Spring naar bijdragen

Olympische Winterspelen 2010


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 193
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

en dan mag Sven de vlag dragen vanavond. Daarna is het voorlopig weer gedaan.

Dat Sven dat mag doen slaat nergens op.

Sauerbrij haalt de 100e gouden medaille, en de eerste in de sneeuw voor NL. Zoiets unieks had beloont moeten worden.

Wüst is voor de 2e keer (op 2 verschillende afstanden, op 2 olympiades) Olympisch kampioen. Ook dat is beloningswaardig.

Sven haalde 1 goud waar er minimaal 3 verwacht werden. Dat is nog steeds een prestatie maar ik zie dit als een soort troostprijs.

Of een commerciële zet. De foute wissel gaan ze helemaal uitbuiten.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Weet je dat ik dat ook vond??

Ik speelde vroeger ook erg fanatiek NHL en kende ook nog een hoop namen, wel grappig om te zien.

Ik zag Marleau (weet niet of ik het goed schrijf) en dacht: He! Die ken ik van dat spel! Toen ben ik wat meer op de namen gaan letten puh2.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Weet je dat ik dat ook vond??

Ik speelde vroeger ook erg fanatiek NHL en kende ook nog een hoop namen, wel grappig om te zien.

Ik zag Marleau (weet niet of ik het goed schrijf) en dacht: He! Die ken ik van dat spel! Toen ben ik wat meer op de namen gaan letten
puh2.gif

Ik denk 60% van de canadese ploeg en ook nog flink wat finnen, tjechen, amerikanen, russen, zweden en een verdwaalde duitser?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Medvedev woest over 'slechtste Spelen ooit'

MOSKOU - De Russische president Dmitri Medvedev heeft na de slechtste Olympische Winterspelen ooit voor zijn land maatregelen aangekondigd.

Als het aan de baas van het Kremlin ligt, stappen alle betrokken bestuurders in ieder geval op. ‘Als ze niet zelf vertrekken, helpen we ze graag’, zei de president tegen persbureau Interfax.

Medvedev noemde vooralsnog geen namen van verantwoordelijken voor het slechte presteren. De Russen wonnen in Vancouver slechts vijftien medailles waarvan drie gouden, ongeveer de helft van het verwachte aantal.

Over vier jaar zijn de Winterspelen in het Russische Sotsji. Het lijkt er in ieder geval op dat de minister van sport, Vitali Moetko, en de voorzitter van het nationaal olympisch comité, Leonid Tsjagatsjov, worden geslachtofferd.

bron

Het is wat puh2.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid