Spring naar bijdragen

Marleen Soputan

Members
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Marleen Soputan

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Jezus
  1. Dan word het echt een feest!!!! Hahahaha
  2. Misschien is het wel een idee om de muziek deels door de klanten te laten bepalen. Als je zo'n cafe opent zijn de eerste paar mensen toch bekenden en kenissen (waarschijnlijk veel uit onze kerk). Je kunt idd niet onaangekondigd worship in een cafe draaien, dat zou veel klanten af kunnen schrikken. Op thema-avonden is het wel een goede tijdsbesteding voor ons mede-christenen.
  3. Het is nu nog een idee waar ik mee loop. Het is nog niet zeker allemaal, maar als het er van komt dan wordt het in Tiel. Maar er is nu nog niets zeker. Ik hou jullie wel op de hoogte.
  4. Ik ga er misschien wel een openen. Maar ik denk niet in A'dam maar in de stad waar ik woon.
  5. Ik denk dat het juist voor christenen belangrijk/fijn is om zo'n plek te hebben. Wat denken jullie??
  6. Quote: Op donderdag 16 februari 2006 16:55:24 schreef holla het volgende: [...] heb je het tegen mij? Zo ja, waar reageer je nu op? je kunt ook quoten en je bericht wijzigen he lees anders de faq, daar staat wel hoe je dat kunt doen Sorry was niet voor jou bedoeld. Ik ben nieuwe en weet nog niet hoe alles precies werkt. Sorry...
  7. Je hebt gelijk met timing is alles. Daarom is de aanpak van zo'n cafe ook zeer belangrijk. Het moet een gezellig boel worden. Niet alles zo serieus te nemen.
  8. Dat vind ik een beetje overdreven hoor. Je gaat wel steeds van het enen uiterste naar het andere.
  9. Mij klinkt zo'n dag juist geweldig. Met z'n alle de hele dag God prijzen. Mij lijkt er niets mooiers dan dat.
  10. Nee daar heb je ook gelijk in. Het is niet bedoel als betuttelend. Dat is niet de bedoeling. Maar wat vind je dan betuttelend en moraliserende gedrag?
  11. Waarom denk je dan dat er geen andere jongeren in een christelijk cafe zullen komen? Het gaat er toch om, om een plek te creeren waar iedereen zich thuis voelt? Je moet toch over voor open staan? Het is juist leuk(lijkt mij) om een plek te hebben waar je je thuis kan voelen, waar ook nog geweldige muziek te horen is en waar je gewoon met je vrienden over het geloof kan praten. Zo denk ik erover! Een biertje op zijn tijd is ook niet verkeerd.
  12. Hoe is de sfeer daar? Komen ze om over het geloof te praten of voor de gezelligheid?
  13. Denken jullie dat het zal werken? zo'n cafe? Denken jullie dat je daar jongeren mee kan trekken? Denken jullie dat er onder de christenen wel vraag is naar zo'n plek?
  14. Ik ben van mening dat het niet gaat om etiketten, maar om de sfeer in het cafe. En qau alcohol moet er het minimale geserveert worden. Het is namelijk niet een plek om je zat te zuipen. Het is een plek om met gelovige en niet-gelovige over God te kunnen praten. En de muziek zal gospel moeten zijn. Het is de bedoeling dat je door zo'n cafe niet-christenen laat nadenken over het geloof. Dat is het doel!!
  15. Daar ben ik het niet mee eens. Als je een cafe een Christelijke titel heeft, lokt het de mensen veel meer. Ze zijn dan nieuwsgierig wat voor een cafe het is. Het is niet de bedoeling dat Christenen zich af zonderen, maar just dat ze samenkomen ook met niet-christenen. Maar dat de sfeer van het cafe Christelijk is. Zodat er meer jongeren nieuwsgierig worden naar het geloof. En zien dat het geloof niet 'saai' is. Dat is mijn mening erover.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid