Spring naar bijdragen

Slaapervaringen en dromen


Heb jij vergelijkbare ervaringen?  

13 leden hebben gestemd

  1. 1. Heb jij vergelijkbare ervaringen?

    • Ja
      14
    • Nee
      4


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 320
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Ik ben bang. In mijn droom van zonet heb ik een nieuw diersoort bedacht. Het is een kruising tussen een vogelspin en een krab, maar dan iets kleiner. Hij liep rond in mijn kamer, samen met een maatje, een normale kleinere spin. Ik zag ze rondkruipen in mijn kamer toen ik terug kwam van het douchen, dus ik gilde als een klein meisje. Mijn vader was een verdieping lager, maar hij was druk aan het bellen, toen hij eindelijk klaar was kwam hij naar boven met een injectienaald gevuld met... tja, spul waarvan je dood gaat. Hij stak de spuit in de spinkrabduivelskind en hoppa, het beest lag op zijn rug met de pootjes in de lucht.

Eind goed, al goed. Maar NEE! Vader ging weer aan het werk, hij had het druk, zei hij. Ik liep naar het levensloze lichaampje van mijn stalker toe om mij van zijn resten te ontdoen en... toen sprintte dat gore beest weg! En toen hoorde ik hem samen met zijn spinnemaatje plannen maken om zich ergens te verstoppen waar ik hem niet Zou doden. Ze kropen onder mijn bed en toen op mijn kast. Daar wisten ze het deksel van een maak-je-eigen-schip-hier-heb-je-achthonderd-plankjes-hout-kit (die ik nog steeds niet heb afgemaak) doos te halen. Slim, want de doos zit vol met minuscule onderdeeltjes en spijkertjes en dat zou ik niet graag door heel mijn kamer hebben. Maar toen had ik de keuze, FML of FTS (F that spider) en toen pakte ik een hamer, tilde het deksel en begon vol op dat satanskind te slaan.

Hoe het afliep zal ik nooit weten, ik werd wakker en toen ging ik dit typen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Ik droomde vannacht over .... een credible-meeting |P

Ook al herkende ik niemand, zelfs niet diegene die ik als facebookvriend heb.

Dit vraagt toch om een credible-meeting hoor, vind ik

;( Je hebt mij ook op fb hoor ;(

Weet ik hoor :)

maar ik herkende niemand.

ik zat met iemand te praten, dacht dat het gewoon paul was, bleek archillion te zijn :P

snap? ik herkende niemand ;)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Wazige droom 2 nachten terug. Met een "storyteller", die hier en daar wat dingen vertelde...

Ik was onderweg naar een net-geboekte hotelkamer / appartement. Ik kwam daar op de een of andere manier om even alleen te zijn, rust te zoeken. ["Ik liep naar mijn kamer, daar kon ik alleen zijn. Tenminste, dat dacht ik..."]

Toen ik naar binnen keek stond er een vent op m'n balkon. Zoals dat soms in dromen zo is wist ik dat die kerel geen goede bedoelingen had. ["Ik wist dat ik weg moest rennen..."]

Nouja, in plaats van daadwerkelijk weg te rennen zwaaide ik de deur open, liep vrolijk naar binnen, plofte naar die kerel neer en begon tegen hem te kletsen. Het werd uiteindelijk heel gezellig.

What the flubber heeft dat nou weer te betekenen XD

Link naar bericht
Deel via andere websites

Net mijn OP zitten doorlezen.

En de enige andere droom over hem die ik nog weet, ik weet alleen dat hij erin was. Maar ik weet niet meer hoe. Het was 's nachts en ik stond buiten. Ik stond met mijn voeten in de aarde gezakt. En toen kreeg ik opeens een heerlijk gevoel over me heen. Niet te beschrijven hoe hemels, het was echt niet normaal. Zo voelt het denk ik als je heroïne gebruikt. Maar toen werd ik wakker.

Waarom heb ik dat gezegd? Ik weet nog precies hoe. Ik stond 's nachts tot aan mijn enkels in de aarde gezakt en ik voelde dat mijn opa daar was. In de aarde.

Wat zo interessant is is dat hij was overleden in Oekraïne en dat land heeft zoals men weet erg vette grond. Vette, sappige aarde die de Duitsers probeerden te veroveren. Destijds wist ik dat nog niet maar nu ik aan die droom terug denk, vind ik het wel erg toevallig.... Dat ik droom van een dode met wie ik emotioneel niks had, is al weird genoeg, maar dat ik de aarde zie die heel erg lijkt op de aarde waarin hij is begraven, wordt wel ERG weird. Ik krijg bijna het gevoel dat ik in die dromen ontmoetingen had met mijn opa. Omdat we elkaar in het echt nauwelijks kenden terwijl dat wel moest.... verschijnt ie dan in mijn dromen of zo? Ik kan in ieder geval moeilijk zeggen dat ik zijn persoonlijkheid en dood in mijn droom aan het verwerken was, want het kon me in het echte leven niks schelen. Dus waarom droom ik van dingen die in mijn rationele bewustzijn helemaal niet ertoe doen. Het is alsof het van buitenaf komt. Ik weet dat dat schizo klinkt, maar zo voelt het wel...

Link naar bericht
Deel via andere websites
Ik heb laatst gedroomd dat ik een straat overstak en er kwam een bus recht op me af. Ik wist niet of ik naar links of naar rechts moet dus ik ging op mijn rug liggen en de bus reed over me heen :)

Trouwens, als je droomt dat je vliegt, betekent dat dat je gek bent?

* gaat even voor je zoeken, heeft er ergens iets over gelezen... Ahh, gevonden: http://www.droominfo.nl/droomwoordenboe ... eg/Vliegen

Ik droomde vannacht over .... een credible-meeting |P

Ook al herkende ik niemand, zelfs niet diegene die ik als facebookvriend heb.

Dit vraagt toch om een credible-meeting hoor, vind ik

;( Je hebt mij ook op fb hoor ;(

Weet ik hoor :)

maar ik herkende niemand.

ik zat met iemand te praten, dacht dat het gewoon paul was, bleek archillion te zijn :P

snap? ik herkende niemand ;)

Je dacht dat je mij zag, totdat je mij zag zeker...

haha okee.. Maar als je Chillie en Paultje ziet zul je ze zeker wel uit elkaar kunnen houden :)

dacht ik ook toen ik wakker werd :P

Dat zou inderdaad toch echt niet moeilijk moeten zijn...

Gewoon naar het kraagje kijken.

AAARCHIEIEIEIEIEIE!

Link naar bericht
Deel via andere websites
even droom schetsen:

Ik dacht dat ik tegen Gewoon Paul bezig was, totdat ik dat vroeg en bleek ARchillion te zijn :#

dan vroeg ik: is gewoon paul er dan niet? en dan wezen ze me hem aan

duidelijk?

Dat kleintje daarXD

ben jij kleiner dan archillion?

'Toen wezen ze hem aan.' Dat kleintje daar:p En ik dnek dat ik even groot ben, misschien een paar cm langer.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik liep vannacht in mijn woonplaats langs een weg die naar de snelweg leidde, maar toen ik naar de horizon voor me keek zag ik geen grasvelden, huizen en een snelweg. Ik zag bergen, een vulkaan en een bloedrode lucht. In de droom zelf dacht ik ook al bij mezelf dat het op de skyline van Mordor leek. Ik wou verder lopen maar werd tegen gehouden door een soldaat in harnas en met een speer. Hij dreigde en ik ging snel terug.

Toen bevond ik me in een soort binnenplaats van een kasteel. In het midden lag een brede rivier en de poorten van de stad gingen open. (de poortdeuren waren op het water gebouwd en dus speciaal voor de schepen.) Boven de poort was een balkon en aan weerszijden een lange trap. De trap stond vol met mensen en ik liep naar boven. Ik had een baby in mijn armen, God knows why. Onderweg vaarde er heel langzaam een schip naar binnen en ik hoorde iemand iets zeggen over een 'merchant', toen passeerde ik een belangrijk iemand op de trap en zei; 'My lord'.

Verder weet ik het niet meer. Het was avond en ik was samen met een aantal anderen. Het was een beetje zoals Assassin's Creed, we moesten klimmen en aan touwen slingeren om in het midden van een zaal te komen. Ik miste het laatste touw en landde op een balkon. Geen idee wat er toen gebeurde. Ik was buiten in een soort tuin van het kasteel samen met iemand anders. Er stond een dierenhok met gaas en in het donker zag ik ergens een klein diertje weg rennen. Ik maakte een opmerking over 'Gotta catch 'em all!' en gooide een denkbeeldige pokeball. :?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Mijn eerste mummiedroom. Een achtervolging door mijn dorp, die opeens drukbevolkt was als New York, per bus. De mummie weet de bus in te komen en heeft opeens een herdershond bij zich. Bah, die rothonden weer.. mummie pakt mij bij mijn keel en zegt dat hij de bus uit wil. De bus heeft een knopje, net zoals in de metro/tram/trein waarmee de deur open gaat. Ik doe de deur open, mummie stapt uit, de bus rijd verder. Zit die herdershond nog binnen. :(

Volgende droom: Ik kom thuis nadat ik helemaal uit Tsjechië ben komen fietsen (Like I'd ever do that...) en ik ga naar mijn kamer. Ik probeer mijn broer te vinden maar zie hem nergens. Dan zie ik in mijn kamer opeens een deur die ik langzaam open doe. Het is een klein slaapkamertje en als ik verder kijk zie ik opeens mijn broer aan een strop hangen. Ik schreeeeeuw!

Blijkt dat hij een grapje uithaalde en net deed of hij zichelf had opgehangen. Met een snoer van de PS3 nota bene. Niet leuk.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik ben net wakker en heb koppijn, maar sta wel triomfantelijk met het lijk van een gigantische slang naast me. Nouja, in de droom dan. Ik zat met mijn moeder en zus in de woonkamer en de slang -net zo groot als Nagini- cirkelde om ons heen. Hij viel ons niet aan, maar slangen zijn niet te vertrouwen. Toen ik met een blote voet op zijn rug stapte was het zo vies, koud en glibberig. Brrrr. Toen hij voor de zoveelste keer langs gleed pakte ik mijn zwaard (het was meer een hele buigzame zaag) en hakte zo zijn kop eraf. Maar de zaag ging er niet helemaal doorheen dus moest ik hard doorzagen.

En toen lagen daar de kop en de staart van een slang. X| Van binnen was hij wit en ik zag een ruggenwervel en vier rijen met scherpe tanden.

Dinner is served. |=

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid