Spring naar bijdragen

Opwekking slaat nummer 666 over


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 102
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Laat me nou echt niet lachen. Pure onzin van dat 666 een verkeerd getal zou zijn. Er zijn echt van die mensen die simpelweg alleen maar verkeerde dingen proberen te zoeken. Dingen die dus helemaal niet waar zijn. Ja, maar we hebben het gelezen op internet, dus het zal wel waar zijn, hoor je dan als commentaar. Gaat 111, 222, 333, 444, 555, 777 dan ook geband worden? Ik doe niet mee aan die absolute onzin.


Samengevoegd:

Quote:

Persoonlijk vraag ik me af waar het "overwinningsgevoel" gebleven is... ik begrijp werkelijk niet dan zo'n organisatie zich laat kennen. Je mag toch leven in de overwinning, waarom ga je je dan toegeven aan van die bijgelovige dingen?

Ach, sommige mensen moeten altijd wat te kutten hebben, om het maar even zo te zeggen. Het is vermoeiend, maar voornamelijk voor hun zelf denk ik. Ik kan er altijd wel om lachen, nadat ze weer iets hebben verzonnen.

En dan zeggen ze dat ze niet bijgelovig zijn. bye.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid