Spring naar bijdragen

ook VO examens?  

  1. 1. ook VO examens?

    • nog even niet
      8
    • ja, dit jaar
      13
    • al gehad
      20


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 181
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Je bent een schatje. smile.gif

Maar ik heb deze week tenminste mijn scriptie en paper sociologie afgemaakt, ik moet wel nog één paper afmaken maar da's niet zo veel werk, dus nu kan ik me beginnen concentreren op het studeren van mijn examens, dat is ook wel eens nodig. Maandag (niet nu maandag, maar die een week later, gelukkig) heb ik mijn eerste vak, 25 juni het laatste vak, 5 examens in totaal dus dat valt eigenlijk best mee. Dan de 27ste scriptieverdediging, en dan heb ik hopelijk begin juli mijn bachelordiploma! smile.gif

(Als ik al die dingen opnoem en uitkom bij '... en dan diploma!' voelt het altijd minder vervelend. puh2.gif Maar eigenlijk heb ik een heel doenbaar rooster, alleen pastoraaltheologie is een rotvak van hier tot ginder.)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

WOW! een nomering van 1.9 voor AK

en 1.1 voor wiskunde...

HOERA! party.gif

Het hing van 3 vakken af. Met de nomering van nu weet ik zeker dat GS wel goed is. Wiskunde heb ik een 5.1 voor als ik streng reken, maar misschien dat de docent lief is geweest en ik de 5.2 die ik nodig heb gehaald heb. Over Duits heb ik nog steeds geen flauw idee hoe het ging.

Maar nu kan ik dus zelfs met een her slagen en is 't niet in 1x bekeken! big-smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Oh, moet inderdaad spannend zijn! Ik hoop dat het voor iedereen goed meevalt!

Hier lukt het ook wel, alle papers binnen en al een van de vijf examens achter de rug, en dat ging goed. Nu tussendoor wel nog mijn scriptie-poster zien te maken, da's nog even vervelend.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid