Spring naar bijdragen

danielle_v

Members
  • Aantal bijdragen

    227
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over danielle_v

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    games
  • Beroep
    huisvrouw
  1. Quote: Op dinsdag 13 november 2007 17:42:22 schreef P.U.S.H. het volgende: [...] neej, dat zeg ik niet. de duivel heeft meer macht dan jij/ik denkt. ik dacht dat het biologisch bepaald is. maar god maakt (zogenaamd) de mens toch dus hoe kan hij daar wat aan doen dan?
  2. Quote: Op maandag 12 november 2007 10:31:28 schreef Dostojevski het volgende: [...] Ik ben het niet met je eens, maar dan ben ik schijnheilig toch, danielle? waar slaat dat nou weer op?
  3. Quote: Op zondag 11 november 2007 23:25:23 schreef Dostojevski het volgende: Sommige mensen zijn eerst hetero en worden dan homo - of komen er achter dat ze dat zijn. Dat heet ontkenning . veranderen van sexuele voorkeur (door ervoor te bidden) is gewoon lachwekkend. je bent wie je bent en dat kun je niet zomaar veranderen. alsof bidden helpt. er zijn biljoenen mensen op de wereld en god zal jou dan belangrijk genoeg vinden om tijd voor te nemen. LOL
  4. Quote: Op maandag 23 juli 2007 20:30:53 schreef Dostojevski het volgende: Punt is dus, dat samenwonen blijkbaar niet de manier is om dat te weten te komen. Blijkbaar werkt het zo niet. Wat juist wel blijkt is dat de huwelijken van christenen stabieler en beter zijn dan die van niet-christenen, omdat christenen veel meer waarde hechten aan het huwelijk en dus minder geneigd zijn om er onbezonnen in te springen. Je kunt elkaar op allerlei manieren heel goed leren kennen, daarvoor hoef je niet samen te gaan wonen. waaruit blijkt dat? scheiden ze minder? dat zou alsnog geen bewijs zij
  5. nee de christenen hebben gelijk
  6. Quote: Op maandag 23 juli 2007 11:19:40 schreef Raido het volgende: Dan zul je een keuze moeten maken.. Als hij geen kind wil, moet hij geen seks hebben, of op bepaalde momenten aan onthouding doen. zucht. sex is niet alleen om kinderen te maken. als dat zo zou zijn zouden er een heleboel mensen geen sex moeten hebben.
  7. Quote: Op zaterdag 21 juli 2007 13:49:42 schreef Eefz het volgende: Praktisch vraagje: ik ga 17 november trouwen en wil van te voren met "de Pil" beginnen. Moet ik dan naar m'n huisarts en daar een bepaald type "pil" laten voorschrijven? En zijn er bepaalde pillen die een abortieve werking hebben (wil ik niet!) en andere die dat niet hebben? Groetjes, Eva ja dat moet je bij de huisarts laten doen. en ja volgens mij heeft elke pil dat. maar als eerste wordt ervoor gezorgd dat het eitje niet bevrucht kan worden en dan dat ie zich niet kan nestelen in de baarmoederwand en dat d
  8. danielle_v

    nachtlenzen

    Quote: Op donderdag 19 juli 2007 21:51:41 schreef Mystique het volgende: Maar heb je dat ook goed laten testen? ik ben idd naar een oogarts geweest voordat ik lenzen kreeg.
  9. danielle_v

    nachtlenzen

    Quote: Op donderdag 19 juli 2007 21:41:19 schreef Mystique het volgende: Ik mag ze niet dragen, ik heb er via mijn opticiën goede dingen over gehoord. Maar, mijn advies, laat je alsjeblieft doorverwijzen naar een oogarts voor een goede test, nachtlenzen zijn redelijk belastend voor je ogen, als je geen zachte lenzen kunt dragen, kun je helaas al helemaal geen nachtlenzen dragen. ik heb nu zachte lenzen dus dat is in ieder geval een + . bedankt voor je advies.
  10. Quote: Op donderdag 19 juli 2007 21:01:59 schreef metatron het volgende: [...] Ik zal me nooit schuldig voelen over vrijen met een ander. Die inzegening aan de kansel is niets meer als een boterbriefje. Wanneer ben je in de ogen van god een stel?,als je oprecht van elkaar houd. Dus samenwonen is in de ogen van god hetzelfde als gehuwd zijn. De rest is een ceremonie door mensen bedacht. Het is inderdaad beter om geen sex te hebben voordat je die partner voor het leven gevonden hebt. Dit om zwangerschap en nare ziektes te vermijden,er zijn nog andere redenen waar ik n
  11. danielle_v

    nachtlenzen

    ik wil de nachtlenzen graag uitproberen maar ik weet niet zo goed wat ik ervan moet verwachten. heeft iemand hier ervaring mee?
  12. danielle_v

    in leven houden

    Quote: Op donderdag 19 juli 2007 16:57:46 schreef *Roos* het volgende: Staat er eigenlijk in de bijbel dat we niet over dood én leven mogen beslissen? dus niemand mag medicijnen en operaties krijgen? of hoe bedoel je dat?
  13. Quote: Op dinsdag 17 juli 2007 15:38:29 schreef Diana het volgende: [...] Danielle: je bent te gast op een christelijk jongeren forum, let daar in het vervolg op in je taalgebruik. [...] dan moet mij niet zoiets gevraagd worden. om nou te zeggen dat je geen soa's krijgt of naderhand spijt krijgt als je geen sex voor het huwelijk heb gehad geloof ik niet. ook getrouwde mensen zijn niet de rest van hun leven bij elkaar. of de ander gaat wel vreemd en neemt 1 of andere ziekte mee naar huis.
  14. Quote: Op dinsdag 17 juli 2007 10:14:19 schreef NienkeJ het volgende: [...] [...] Het lijkt hier alsof je zegt 'we zijn gewoon vrienden, maar omdat we seks hebben zijn we niet gewoon vrienden maar geliefden.' dus een goede vriendschap is geen goede basis voor een liefdesrelatie?
  15. Quote: Op maandag 16 juli 2007 23:51:55 schreef Mystique het volgende: [...] Mag ik vragen, ben jij christelijk? Want nu herhaal jij wat ik net al zei. Jou vriend is niet ouw vriend, maar een vriend, en hij is jouw vriend doordat je seks met hem hebt. Als een andere vriend toevallig een paar keer lief doet, en je zou met hem seks hebben, is híj je vriend, ondanks dat hij niet veel meer voor je betekend dan andere vrienden zonder de seks. Ergens klopt jouw beredenering van geen kant. nou ik hou niet van mijn vriend als gewoon een vriend hoor. die liefde gaat wel een stukj
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid