Spring naar bijdragen

Belangrijk

Members
  • Aantal bijdragen

    197
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Belangrijk

  1. Zo... ik heb mijn punt gemaakt! Wellicht dat ik uit dit forum wordt gedonderd... waar ik overigens niet rouwig om ben, want een zuster zei me al, wat moet je bij die mara-zuipers.

    Ik had gewoon effe behoefte te babbelen, maar de enkelingen die iets van het Woord weten hebben waarschijnlijk een druk leven ook al zijn ze in de rust.

    I'll make my statement.. misschien kom ik hier nadien nog wel even terug om te zien wie er allemaal nog eventjes fiks natrappen wanneer ik zogezegd niet meer kan reageren, dan kan ik hen alsnog verschrikkelijk te kijk zetten, want onbewust weten jullie niet dat ik hier nog een tal van accountjes heb waar ik gezellig meelees als de aap in het onzichtbare uit de mouw komt. En zo heb ik er in het verleden al talloos christenoemende een flater doen slaan!!

    Voor de werkelijke broeders en zusters die Zijn Woord liefhebben, zeg ik alleen maar: ga buiten de legerplaats, ga uit van haar... het is hier een beerput van de tuinslang!!

  2. Hmmm, de aktie van TMF gaat mij ook te ver, los van of er een begrafenis was of niet. Ik bedoel, je mag die anti-vuurwerkregeling net als ik onzin vinden, maar je hebt je nog wel aan die regeling te houden. En zéker als je te gast bent in het dorp, zoals TMF op dat moment was. Onzin-regelingen kun je altijd nog via de wettelijke wegen proberen aan te kaarten, daar is echt geen TMF voor nodig.

    Hoe loop ik de Heer voor Zijn voeten?

    ot3jf5.jpg

  3. Quote:Op maandag 23 oktober 2006 17:58:44 schreef SilverUnicorn het volgende:Sinds een tijdje ben ik lid van de schietvereniging. Ik ben niet de enige christen daar, zelfs een ouderling uit onze kerk is lid. Nu vroeg ik me toch af hoe jullie dat zien: christen zijn en lid zijn van de schietclub. Kan dat? Je bent toch met wapens bezig, niet om iemand te doden, maar toch. For the record: ik heb er geen problemen mee, maar ik zie sommige mensen nogal raar kijken als ik zeg dat ik schiet voor de hobby.Ik vind het een hobby als alle anderen. Toen ik nog student was ben ik een tijdje aspirant-lid geweest maar om financiële redenen ben ik toen gestopt.

    Hoe loop ik de Heer voor Zijn voeten?

    ot3jf5.jpg

  4. Je kent de worshipalbums van Kutless al? Enkele van die nummer raad ik je zeer aan;)
    Neuh, geef mij maar Johannes de Heerliederen!!
    Hier hebben we geen zin in

    Praise is opgeilen van God!

    Oh God wat bent u groot, oooh

    Oh God wat bent u groot, oooh

    Oh God wat bent u groot, oooh

    Oh God wat bent u groot, oooh

    Oh God wat bent u groot, oooh

    Wat bent u mooi, oooh

    Wat bent u mooi, oooh

    Wat bent u mooi, oooh

    Wat bent u mooi, oooh

    Ik houd van U, oooh

    Ik houd van U, oooh

    Ik houd van U, oooh

    Ik houd van U, oooh

    Ik heb U lief, oooh

    Ik heb U lief, oooh

    Ik heb U lief, oooh

    Ik heb U lief, oooh

    Ik heb U lief, oooh

    Maar in werkelijkheid is hun hart verre van Hem!!

    Dat bedoel ik met opgeilen van God! Ze lopen tig keer te kwijlen maar in hun hart verwensen ze Hem de kanker!! of de vliegende ebola... hun hart is verre!!

  5. Ik wil weten van jullie van wetten volgen in de bijbel vind.
    Doe echt een alpha-cursus want dat zijn de grondbeginselen van het Woord, en dat is minstens wat je moet weten. Overal in Nederland worden gratis Alphacursussen gehouden, dus doe je best er een te vinden.

    Alpha-cursus Din 20-03-2012 Evang. Gemeente De Verandering, Jan van Kuikweg 97, 1964 BC Heemskerk, 0251707088/ 0612059325 mocht je daar in de buurt wonen?

    Ik heb geen alpha cursus nodig. Ik leer al uit de bijbel sinds dat ik me kan herinneren.

    En dan nog steeds van die STOMME VRAGEN STELLEN?????????
    sinds dat ik me kan herinneren
    2 minuten geleden.. 1 regel en toen het boek weer dichtgeklapt omdat je het niet kon verdragen?
  6. Bedankt, Credible. Maar omdat ik zelf ook geloofwaardig (credible) wil blijven, toch een opmerking:

    Ik zei in deze discussie énkel, dat ik alleen discussusie aan ga als men mij als broeder kan bejegenen, zoals ik dat ook in beginsels bij allen doe die Messias belijden. Shalom.

    Dat doet de das om!!

  7. Wat denkt u,zal de Rotskoepel binnen afzienbare tijd het veld moeten ruimen voor de (derde) Tempel of niet?Want we kunnen toch met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vermoeden dat de Tempel dan op zijn vertrouwde plaats zal moeten komen te staan.

    Gr.Leeuw van Venetie.

    Enig idee waar die Leeuw toch vandaan komt? Maar dat terzijde.

    De rotskoepel als de toekomstige tempel zullen wellicht op 1 plaats worden gebouwd en netjes naast elkaar. Deze Klo.. euh meneer (we moeten het tenslotte netjes houden) http://www.sharenl.org beter bekend als maitreya is de komende antichrist, die nu misschien nog niks voorstelt, maar zodra de draak uit de hemel wordt gebonjourd (dat is een stok met een puntige kogel, ook wel Goedendag genoemd, leuk hé?) dan pleurt-tie met een rotvaart naar benee en boort zich minstens een meter diep in de prut.. waar-ie immers thuishoort, maar die zal maitreya zijn kracht verlenen, en hij zal optreden als de antichrist, de messias en boeddha maitreya en de mahdi (12e imam) deze religie's zullen samensmelten tot 1 en dan wordt de vrede getekend in Israël. Voortijds zijn die ellendige Christenen weggenomen, want het Licht houdt de New Age tegen.

    3 en een half jaar zal er vrede zijn en geen gevaar... wat Arafat invulde, toen hij de nobelprijs voor de vrede kreeg in Oslo, zei hij.. dat wanneer er ooit vrede zou komen, dat de PLO en de rest van die zooi de wapens zouden verzamelen en met de mitrailleur door het land zou gaan, dat is een voorspelling gelijk als Kajafas deed toen hij zei dat het beter is dat 1 man als een heel volk sterft. Na die drie en een half jaar worden de twee getuigen naar beneden gelaten, Mozes en Elia alwaar ze dezelfde tekenen zullen doen die zij destijds ook deden, en waarvan staat geschreven in de boeken van Velikovsky. Maar dan is de benauwdheid van Jacob een feit, want dan zal die antichrist zijn ware identiteit tonen... dit is overigens honing.. pas op met baby's die kunnen zich hier verschrikkelijk in stikken en dan kotsen ze het uit en gaan er dan vervolgens mee spelen, dan draaien ze hun handjes erin, smeren het op hun kleding, in hun haar.. en overal waar maar mogelijk is... hihihi.. ik denk dat je de overdrachtelijke betekenis wel begrijpt. ;)

  8. Hebben jullie ook maar een klein besef hoeveel mensen je voor de Here Jezus Christus weerhoudt om tot Hem te komen. Ik spreek mensen van allerlei slag op straat en confronteer ze met het Woord van God, omdat ik nu eenmaal door niets of niemand me laat afschrikken, en bij holebi's (Homo, Lesbisch en Bi-sexuelen) zit het er zó ingepeperd door religieuze mensen, dat ze vergeleken bij de hetero zo onwaardig zijn gemaakt. Hebben jullie het boek van peter Scheele wel eens gelezen wat gaat over degeneratie? Atheïsten en meer van die geschifte mensen denken dat de mens en wat al niet meer zei, evolueert, dat is de zoveelste leugen van satan, die overigens in dit forum talloze mensen heeft die zich christennoemen en het niet zijn. Kijk maar om je heen, en vraag het anders aan de editor van http://www.boinnk.nl zij was het immers die me daarop wees, dat kinderen met het downsyndroom 50 jaar geleden in veel mindere mate aanwezig zijn als heden ten dage, zei is tien jaartjes ouder dan ik dus ik mag aannemen, zeker als voormalig verslaggeefster dat zij haar bronnen kent. Vroeger had je 1 school voor kinderen met het downsyndroom en die stond in Zwolle en die was bestemd voor Zwolle en omliggende gemeenten, inmiddels staan er heden vijf scholen alleen voor Zwolle. Daar woont zij, en wellicht zullen er in diverse steden nog wel veel meer zijn. Bovendien komt homofiliteit vaak voort uit onvolledige gezinnen of waar de vrouw de broek aan heeft. Deze mensen houden van elkaar zoals hetero's dat doen met twee geslachten. Zoals hetero's elkander koesteren, zo ook hebben homo's hun gevoelens... en die worden neergesabeld door hen die zelf wat te verbergen hebben, wellicht omdat ze zelf menig anus bewonen ongeacht dat die van hun vrouw of desnoods van de overspelige man of vrouw betreft. Wat WET is overtreding en wie anderen een wet oplegt, dat zegt de Bijbel, die doen dingen die het licht niet kunnen verdragen. Wie was het Licht ook alweer?

  9. En als weder ook betekent "terug" dan ligt daarin opgesloten, dat we helemaal terug moeten naar het beginpunt.

    En over welk punt hebben we het dan?

    Kijk maar in het archief.. meneer pijp vond het niet van node en hij vond Gods Woord kwetsend, daar staat de rest van het Boekje 'Ja Heer kom binnen van Annie Berents Karkdijk' dat als eenvoudige huisvrouw een boekje schreef. Helaas is het niet meer verkrijgbaar, ja, misschien nog wel op Marktplaats of elders op het internet. Ik heb de mijne uitgeleend maar nooit teruggekregen. Ik ben nog bezig met mijn website maar heb de nieuwste versie van dreamweaver die anders is als zijn voorlopers, dus de Bijbelstudies die of ik op mijn site had staan komen morgen aan bod, en dan kun je ook dat boekje lezen, als je dat wenst.
  10. Een ander woord dat voor seks of relaties wordt gebruikt in de Bijbel is gemeenschap. Dit woord wordt ook wel gebruikt voor de relatie tussen een mens en God, ook daarom interpreteer ik dit als intiem.

    Daar sla je plank toch flink mis, jongedame. Gemeenschap is spreken onder elkander in psalmen en lofzangen, en heeft niets maar dan ook niets met "sexuele" gemeenschap van doen.

    Is dit dan niet overeenkomstig met dat wanneer we maar heel goed ons best doen om onze naaste, wat wordt verstaan als iedereen, je atheïstische buren etc. tegemoet te komen, dat we dan de hemel beërven.
    Bedoel je dat als we ons aan de regels houden dat we dan de hemel beërven?

    Nee, dat was sarcastisch van mijn persoontje, omdat de meeste mensen hier de Bijbel niet lezen of anders de Schriftverwijzingen niet. Specifiek staat er bij de naaste een schriftverwijzing naar: Lev 19:18 Gij zult niet wreken, noch toorn behouden tegen de kinderen uws volks; maar gij zult uw naaste liefhebben als uzelven; Ik ben de HEERE!

    Tegen de kinderen uws volks. Waar hebben we het dan over? In deze slaat het op de joden, dus wie het joodse volk toebehoort, is de naaste. Maar omdat er een Nieuw Verbond is aangetreden, die van geloof, want Abraham die 430 jaar vóór de wet leefde, werd gerechtvaardigd door GELOOF!! Hij geloofde de Heer en ging Diens weg, echter hij nam zijn neef Lot mee, en die had eigenlijk thuis moeten blijven maar dat is een ander verhaal, maar hij ging, de verdorven Syriër naar het land waar God hem wijzen zou, evenredig als hij zijn enige zoon zou slachten, type van de Here Jezus.

    Dus nu gaat het om geloof en wel in de Zoon. Wie is dan onze Naaste (enkelvoud)? Juist de Here Jezus Christus, en allen die in Hem gezet zijn, want Hij was de Eersteling (aardappel) die verrees naar de hemel, van tussen de doden uit, en wij ervan uit geloof met Hem de hemel - dit is overigens allemaal melk, en zouden jullie zondermeer moeten weten. Vandaar dat ik me ook rot erger om zulke lieden die zich niet eens de moeite leenden om de vier Tubes van liefde te beluisteren, want dat is een enorme zegen als je die kent, dat is namelijk liefde voor het Woord van God maar een heleboel lieden verafschuwen het Woord van God en schermen met een tweesnijdend zwaard onbewust dat ze zich er zelf mee opensnijden.

  11. Tis best met je, ow opperpriester van de boekgod religie. _O_
    Je maatjes zeggen dat je gelovig bent.. maar je verwerpt de Bijbel, dan moet je atheïst zijn, dat kan niet anders.

    Aangezien je graag de schrift aanhaalt:

    Lucas 6:37

    Heb je niks nieuws, satan. 't Zijn altijd dezelfde duffe verzen.

  12. aangezien er in het bidden voro satan continu off topic word geblaat hierover .. besloot ik maar een aparte topic erover te maken.. zodat het andere topic On topic blijft.. en we weer wat de discussieren hebben..discussie punten:was satan slecht geschapen?zo ja, is God dan niet slecht om iets slechts te schapenzo nee, hoe komt satan volgens jouw dan slecht?
    Waarom geef je hem meer eer dan de Heer?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid