Spring naar bijdragen

pink sheep

Members
 • Aantal bijdragen

  43
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over pink sheep

 • Rang
  CrediGup

Contact Methods

 • MSN
  extremepink@gmail.com

Profile Information

 • Interesse
  Geloof, God, schrijven,discussies, bijbel en geschriften
 1. ok, in de zin van de tijd die erin gaat zitten? Of omdat je anders over dingen gaat denken?
 2. Hoi dat zal in onze wereld een lastige zaak zijn met het gemaks christendom en het opkomende prosperity gospel. Vertrouwen is er niet een twee drie en helaas moet ik wel zeggen dat het mede komt door het beeld dat de kerken van God schetsen. Religie is makkelijk maar echt geloof kost je alles.
 3. wel fijn dat je daar zo over kan praten. Ik kan zelf moeilijk ertegen als mensen het alleen maar over de Bijbel hebben. Gods Woord is levend en ook vandaag nog. We hebben de waarheid meer dan ooit nodig. Hoe is jouw ervaring dan met God want ondanks dat ik probeer de uiterlijke dingen compleet los te laten merk ik dat ik toch niet meer van God merk.
 4. wel fijn dat je daar zo over kan praten. Ik kan zelf moeilijk ertegen als mensen het alleen maar over de Bijbel hebben. Gods Woord is levend en ook vandaag nog. We hebben de waarheid meer dan ooit nodig. Hoe is jouw ervaring dan met God want ondanks dat ik probeer de uiterlijke dingen compleet los te laten merk ik dat ik toch niet meer van God merk.
 5. nog iets: ik voel zelf ook vaak de drang om een tijd in het klooster door te brengen maar dan niet voor altijd( waarschijnlijk) maar voel me daarbij te vast zitten aan verplichtingen en de angst om God alsnog niet te vinden. Een moment om de waarheid te zoeken maar ik ben te bang dat het een vlucht zal zijn en dat ik Gods plan verpest.
 6. WAUW Dat is een ding dat ik hiervan kan zeggen... Veel dingen zijn erg herkenbaar. Vanaf het moment dat ik tot bekering kwam veranderde veel en voelde ik me erg vrij en gelukkig. Ik vertrouwde meer op God. De laatste tijd zoek ik veel naar de waarheid. Ik kom achter veel leugens en ben vaak in de war, als ik een ding heb geleerd dan is het wel dat de waarheid God Zelf is. Hij heeft altijd gelijk, ik ben helaas niet in staat om echt met Hem te communiceren. Dat levenloze gevoel herken ik heel erg. Ik doe een 'christelijke opleiding' maar alles is zo menselijk. Het voelt alsof al het leven uit
 7. WAUW Dat is een ding dat ik hiervan kan zeggen... Veel dingen zijn erg herkenbaar. Vanaf het moment dat ik tot bekering kwam veranderde veel en voelde ik me erg vrij en gelukkig. Ik vertrouwde meer op God. De laatste tijd zoek ik veel naar de waarheid. Ik kom achter veel leugens en ben vaak in de war, als ik een ding heb geleerd dan is het wel dat de waarheid God Zelf is. Hij heeft altijd gelijk, ik ben helaas niet in staat om echt met Hem te communiceren. Dat levenloze gevoel herken ik heel erg. Ik doe een 'christelijke opleiding' maar alles is zo menselijk. Het voelt alsof al het leven uit
 8. Brr dat denk ik als ik alleen al naar de kaft kijk, internationale bestseller. De waarheid is over het algemeen niet zo geliefd. Voor zover ik denk klopt dat boek niet zo. Ik heb naar dat zingen geluisterd: net een fluitketel, ik denk persoonlijk niet dat het zo werkt. Wat heeft wie dan ook hieraan? Het klinkt spooky, als ongelovige zou ik de kerk uitrennen. Dat gewieg de hele tijd en dan dat toontje erachter. Een beetje hypnotisch, ik hoorde een opmerking vallen dat mensen dit boek zouden haatten omdat het van God is. Lieve help, zilveren badkuipen etc in de hemel. Dat is toch een geesteli
 9. Over die wonderen, ik wil ze maar watgraag zien, helaas luistert ook de kerk niet vaak naar God. Waar vind je nog mensen die doden opwekken???? ik wil ze graag ontmoeten, nee serieus. Dat is nou echt iets wat ik in Nederland wil zien : een come-back van de echte discipelen!!
 10. laten we elkaar op een normale manier toespreken plz. Modder gooien naar elkaar lost niets op.
 11. goed punt kidon, ik hou me vaak in maar ik herken veel dingen zeker. Ik hou niet van dat slappe alles goed praten. Ik heb wel het idee dat veel mensen uit het christelijke wereldje snel geirriteerd raken als ze iets niet mogen. Ik ben nog niet heeel lang bekeerd en draai dus ook nog niet zo lang mee in de christelijke kermis maar ik heb wel het idee dat veel mensen erg balen dat ze veel niet MOGEN. Ik kom uit de wereld en ik WIL veel dingen ook niet meer. Ik weet niet of ik het zo goed uitleg maar ik maak het wel vaak zo mee. Is trouwens geen verwijzing naar mensen hier.
 12. Kunnen we ophouden David een dwaalleraar te noemen? Als dit echt van God komt kunnen we dit niet maken. Een uitspraak zoals deze kun je niet zomaar doen. God beslist zelf wie hier nu de waarheid spreekt. Zolang God niet duidelijk maakt of dit onjuist is heeft iedereen rekening te houden met de mogelijke waarheid van zijn woorden.
 13. Kunnen we ophouden over David?? veel mensen hier zijn behoorlijk overtuigd van hun eigen gelijk. Is dat zo verschillend van het geen dat jullie David aanrekenen? Hij zegt dat dit een visioen van God was. Toets dat gewoon door te bidden. Hij heeft het niet over zichzelf b.v. ik vind het fout want... hier ging een visioen aan vooraf. Je kan dit geloven of niet maar nogmaals gewoon voor bidden. Wat nou als het klopt wat David zegt??? Dan wordt Gods boodschap aan alle kanten belachelijk gemaakt.
 14. Nog mensen die mee willen bidden??? Ik heb David trouwens een brief gestuurd of hij in zijn mails wil zetten dat mensen het zelf maar met God moeten bespreken of het waar is of niet. Scheelt weer een hoop gedoe.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid