Spring naar bijdragen

wat is je favo band??


Aanbevolen berichten

Quote:
Op zaterdag 25 februari 2006 19:45:39 schreef Qizm het volgende:

hmm...

mijn favoriete bands zijn:

-Coldplay

jammer dat ze mainstream zijn geworden...

-New Order

-Tears For Fears

vooral hun eerste 2 albums. geniaal

-pet shop boys.

ik vraag me af hoeveel mensen deze kennen (afgezien van coldplay, die iedereen onderhand wel moet kennen)

herstel: Coldplay, New Order, Tears For Fears, Pet Shop boys en Alphaville

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 922
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Hoi

Veel mensen hebben vooroordelen bij de Kelly Family en luisteren daarom bij voorbaat al niet naar hun muziek, maar het is zeker het luisteren waard (als Christen) en met name de teksten zijn vaak heel mooi (nou bedoel ik niet Fell in love with an alien )

De Kelly's geloven stuk voor stuk in God en dit komt vaak naar voren in hun liedjes.

Het mooiste is de CD 'in Exile' van Paddy Kelly. Dit is een soloCd waarin zijn liefde voor God veel word bezongen.

Liefs

Kit

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op donderdag 30 maart 2006 11:04:52 schreef Soulfly het volgende:

ik vind wel dat jullie te veel zeuren of muziek slecht voor je is of niet.. wat maakt het uit of een tekst voor of tegen het christelijke geloof is..?

Vind je het niet hypocriet om als christen te luisteren naar muziek waarbij jou God en jou Borg en Zaligmaker symbolisch doorstoken, doorspiets, verkracht, vermoord of weet ik wat allemaal gedaan wordt?

Ik wel

Link naar bericht
Deel via andere websites

mijn God? ik heb geen God.. ik geloof niet in God.. Ik zeg niet dat er niks is.. maar in de christelijke God geloof ik niet.. Maar denk je echt dat die bands die zulke muziek maken met teksten waarin de door jouw genoemde aspecten genoemd worden, dit ook serieus menen? volgens mij is dit alleen maar om aandacht te krijgen ofzo... Niet dat ik die muziek leuk vind (bands als Behemoth en dergelijke).. Maar als bands als GnR, pearl jam, alice in chains etc etc ooit niet christelijke teksten hebbe ga ik daar niet moeilijk over doen.. ik zou dan nog steeds die teksten blijven luisteren.. OOK als ik wel gelovig was...

Jij niet dan?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Episode 666 luister ik ook niet mijn beste smile.gif En dat geld dus ook voor de rest van de bands, of ze nou Marduk, Impaled Nazarene of Dimmu Borgir heten; als ze mijn God, of christenen an sich beledigen hoef ik die meug niet meer. (Ik luister ook geen NSBM, of anti-moslim-hiphop).

Dat is gewoon een grens die ik trek, en er zijn gewoon een x aantal bands die ik om een aantal nummers/lyrics als de pest mijd (Finntroll, Moonsorrow, Dimmu, Marduk of Darktrone als voorbeeld).

Link naar bericht
Deel via andere websites

Finntroll heb ik met pijn in mijn hart weggegooid ja, maar dat valt in het niet bij de pijn de God er van heeft. Daarbij, er is zoveel meer vette muziek; ik heb geen behoefte meer aan die bands.

* Raido zet Sirenia weer op smile.gif

Sirenia is toch nog steeds een van de vetste bands ooit. Laatste tijd luister ik weer meer (indie) rock, waarbij The Killers, The Arcade Fire, Sufjan Stevens, At the close of Every Day en The Electric Soft Parade toch toppers zijn ende blijvan.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid