Spring naar bijdragen

Mani

Members
  • Aantal bijdragen

    92
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Ja Shannon, zo zie je maar weer!
  2. Veel plezier in de bergen, en sterkte, ik hoop dat je er uit komt wat het beste is.
  3. Joozt Wordt het ook moeilijker voor je partner? Omdat jou geloof steeds sterker wordt. Na 3 jaar zal je het er best wel eens met je partner over gehad hebben, is zij ook veranderd, doordat jou geloof zich sterker aan het ontwikkelen is. Kan je het wel met je partner delen.
  4. Nee, dat zie je verkeerd. Geloof IS geen basis in je leven, JIJ VIND dat geloof een basis is in je leven. En dat mag je ook vinden, maar het is niet goed om iemand anders jou mening op te leggen. Als je een partner hebt die niet Christelijk is, zal die VINDEN dat iets heel anders een basis is in je leven. Er is ook een middenweg.
  5. Quote: Op dinsdag 26 april 2005 23:20:41 schreef Lady-Kebiss het volgende: Ik weet niet of dat wel zo zielig is... Ik verkies dat boven een stel ruziemakende ouders omdat ze het niet eens kunnen worden. Of een vader die de moeder tegen spreekt:" Wat mama daar net vertelde over Noach hè, dat is helemaal niet waar, mama de vergist zich daar in." Zorgt voor veel verwarring. Daarnaast, ik denk dat als je echt christen bent, je je kinderen uberhaupt als christenen wilt opvoeden. Dat wil niet zeggen dat je ze wereldvreemd moet houden en helemaal niets moet vertellen over andere religi
  6. Zielig voor die kinderen, het zou ook wel leuk zijn als ze 2 kanten van het verhaal leren kennen. Bijvoorbeeld een moeder die wel in God geloofd, en een vader die niet in God geloofd. Dan kunnen ze later als ze oud genoeg zijn zelf nog kiezen welke kant ze op willen.
  7. Er zijn de gelovigen die denken dat ongelovigen of mensen die geloven in iets wat niet het juiste geloof is in de zullen branden, althans dat heb ik gelezen. Hoe zit dat dan, als je een partner hebt die niet in God geloofd, bid je dan voor hem/haar. Of neem je er genoegen mee dat jij wel en je partner niet in de hemel komt?
  8. Mani

    Ik geloof (niet) omdat...

    De vraag was, Ik geloof NIET omdat? Ik zie heel veel antwoorden van ik geloof wel omdat. Maar goed ik wil graag wat meer weten over het geloof, dt wel. Maar om antwoord te geven op de vraag, Ik geloof niet, omdat ik me niet kan vinden in veel zaken die in de bijbel staan, omdat ik er andere denkbeelden op na houd, omdat ik het raar vind om je vast te klampen aan iets waarvan je niet zeker kan weten of het er is, daarom is het ook geloof, het vertrouwen in de waarheid van iets. Ik geloof niet omdat ik niet in de hemel of de hel geloof, ik geloof niet dat homosexualiteit slecht is, ik geloof
  9. En wat ik me dus ook nog steeds afvraag als je dan wel een gelovige partner wil, waar ontmoeten jullie elkaar?
  10. Hebben jullie dan ook wel eens een partner gehad die wel Christelijk was? En hoe was dat dan? En wat ik me ook afvraag, hebben jullie wel eens ruzie gehad om iets m.b.t. het geloof, en hoe gaan jullie daar mee om dan?
  11. Ik vroeg me af of de Christelijke mensen hier ook een voorkeur hebben voor een partner die aanhanger is van hetzelfde geloof? Zo ja, waarom? Zo nee, waarom niet? En wat ik me ook afvraag is, waar ontmoeten jullie mekaar dan, in kerken ofzo?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid