Spring naar bijdragen

Saskia Marloes

Members
  • Aantal bijdragen

    126
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Saskia Marloes

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.ikzoekgod.nl

Profile Information

  • Interesse
    De HEERE God, sieraden maken, Donald Duckjes en Harry Potter lezen, lezen in het algemeen
  • Beroep
    Medewerker in WereldWinkel
  1. @ RobertF Jij zegt wat ik denk! Dus ik hoef niks meer te zeggen over Todd B. Het maagkanker incident was voor mij ook erg schokerend. Dit kan niet van God komen. Meerdere Youtube filmpjes bevestigen dit voor mij. Vooral van LocalPastor die enkele goede filmpjes plaatste. Wie dit intypt bij youtube: 100% Proof that Todd Bentley is a False Teacher! Zal een filmpje zien van Todd met terugkoppeling naar de bijbel.
  2. Mijn vriend is gek van gamen, en ik ook een beetje, alleen niet elke dag. De XboX, de XboX360 en playstation staan al in ons huis. Binnenkort komt daar de nitendo Wii bij. Meerdere mensen die die gaan kopen?
  3. Saskia Marloes

    favo christelijke boek

    Leverworst, Communicatie en beren. Van Peter Scheele. Hij leert je hoe je mensen die nog niet bij Christus zijn mee te nemen in de reis naar hem. En hoe je die mensen het best begeleid, door middel van vragen stellen ipv dingen voorkauwen.
  4. Quote: Op zaterdag 22 juli 2006 13:53:20 schreef Gerrut zelf het volgende: ik ga voor: no worries - simon webbe.... Oh, die vindt ik leuk, fijne stem vind ik die gozer hebben.
  5. Saskia Marloes

    Drank en drugs

    Je lichaam is de tempel van de Heilige Geest. Is het dan slecht om alcohol te gebruiken?
  6. Saskia Marloes

    Fitness topic

    Ik heb 2 jaar voor Miss Fitness wedstrijden getraind, maar mijn ouders hebben me er vanaf gehaald omdat ze vonden dat ik een beetje doorsloeg, het werd een obsessie.
  7. Saskia Marloes

    Jongerenbijbel

    Ik vind qua gewicht! Alhoewel er zijn bijbelboeken bij (openbaringen bijv) die qua stof ook zwaar zijn
  8. Saskia Marloes

    Jongerenbijbel

    Ik heb 'm, vindt 'm tof! Wat Joost hierboven zegt vindt ik ook: Hij is zwaar, leest soms wat lastig. Maar ben blij dat ik deze bijbel heb, in combinatie met m'n andere bijbels is het leuk om te vergelijken als ik sommige teksten niet goed begrijp.
  9. Saskia Marloes

    Christelijk Cafe

    Quote: Op dinsdag 14 februari 2006 17:23:07 schreef Michie23 het volgende: Plak niet overal dat christelijke op, schenk gewoon geen alcohol, hou het rookvrij en draai geen occult belaste muziek. Dan vlak je christenen die willen drinken en roken uit. Niet-christenen zullen dit hoogstwaarschijnlijk een belachelijk iets vinden en niet komen. Daarmee groeppeer je nog meer eigenlijk.
  10. Helena, wat jij hier boven hebt neergezet is super! Ben het volkomen met je eens hoe je de dingen zegt!! Als waar Christen ben je ook zondig, net zoveel als anderen, alleen je werkt met God aan verbetering, en proberen te streven naar het niet meer te doen. En God daar hulp vragen!
  11. Mijn vriend gelooft niet in God. Hij is er wel bij opgevoed maar gaat nu niet meer naar kerk en wil ook niet echt bij God zijn ofzo. Hij vind het ook niet leuk als ik er heel veel over ga praten of zo. Dan heeft hij het idee dat ik het probeer te bekeren. Naar mijn idee praat ik op die manier niet tegen hem, ik praat gewoon over God af en toe. Soms is dat wel lastig. Het is een verschrikkelijk lieve jongen. . Ik ben stapel op hem. In mijn omgeving hoor ik altijd verschrikkelijk veel mensen ontzettend vaak vloeken. Hij doet dit haast niet, dat vind ik fijn, want ik kan niet met iemand mijn leve
  12. Hahaha, nee dat natuurlijk niet, hahaha! Tis een moeilijk onderwerp eigenlijk he. Soms dan zeg je iets, en denk je van, hmmmm...ja zo zou het eigenlijk kunnen zijn, maar dan kijk je er later nog es naar, en dan denk je, hmmmm.... Hoezo zei ik dat nou???!!!! Ik denk dat ik ook zei wat ik zei omdat het me soms wel irriteert dat er mensen zijn die iedereen veroordelen die niet geloven. In mijn omgeving zie ik dat.. En daarom denk ik dat ik dat zei. Ik sta er ook wel achter, maar misschien niet helemaal op z'n plek in dit topic.
  13. Quote: Op maandag 22 mei 2006 18:09:55 schreef Tom het volgende: Weet ik. I know you know!! Haha! Je opmerking was ook sarcastisch stond er al bij . Maar mooie gelegenheid vond ik om te zeggen wat ik net zei.
  14. Quote: Op maandag 22 mei 2006 17:47:59 schreef Tom het volgende: Dan wordt je een met een ongelovige! Dat is toch het ergste dat een mens zou kunnen gebeuren! (Ik ben sarcastisch dus sla me niet) Onthou wel dat God van ons allemaal houdt. Of we nou van Hem houden of niet. Wij zijn ook net zo zondig als al die anderen. Alleen wij willen wel bij Hem horen. Maar God houdt net zoveel van hun als van ons. Das moeilijk voor te stellen misschien, en als mens zouden wij dat nooit kunnen houden van mensen die ons niet willen, maar God kan dat wel. Wij zijn allen zijn kudde, alleen sommi
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid