Spring naar bijdragen

Propje

Members
 • Aantal bijdragen

  3300
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over Propje

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Propje

  Welk beeld heb je van een user?

  kom je een keertje meelopen bij mij?! ik trek al regelmatig een toga aan (ben griffier) Tof! Kan dat? Lijkt me echt leuk! yeps tuurlijk! maar is wel in Almelo.. weet niet waar je vandaan moet komen?!
 2. Propje

  Welk beeld heb je van een user?

  Gezien het feit dat ik een HBO-opleiding volg, zal dat officieel nog heel lang duren. Ik jat die op mijn werk wel een keertje, stiekem! (foei, stelen op een advocatenkantoor. I like to live dangerously...) kom je een keertje meelopen bij mij?! ik trek al regelmatig een toga aan (ben griffier)
 3. Appel-kaneel brownies, die nieuwe die we nu bij de mac hebben. Ik moet ze eigenlijk eens gaan proeven. dat klinkt errrrrrug lekker!
 4. Ik zou nog steeds graag een bron willen zien waarin staat dat schelden strafbaar is. Een scheldwoord of scheldnaam (ook: schimpnaam) is een woord dat wordt uitgesproken om iemand te beledigen of te krenken. Artikel 266 1. Elke opzettelijke belediging die niet het karakter van smaad of smaadschrift draagt, hetzij in het openbaar mondeling of bij geschrift of afbeelding, hetzij iemand, in zijn tegenwoordigheid mondeling of door feitelijkheden, hetzij door een toegezonden of aangeboden geschrift of afbeelding, aangedaan, wordt, als eenvoudige belediging, gestraft met gevangenisstraf van ten
 5. hmmm heb ik nog spannende nieuwtjes gemist laatste maanden?
 6. pfoe echt blij met deze reactie van jou!
 7. Ik heb week geleden ontdekt dat iemand die ik via mijn baan-zoekerij heb leren kennen, waar vriendschap uit voortgekomen is en die aangaf wel es samen in t park wat ritjes uit te willen proberen eigelijk al een vast abonnement heeft in dat park. En dat zn parkspartner zelfs al een kinderabonnement erbij heeft besteld omdat er in januari kleine aankomt.. auw, en hij was nog wel zo leuk!
 8. Klinkt wel alsof je symphatieke ouders hebt.. ookal is het tegelijkertijd wel 'lastig'.. maar ze geven duidelijk veel om je en willen t beste voor je en je zoveel mogelijk beschermen tegen teleurstellingen/verdriet in de toekomst! Denk dat jij ook heel slim bezig bent door alles rustig aan te doen, ze er niet in 1 keer mee te overdonderen maar hen ook gewoon rustig aan je vriend laat wennen! Goed bezig hoor!
 9. Je geeft zelf aan dat het niet 'bijbels verantwoord' is.. dat mogen mensen dan toch aan aangeven? dat ze denken dat het niet de bedoeling is? dat betekent niet dat die mensen het menselijk lijden onderschatten, ze zijn alleen van mening dat het niet met euthanasie 'opgelost' moet worden.. Je doet net alsof iedereen die iemand aan een vreselijke ziekte heeft zien (over)lijden niet negatief zou kunnen oordelen over euthanasie.. nja das dus gewoon niet waar.
 10. je bent al best wel tijdje samen met je vriend toch? denk je dat je ouders niet enthousiast gaan zijn?
 11. Propje

  Piercings

  ik doe de fotoshoot wel
 12. zwartwerken is gewoon niet fair.. ook niet tegenover je mede-mens die misschien ook een baan zoekt maar t niet kan krijgen omdat jij lekker cheap je arbeid aanbiedt omdat je t zwart doet.. zwartwerkers zijn in ieder geval niet mijn type mensen.. wil daar niks mee te maken hebben..
 13. volgens mij is dat onmogelijk.. 'een algemene opvoeding' geven..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid