Spring naar bijdragen

Hoe de wereld zichzelf veroordeeld.


Aanbevolen berichten

Tja, er wordt met verachtig neergekeken op het christendom, zij zijn immers superieur en zullen wel even laten zien hoe het moet. Ach de tijdlange oorlog tegen de normen en waarden van het cristendom worden vakkundig afgebroken  en zij lachen en spotten want ze winnen immers, eindelijk kunnen zij doen en laten wat zij bepalen als goed en slecht naar hun lust.

Ondertussen bij elke afbraak wordt het leed en ellende alleen maar groter, men staat verwonderd naar en oplossing te zoeken, hoe kan dat nou? Tja het beginnend atheïsme heeft afgebroken hetgeen waar zij onder wel gingen de vleugels van het christendom. Die veugels zijn bijna tot geheel verwoest en de schade laat niet op zich wachten, verwarring wordt groter, de liefdeloosheid slaat toe, maar terugkeren naar hun schepper dat nooit.

De oplossing ligt voor de hand, maar die wil men niet men sterft nog liever. Het atheïsme is geen product van de christen maar van de antichristen, verpakt en schuilend als het moet onder het christendom, jaa,.. het atheïsme vernietigd, meer en op groter schaal dan zij toegeven zullen. Uiteindelijk zullen zij de schuld niet bij hunzelf zoeken, maar wijst het vingertje naar het zo bevochten en ontkennnde macht/kracht/ en persoon (God) ja zeggen zij dan het is zijn schuld. 

Nee lieve mensen, God heeft gewaarschuwd voor het eten van de verboden vrucht het blijven eten daarvan, veroorzaakt al die ellende en vermeerderd die. Zoekt God, dat is de oplossing.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik ervaar niet dat ze winnen. Ze worden nu geconfronteerd met andere normen, waarden en wetten. Alleen weigeren ze te herkennen dat het christendom het antwoord is op die problemen. Ze geloven dat ze het zelf kunnen oplossen. Maar als na ruim een halve eeuw het kwartje niet valt hoe belazerd ze worden door de politiek, zal dat kwartje nooit vallen.

Niet enkel binnenlands is de politiek aan aan nieuwe orde bezig, ze doen dat ook internationaal. Het westen is daarover nu verdeeld. We weten: als 2 honden vechten voor een been, loopt de derde ermee heen. We zijn internationaal schaakmat gezet. Dat krijg je er maar van andere normen en waarden als eigen te omarmen en de christelijke te loochenen. Zie @Bastiaan73 dat gebeurt er als mensen zichzelf niet loochenen en denken het beter te kunnen. Maar God zal ingrijpen en alles weer nieuw maken. 

Bereidt u voor op het ergste en hoop op het beste. De dagen van de genadetijd lopen af en de grote verdrukking nadert ons. It is written.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 12-10-2019 om 11:49 zei Fundamenteel:

Het westen is daarover nu verdeeld. We weten: als 2 honden vechten voor een been, loopt de derde ermee heen. We zijn internationaal schaakmat gezet. Dat krijg je er maar van andere normen en waarden als eigen te omarmen en de christelijke te loochenen

Nou, gelukkig zijn christenen niet verdeeld. Wat een lichtend voorbeeld.?

Link naar bericht
Deel via andere websites
49 minuten geleden zei Dat beloof ik:

Nou, gelukkig zijn christenen niet verdeeld. Wat een lichtend voorbeeld.?

Wat doet dat ertoe? Ze hebben geen politieke invloed. Diegene die wel politieke invloed hebben verbasteren alles waardoor de verlichting uitdooft. Ze dachten het beter te kunnen dan de kerk maar rolden de rode loper voor de volgende tirannie uit.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 17-10-2019 om 07:53 zei Fundamenteel:
Op 17-10-2019 om 07:02 zei Dat beloof ik:

Nou, gelukkig zijn christenen niet verdeeld. Wat een lichtend voorbeeld.?

Wat doet dat ertoe?

Dat doet ertoe omdat jij verdeling pakt als iets slechts en daartegenover Christenen zet alsof die niet verdeeld zijn.

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 19-10-2019 om 00:00 zei Dat beloof ik:

Dat doet ertoe omdat jij verdeling pakt als iets slechts en daartegenover Christenen zet alsof die niet verdeeld zijn.

 

Verdeling hoeft niet slecht te zijn. Wel als ze verdelen om op chaos te heersen. Zo zal er nooit vrede zijn. De verdeelde burger heeft er niets bij te winnen, of die nu christen, moslim, jood, andersgelovig of ongelovig is. Dus als de gevestigde orde, daar waar macht is, mensen bewust begint te verdelen; dan kan je dat niet afschuiven op degene die verdeeld zijn. Ze hebben namelijk geen politieke macht. 

Grappig toch hoe er nog schapen zijn die de leugens nablaten die op hun tv in een looping 24/7 verschijnt. “Die is slecht, die is goed, x is nu het thema dus zwijg over het ander thema, de opwarming van de aarde, ..”

Mijn inziens veroordeeld de wereld zichzelf door letterlijk beelden te projecteren die ons in een mindset van pure chaos wenst te plaatsen. De omgeving verandert daarbij en ze kunnen precies niet snel genoeg gaan. Deze generatie politiekers wilt zelf de vruchten plukken en niet zoals een zorgzame leider investeren voor vele generaties na hen. We staan voor een probleem ongezien voor de mensheid en dat fijn draadje dat alles nog bij elkaar houdt begint al te knakken.

We hebben een verkeerd leiderschap en daar is de vinger naartoe te wijzen. Landen die dan wel leiderschap in deze crisis handhaven, worden gedemoniseerd in de mainstream media. De rotzooi van verkozenen krijgen we nooit te zien, tenzij rechts. Alsof de mensheid een klankbord geworden is van tv en radio. De vibe van God is waar we naartoe dienen te streven. 

Volgens mij is het beter de achterdeur te nemen en de massa te laten voor wat ze is. 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid