Spring naar bijdragen

Bijzondere Filmpjes & Liedjes


Aanbevolen berichten

Dit is het centrale topic voor zowel liedjes als filmpjes die je tegenkomt op internet.

Het Youtube filmpjes topic en Youtube Liedjes Deel Drie komen hierbij te vervallen. Omdat we hebben gemerkt dat deze topics vooral gebruikt werden om talloze filmpjes/liedjes te posten, zonder dat er echte discussies uit voort kwamen, is besloten deze te sluiten.

Let op: het is niet de bedoeling om zomaar van alles te posten. Graag filmpjes en liedjes waarvan jij denkt dat andere op Credible ze ook kunnen waarderen. Vertel er ook bij waarom jij het filmpje of liedje bijzonder vind.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 60
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

En misschien is het ook wel aardig om bij elk filmpje een korte omschrijving ervan te geven en ook aan te geven waarom het jou zo raakt. Zodat het topic iets meer wordt dan enkel een weinigzeggend rijtje liedjes en filmpjes.

Goede toevoeging. Dit inderdaad. :)

Link naar bericht
Deel via andere websites

17 jarige jongen met nog een paar maanden te gaan schrijft een liedje als afscheid. Één van de weinige videos die me echt even aangreep. Vooral de eerste zin van het refrein:

"And we'll go up, up, up, but I'll fly a little higher"

En nu we toch allemaal aan het janken zijn gelijk maar een videotje erachteraan over een geweldige leraar die een moeilijke thuissituatie in iets positiefs weet om te zetten.

Ook 1 van de weinige videos waar ik even stil van word.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid