Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Er was deze avond een geweldige docu op canvas/Terzake

Woensdag 11 juli 2007

Beperkt houdbaar

Documentairemaakster Sunny Bergman is 33 en worstelt met een heel simpele vraag: 'Waarom fluiten de werkmannen op een bouwwerf niet meer naar mij wanneer ik voorbij loop?'.

Die vraag is het uitgangspunt voor een boeiende reportage over veranderende schoonheidsidealen, maatschappelijke druk, misleidende reclame en het succes van plastische chirurgie.

Vinden we over een aantal jaren rimpels even vies zoals we nu behaarde benen vies vinden? Zijn vrouwen die hun voorhoofd niet laten volspuiten met botox binnenkort een uitzondering? En waarom mogen mannen wel rimpelig zijn en vrouwen niet? Sunny Bergman trekt naar Amerika om antwoorden te vinden. (VPRO, 2006)

» www.beperkthoudbaar.info

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 462
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

ik wilde vandaag stoppen vandaag voor een rood stoplicht (op de fiets) toe vanaf de overkant 2 jongens naar me toe fietsten die riepen 'HIJ IS GROEN HOOR' (dat stoplicht blijft idd op rood staan als er nog niet op het knopje gedrukt wordt, dus kan het voorkomen dat ie aan de overkant op groen staat). En ik was natuurlijk weer zo goedgelovig om daar in te trappen nosmile.gif

Gevolg: een paar boze automobilisten die moesten wachten tot ik voorbij was widegrin.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

boze automobilisten

Wie herkent dit: Je gaat met de auto ergens voor de eerste keer heen, en je vader kan de weg niet vinden. Hij veranderd dan in een van die boze automobilisten, die de sfeer in de auto verkanllen voor zover dat nog mogelijk is, en meteen is de hele dag naar de mallemoeren.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid