse
  Hip Hop, Fitness, basketbal
 • Beroep
  nog geen
 1. Dat oude topic is al heeeel oud dus ik dacht altijd leuk een nieuwe. Voor mij is de mooiste die ik in het echt gezien hebt toch de St Peter's Kathedraal in rome. Die kerk is echt werkelijk inspirerend mooi. Verder vind ik van plaatjes deze kerken ook werkelijk heel mooi: De Smolny Cathedral Basilica San Marco St Basils Cathedral St Andrew's Church Ik ga Vrijdag richting London en ben van plan daar zeker de St Paul's en de Westminister Abbey te bezoeken.
 2. Mar10

  Ethiopisce en Koptische kerk

  Maar niemand kan me dus meer vertellen over die dikkere bijbel van de Ethiopische Kerk?
 3. Wie kan mij hier iets meer over vertellen over deze kerken? Wat is hun verschil met bijvoorbeeld de R.K.K. ? En ik las dat de Ethiopische bijbel niet uit 66 boeken bestaat maar 81, omdat hun nooit een canon ingesteld hadden ofzo.
 4. Mar10

  Je Cd-kast vulling

  Poeh he, ik ga ze niet allemaal opnoemen dan blijf ik bezig. Mijn collectie bestaat voornamelijk uit Rap zoals Bone thugs n Harmony, 2Pac, Public Enemy, Lil Wayne, T.I. , Warren G, Snoop Dogg, Eazy E, Notorious B.I.G., Nas, Ice Cube, Jay-Z, Big Daddy Kane, Scarface, Talib Kweli, Wu Tang Clan, Xzibit, A Tribe Called Quest, Kanye West, DMX, DJ quik, Pete Rock, The Game, Ice-T, UGK en nog een aantal. En ik heb ook een aantal Reggae, Funk,Jazz, Soul en R&B CD's.
 5. ooh het gaat dus alleen om 2 evangelieen, ik hoorde telkens dat er gehele bijbel teksten aangepast waren.
 6. ok ok, neej niet de davinci code gelezen, maar ik had dit van iemand anders gehoord. Die kwam hier met die lijst. Er is ook een boek genaamd het andere christendom waarin deze boeken (of iniedergeval een paar van deze) in stonden. Maar is het waar dat de bijbel incompleet is doordat de Romeinen er aan gezeten hebben?
 7. Ik zit een beetje met een probleem, ik hoor(en lees) steeds vaker dat de bijbel incompleet zou zijn en dat vroeger de Romeinen delen die hun niet aanstonden uit de bijbel hebben gelaten en verbrand of verborgen. En dat op deze manier gods boodschap incompleet zou zijn. Het zou dan gaan om deze boeken: Het zijn ongeveer 50 evangelies met : De Nag Hammadigeschriften zijn te verdelen in: geschriften over Jezus Christus geschriften over Hermes Trismegistus scheppingsmythen openbaringen verlossingsteksten Geschriften over Jezus Christus (23) Gebed van Paulus de Apostel Geheime b
 8. Bizzy Bone van Bone Thugs N Harmony heeft het heel vaak in ze nummers over God en Jezus. Hij heeft 1 CD helemaal over/voor Jezus gedaan. En hij heeft ook zo'n nummer Jezus loves you.
 9. Die rozenkrans die hun hebben (alhoewel geen echte) vind ik echt mooi ook trouwens. Die laatste scene is inderdaad vet(bedoel je die straatinterviews of dat in die rechtzaal) @ Tom ?
 10. ok ik zal even kort neerzetten waar de film overgaat ok: Misdaad vind je overal, en de echte zware criminele weten soms voor lange tijd de arm der wet te ontlopen. Conner en Murphy McManus vinden dat daar iets aan gedaan moet worden. Ze besluiten om het recht in eigen hand te nemen. Samen met hun vriend Rocco, beginnen ze systematisch de grootste criminelen af te slachten. FBI agent Paul Smecker komt de mannen op het spoor en moet ze inrekenen. Maar hij heeft ergens ook wel waardering voor wat ze doen.
 11. Wat vinden jullie van die film? Ik vind het echt een toffe film goed neergezet en goed geacteert.
 12. Mar10

  50 Cent Goed Of Slecht?

  ik vind 50 cent leuke muziek om naar te luisteren het is voor mij entertainment, dus ik lig er niet wakker om van wat die zegt. Ik ben zelf ook heel groot fan van Rap muziek. Vooral 2Pac, Ice Cube en Nas vind ik erg goed. Bij die rappers kan je horen dat ze toch ook veel gelezen hebben, aangezien ze vaak dingen in hun teksten stoppen waarbij ik geprikkeld wordt om dingen te lezen.
 13. Mar10

  Dode Zee Rollen

  Waar kan ik hier meer over lezen? Ik heb van iemand gehoord die deze gelezen zou hebben dat er in zou staan dat Jezus zelf heeft verteld dat er niet een instituut als de Kerk zou moeten komen ofzo. Is dat waar, zijn er hier mensen die dit gelezen hebben?
 14. Mar10

  Kruis ketting

  ok Bronze jah dat is wel mijn achterliggende gedachte. Ok maar hoe zit het dan met dat gebod ?
 15. Mar10

  Kruis ketting

  Toch heb ik nog een vraagje over een kruisje met jezus daarop, wordt dit niet verboden in de 10 geboden? Gij zult u geen gesneden beeld, noch enige gelijkenis maken, van hetgeen boven in den hemel is, noch van hetgeen onder op de aarde is, noch van hetgeen in de wateren onder de aarde is. Gij zult u voor die niet buigen, noch hen dienen; want Ik, de HEERE uw God, ben een ijverig God, Die de misdaad der vaderen bezoeke aan de kinderen, aan het derde, en aan het vierde lid dergenen, die Mij haten; En doe barmhartigheid aan duizenden dergenen, die Mij liefhebben, en Mijn geboden onderhouden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid