Spring naar bijdragen

Volg de paus in het Latijn


Aanbevolen berichten

Paus Benedictux XVI, hoofd van de wereldwijde Rooms-Katholieke Kerk, gaat ook in het Latijn twitteren. De paus twittert nu in negen talen. Het negende Twitteraccount werd donderdag geopend.

Het aantal volgers stond donderdagmiddag op bijna 1300. Zelf volgt de paus alleen zijn acht andere accounts. Hij heeft via dit account nog geen twitterbericht verzonden. De lancering van het nieuwe account is overigens nog niet officieel bekendgemaakt, meldt het Oostenrijkse persbureau KAP donderdag.

In december verzond de paus zijn eerste tweet. Hij twittert niet alleen in het Latijn, maar ook in het Arabisch, Engels, Spaans, Italiaans, Pools, Frans, Portugees en Duits. Het aantal volgers op het Engelstalige account is het grootst.

Bron: Refdag

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast Anon_phpbb

Ach, soms zit er best humor tussen. "What happens in baptism stays in baptism" is best leuk gevonden.

Maar de overgrote meerderheid van de reacties is vrij sneu, en kennelijk uitsluitend bedoeld voor andere sneue mensen die dan samen kunnen bedenken dat ze heel stoer "poep" hebben durven roepen in de klas. Alleen zo zacht dat de leraar het niet hoorde.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid