Spring naar bijdragen

Yara

Members
  • Aantal bijdragen

    2.039
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Yara

  • Rang
    CrediBakvis

Profile Information

  • Beroep
    Student
  1. Hey Weg2!! Jij bent hier ook weer! Zelf ben ik ook wel benieuwd naar de Bijbelse onderbouwing van dit standpunt.
  2. Yara

    vegetarisme

    Ik eet geheel vegetarisch.
  3. Yara

    [spel] Raad het nummer

    Quote: Op vrijdag 16 februari 2007 11:26:44 schreef Feebs het volgende: [...] Duh!!! next: If I look at the planet I can?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>â„¢t breath It is as if nobody Loves one another Everbody looks away When another is in pain Ik weet dat iedereen al meer dan 3 jaar zijn/haar adem inhoudt voor dit antwoord en ik kan me niet meer inhouden. Het moet er gewoon uit! Het is Dana Winner met 'Waar is het gevoel'. * Zet in: "Als ik naar de wereld kijk, dan krijg ik het benauwd. Het is alsof geen sterveli
  4. Yara

    Donor of niet?

    Ik heb ook een donorcodicil in mijn portomonnee zitten, keuze nummer 1. Volgende week ga ik voor een medische keuring om te kijken of ik een geschikte bloeddonor ben. Zo ja, dan ga ik binnenkort ook bloed doneren.
  5. Yara

    [Spel] Raad het plekje

    Nee!!! Dit is in Middelburg! Ik ben er pas nog geweest! De Lange Jan. Of het is wel gewoon de Sint Jan... veel logischer ook eigenlijk.
  6. Door de winterspelen kan ik 2 weken niet Wie is de Mol? kijken....
  7. Yara

    Bijbelse naam voor je kind

    Quote: Op zondag 31 januari 2010 21:12:47 schreef Computoon het volgende: [...] Er zijn zo veel mooie namen... maar waarom niet kiezen voor een naam die afgeleid is van een bijbels persoon uit het Nieuwe Testament? Die namen zijn zooooooo 2009.
  8. Yara

    Heb jij een bijbelse naam?

    Quote: Op zondag 31 januari 2010 19:33:45 schreef Ramòntezuma het volgende: [...] Ja waar was dat ook alweer ..... tsja... Quote: Op zondag 31 januari 2010 19:37:16 schreef Andere Jas het volgende: [...] En, misschien net zo belangrijk, in een Pixar film ^^ Misschien moeten we een apart topic oprichten...!
  9. Yara

    Heb jij een bijbelse naam?

    Ehm... mijn naam staat geloof ik ook ergens in de Bijbel...
  10. * Walst er lekker doorheen Ik heb het tot nu toe nooit goed gehad... dus om mijn flater van dit jaar te beperken, heb ik nu al tot tunnelvisie besloten. Het is Sanne en dat blijft zo.
  11. Hind was op de boot wel lekker aan het mollen. Maar ik vind Sanne ook verdacht!! Als enige het briefje in haar hand gedrukt. Als laatste het boekje pakken. Gelijk een bondje vormen... hmmm...
  12. Yara

    vrijwilligerwerk

    Ik doe vrijwilligerswerk in een inloopcafé. Daar sta ik om de week op dinsdagavond achter de bar. Verder af en toe eenmalige dingen. Ik heb laatst met wat mensen van mijn studentenvereniging voor dak en thuislozen gekookt.
  13. Quote: Op woensdag 06 januari 2010 21:53:00 schreef WonderfulStar het volgende: nouja persoonlijk hou ik meer van verhaal. Maar dat is het 'm nou juist!! Er zit een verhaal in en iedereen zoekt daarnaar.
  14. * Eva is nu al paranoide de promofilmpjes en foto's aan het bekijken...
  15. WHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid