Spring naar bijdragen

Server kuren


Aanbevolen berichten

Tijdens het omzetten van de frontpage van Credible naar de huidige software liepen we tegen problemen aan. Daardoor hadden we nogal problemen om het een en ander live te brengen binnen de gestelde tijd. We vermoeden dat een van de harde schijven stuk is, maar kunnen daar niet veel over zeggen op afstand. Directories werden niet goed gelezen en verplaatsten we deze, dan ging het ineens wel goed, maar hadden we een oude versie te pakken. Omdat dit niet wenselijk is voor de voortgang van de site zijn we op zoek naar vervanging.

Helaas is vervanging niet gratis en kost dat weer een aardige slok uit de Credible kas. We hebben wel een kleine buffer opgebouwd, maar een nieuwe server hakt er weer goed in. Misschien dat we een goede oplossing gevonden hebben via Marktplaats, maar dat moeten we even gaan bekijken. Zeker is dat de aanschaf via Marktplaats goedkoper is, maar nog altijd ruim 25% van ons Credible budget opsnoept en hebben we ook geen garantie als voorheen.

Tijd voor een Credible-server-aktie deel 2?

Wil je rechtstreeks bijdragen aan Credible en een server, ook dat is mogelijk via een van onderstaande opties:

  1. Sponsor Credible
  2. Doneer aan Credible
Link naar bericht
Deel via andere websites
Is het dan misschien niet handig om éérst eens te laten kijken wat er nu met die harde schijf aan de hand is? Misschien zit er bij wijze van spreken alleen maar een stom draadje los...

Het zou mooi zijn al er een draadje los zou zitten. Dat zal niet het geval zijn, we werken met een Raid-1 oplossing en het oogt nu dat die niet meer goed is. Dat kan enkel een harde schijf defect zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid