Spring naar bijdragen

Frontpage herlancering


Aanbevolen berichten

Welkom op de nieuwe frontpage van Credible. In de afgelopen maanden is er ontzettend veel tijd in gaan zitten om alle berichten om te zetten vanuit AT naar PHPBB en het CMS, met daarbij een passende jas die hetzelfde oogt als het forum. Wij zijn er trots op en dankbaar voor dat het met wat vertraging dan toch vandaag online kunnen met de nieuwe frontpage.

Nieuwsberichten worden ook aangemaakt op het forum en via het forum kan er gediscussieerd worden over de onderwerpen. Voor vragen kan dat in het, aan dit bericht gekoppelde topic. Er zal ook een topic worden geopend om fouten te melden.

Veel plezier op Credible!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ziet er goed uit.

Toch even een puntje van discussie. Overigens was dat op de oude frontpage ook al zo, het heeft dus niets te maken met de nieuwe frontpage.

Op de frontpage komt automatisch nieuws te staan van kerknieuws.nl (rechts onderin). Deze nieuws voorziener blinkt nou niet echt uit in neutraliteit heb ik het idee. Ze trachten het wel maar in de reactievelden is het veelal een groot zooitje van anti-papisme wanneer het katholieke berichten betreft. Is het mogelijk dat er samenwerking wordt gezocht met een andere nieuwssite als aanvulling of dat er naar een betere nieuws voorziener wordt gezocht?

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid