Spring naar bijdragen

Enquête over het Homohuwelijk


Aanbevolen berichten

Mag ik de antwoordenkeuze van vraag 4 grappig vinden? puh2.gif

Welke religie hangt u aan?

             

      Protestants

      Moslim

      Atheist

      anders, nl:

Geen groep 'Christendom', nee, Protestants, geen groep Katholiek ernaast, maar wel 'Moslim' puh2.gif

Verder ben ik bezig met invullen knipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

@wou: bedankt voor de tip wellicht dat we het kunnen gebruiken. In principe gebruiken we alleen de online-enquête en topics op fora, omdat dat het medium is waarbinnen we ons onderzoek doen.

@Verity en alle anderen die dit is opgevallen: Onze eerste opzet omvatte alle grote religies. De prof. die ons begeleid bij dit onderzoek vond dit helaas te ruim en wilde slechts 2 groepen in vergelijking met niet-religieuzen. We hebben uiteindelijk voor deze twee gekozen, wetende dat er heel veel mensen zouden zijn die hier niet binnen zouden vallen. Hierom is er dus ook de mogelijkheid 'anders, namelijk'. We zijn namelijk wel benieuwd wat iedereen ervan vind.

Ik zal even met mijn collega overleggen over het plaatsen van de resulaten online. Ik kan me voorstellen dat dat voor jullie ook leuk is om terug te zien.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 month later...

Quote:

Ik ben een studente nederlands recht en samen met een collega-studente ben ik bezig met een onderzoek naar de acceptatie en kennis van het homohuwelijk in nederland.

Nederlands recht is gewoon mooi. smile.gif Waar studeren jullie het?

Overigens vond ik dat er nog wel wat rammelde aan de vraagstelling rondom de rechtstaat, iets wat ik wat meer duidelijk heb proberen te maken in de antwoorden die ik gegeven heb in de enquete onder de naam Eli7.

Succes ermee!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid