Spring naar bijdragen

Stichting Credible.nl


Aanbevolen berichten

Beste Crediblers,

Sinds begin augustus is Credible een stichting. Dit is gedaan om inkomsten van Credible in de toekomst niet te laten vallen onder de inkomsten belasting van de bestuurders. Het bestuur van de stichting Credible.nl wordt gevormd door Dingo en Michiel. Zij hebben vanaf nu ook management rechten om dit onderscheid te maken. De stichting heeft tot doel om:

Het doel van Stichting Credible.nl is aanbieden van een plaats op het Wereld Wijde Web om de discussie tussen christenen onderling en tussen christenen en niet-christenen mogelijk te maken.

Het doel om de daaronder geïnitieerde activiteiten financieel, promotioneel en technisch te faciliteren. Hierdoor waarborgt Stichting Credible.nl dat de door haar aangeboden faciliteiten op het Wereld Wijde Web toegankelijk zullen zijn voor gebruikers en haar vrijwilligers om de benodigde taken uit te voeren.

Het bestuur waarborgt een Christelijke identiteit door de ontplooide activiteiten te toetsen aan de Apostolische Geloofsbelijdenis en te bezien of de ontplooide activiteiten niet in strijd hiermee zijn.

Naast het punt dat Credible nu een stichting is zullen er hier en daar ook wat wijzigingen plaatsvinden. Er wordt samenwerking met de IKON gestart, zij zullen via een speciale Credible RSS-feed nieuws aanleveren direct voor de Frontpage. Ook zal er op de Frontpage de zincast van de IKON geplaatst worden. Om het geheel kosten dekkend te houden zullen we ook advertenties gaan plaatsen, maar hoe, wat en waar is nu nog onderdeel van onderzoek.

Binnenkort hebben we een nieuw bankrekening nummer en zullen we de aanvraag doen voor ANBI doel, zodra we een ANBI doel zijn kunnen giften aan de stichting afgetrokken worden van de inkomstenbelasting.

Vragen stel ze hier.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Wat houden management rechten in?

Het is een onderscheidende rol, niet meer dan dat en de rol heeft rechten op alle onderdelen van het forum en frontpage.

Quote:
En ik dacht dat jij het juist rustiger aan ging doen Michiel?
smile.gif

Doe ik ook, alleen wat anders dan gedacht. knipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid