Spring naar bijdragen

Diliaantje

Members
  • Aantal bijdragen

    427
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Diliaantje geplaatst

  1. Quote: Op zondag 19 maart 2006 16:40:17 schreef yojo het volgende: HIhi wat leuk dat er zoveel musici op dit forum zijn ik speel viool and I'm loving it! Ik vind het echt superleuk en oefen elke dag best veel enzo echt superleuk! ik zit ook in een ensemble met cello en dwarsfluit en donderdag voor het eerst opgetreden, echt superleuk nou mensen keep on playing music Ohh leuwk, ik wil ook! Maar dat is nogal duur hé?
  2. Diliaantje

    Favoriete spel

    Ik raad je aan in ieder geval geen Risk te spelen met mijn vader...
  3. Quote: Op zondag 09 april 2006 13:14:05 schreef living stone het volgende: [...] Jezus misschien Huh? even wachten, even wachten, wachten... PING! Oooooow!
  4. Quote: Op zondag 09 april 2006 13:07:30 schreef hopeloos het volgende: [...] ik shnap ut njet???
  5. Quote: Op zondag 09 april 2006 13:06:07 schreef living stone het volgende: [...] er was er volgens mij nog 1 die dat zei ongeveer 2000 jaar geleden
  6. Ik 'had' het motto: liefde kent geen grenzen...
  7. Diliaantje

    Het Luide Loodsfeest.

    Quote: Op zaterdag 08 april 2006 23:51:47 schreef Iriacynthe het volgende: Waaaah, vinden jullie Dani Filth ook zo'n enorme spetter? Oeps, sorry, ik zit nog in hysterische pubermeisjes-mode van het andere topic. Doe mij maar een fruitsapje. hoezietie eruit dan? DAN KEN JE ORLANDO NOG NIET! OF DANIEL RADCLIFF! Dat zijn pas echte spetters... (srry mods moest ff) Nu ga ik weer BOT!
  8. Quote: Op zondag 09 april 2006 11:39:18 schreef Tom het volgende: Hoe bedoel je dat LadyHann? ik denk dat ze iets met de opstanding bedoel tom...
  9. Diliaantje

    Favoriete spel

    Mahjong!!! En spijkerpoepen! Het is niet echt een bordspel of iets dergelijks maar je bescheurt je wel!
  10. Quote: Op zaterdag 01 april 2006 18:22:58 schreef Gilrea het volgende: [...] Oké, nu mag ik verdonk wat minder.. Maar ik blijf erbij dat ik het goed van der vindt dat ze de 'toeristen'buitenlanders het land uit zet.. ik owk dan Gilrea??
  11. Quote: Op zaterdag 01 april 2006 16:12:35 schreef holla het volgende: [...] lekker christelijk sorry
  12. Ik kan haar nek wel omdraaien, mijn pa trouwens ook!
  13. Ik heb hem in de bios gezien met twee vriendinnen en een jongenhihi Hele mooie film ik moest bijna janken! Aan het begin dan!
  14. Diliaantje

    Welke films wel en niet?

    Quote: Op dinsdag 28 maart 2006 17:44:53 schreef The Black Mathematician het volgende: [...] Hoe weet je dat? Misschien vloekte Jezus zelf ook wel als een ketter. TUURLIJK NIET! BEN JIJ WEL HELEMAAL LEKKER!!!???
  15. Nej nou wil ik het weten owk hahah!
  16. Ik bedoel het niet boos hoor!!!!
  17. Nou zeg, bedankt! Maar vertel me dan is wat het verschil is tussen de liefde van mensen boven de zestien en onder? Liefde is toch liefde of niet soms?
  18. En ik ben niet PAS twaalf, Videl, ik word dit jaar dertien! Pas op je woorden jij!!!
  19. Quote: Op zondag 26 maart 2006 15:20:15 schreef Videl het volgende: [...] Vrij makkelijk om te zeggen als je pas 12 bent. Sowieso wel makkelijk om te zeggen: gewoon wachten, de ware komt vanzelf wel langs. Als je voor je gevoel al zo verschikkelijk lang zit te wachten. Al denk ik wel dat wanhopig op zoek gaat ook niet echt de manier is. Nou ik ken een jongen in mijn klas van 13 en die zegt dat ie HET al gedaan heeft en hoesow makkelijk?
  20. Quote: Op zondag 26 maart 2006 14:08:43 schreef Johan het volgende: [...] Heb je wel gelijk in, maar ik wil mezelf niet zo pushen in het persé een vriendin zoeken. Dan leg je de druk bij jezelf neer en wordt je misschien alleen maar pessimistisch al je geen vriend(in) kan vinden. Ik denk dat dat juist niet goed is. Ik ben meer van mening dat je in zoiets rustig aan moet doen (niet te rustig natuurlijk). Het kan zelfs zijn dat je 'die ene' al jaaaaaren kent.... jep das waar!
  21. Quote: Op zondag 26 maart 2006 14:02:29 schreef Johan het volgende: Ik ben 22 en heb ook nog nooit verkering gehad. Wel eens bijna, maja daar heb je niets aan 1e situatie wou het meisje niet en in de 2e situatie heb ik zelf ingezien dat het (toch) niet wat werd. Geniet nog lekker van je vrijgezellen leven. Doe ik ook. Dan kom je vanzelf wel ''die ene' tegen. Komt wel goed ja maar als je niet op zoek gaat kom je ook niet ver toch?
  22. Mijn moeder heeft ook abortus gepleegt maar heeft er geen spijt van. Ze zei: als ik het niet had gedaan waren jij en Tirza er nu niet!
  23. Ligt het nou aan mij of is het normaal dat ik spontaan in de lach schiet als mannen majo's aan hebben? hahahaha wat genant zeg peohw!
  24. Je hebt gelijk! Dank je voor de steun! Ik voel me gelijk een heel stuk beter!
  25. Ik ben op dit momrent smooor op een joodse jongen en die scheld me de hele tijd uit en vind me raar! Ik heb hem ook verkering gevraagd maar dat was een definitieve NEE!! Gevolg: 3 nachten niet geslapen, vier onvoldoendes, en vernederd worden als je langs iemand loopt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid