Spring naar bijdragen

Wie is de Mol? (2010)


Aanbevolen berichten

Vanaf morgen is het weer zo ver: We kunnen aan de buis gekluisterd, 1 van de spannendste programma's van de publieke zenders weer bekijken:

Wie is de Mol?

Vanaf morgen is er weer wekelijks een aflevering vol nieuwe spellen, nieuwe opdrachten, een nieuw land, nieuwe deelnemers en een nieuwe mol!

Hier dus ook weer een nieuw topic, om al jullie ideeen, vermoedens etc te spuien!

Van de site:

Wie is de Mol?

Vanaf donderdag 7 januari 2010

Onder leiding van presentator Pieter Jan Hagens stortten tien bekende Nederlanders zich in het grote avontuur en vertrokken naar Japan.De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis.

De kandidaten voeren negen weken lang deze opdrachten uit om gezamenlijk de prijzenpot te spekken. Met de aanwezigheid van een mol – een saboteur - in hun midden is dat voortdurend een lastige klus. Samenwerken en vertrouwen onder de kandidaten is er niet altijd bij. Want hoeveel vreugde er ook is over het slagen van een opdracht, de dreiging van de mol blijft aldoor voelbaar. Wie de mol is houdt ook de kijker zijn greep, want een slimme kijker kan ontdekken waar en hoe de mol saboteert. Slaagt een opdracht, dan verdient de groep geld voor de groepspot. Om de proeven tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? De mol is altijd onder hen en probeert de opdrachten te saboteren, zodat er geen geld wordt verdiend voor de pot.

De deelnemers

Arjen Lubach

Barbara Barend

Erik van der Hoff

Frits Sissing

Hind Laroussi Tahiri

Kim Pieters

Loretta Schrijver

Manuel Venderbos

Sanne Vogel

Tim Akkerman

Bron: link

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 74
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Dat was em! thnxsmile.gif


Samengevoegd:

Verder zijn ze al een keer in portugal geweest. En Australie, Canada, Indonesie, Mexico, Argentinie en nog wat volgens mij...

Eerst met 10 onbekende Nederlanders, maar sinds seizoen 4 of 5 ofzo met BN-ers... vind ik dan wel weer leuksmile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid