Spring naar bijdragen

Freefly4fun

Members
  • Aantal bijdragen

    356
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Wat een heerlijke nutteloze actie weer dit. Bedankt EPN voor het nog verder verdelen van het Christelijk elektoraat in Nederland. Nu staan we weer minder sterk in de schoenen. (Zeker een hobby, dat afsplitsen )
  2. Quote: Op vrijdag 22 januari 2010 09:24:54 schreef Mr. Emilio het volgende: [...] Yep Doen wij veel werk voor. Leveren we tijdelijke supervisors. Aantal van mijn collega's hebben ook meegebeld als "vriend van snt".
  3. @ Etoile. Zo voelt het bij mij ook, al ben ik wel blij dat er goed gegeven wordt. Dat is natuurlijk altijd beter dan als we niks geven, OOK als daar een commerciele stunt voor nodig is. Ik blijf het wel heel tweeledig vinden. Zoals RobertF zegt: tuurlijk moet geven een vreugde zijn. Maar ook het gevoel dat er eerst iets heel ergs moet gebeuren, willen we gaan geven irriteerd me. Ik vraag me vaak ook af (ook als ik zelf goed doe): Doen we het omdat we goed zijn of om onszelf een goed gevoel te geven. En is dat laatste uberhaupt verkeerd. Misschien meer voer voor een ander topic.
  4. Quote: Op donderdag 21 januari 2010 09:14:02 schreef Mr. Emilio het volgende: Wij hebben al wel gegeven en vanavond ga ik ook nog eens mijn tijd geven: Ik werk voor het callcenter waar de telefoontjes van donoren vanavond binnen gaan komen, en heb besloten dat vanavond ook mee ga doen. Vrijwillig uiteraard. * Mr. Emilio houdt van tv-atkies want die zijn ZO gezellig om te doen! SNT?
  5. Ik twijfel nog waaraan ik doneer. Je wil toch wel IETS geven. Waar ik zo flauw van ben geworden is wat Joëlle ook al noemt, dat commerciele. Het lijkt wel of mensen er een slaatje uit proberen te slaan. Nu ook staat de radio aan op het werk. En ja... Giro 555 radio. Waar 2 vrolijke radiopresentatoren leuke muziekjes draaien en heel uitbundig zijn over het bedrag wat binnen gehaald moet worden. (Het doet me een beetje denken aan die keer dat ik over de Dam liep richting school en midden in een demonstratie van vakbonden en SP-aanhangers terecht kwam. Ze vonden het allemaal zo leuk, gezien
  6. Quote: Op donderdag 03 december 2009 10:08:59 schreef MarinusCopy het volgende: [...] Is een bisschop ook goed? Ik zit al dagen klaar in mijn sinterklaaskostuum met mijn koffer langs me. En deze bisschop gaat niet zonder zijn helpende vrienden. *sminkt zich zwart en pakt zijn koffer vast*
  7. Freefly4fun

    Het 3e gebod

    Zomaar een gedachte: Ik denk dat het er aan ligt of je God (de Heer) de naam God hebt toegedicht. Ik denk dat als je als Hem God noemt en daarnaast erkent dat er naast Hem geen andere goden zijn, dat die naam dan alleen Hem toekomt (ivm eerste gebod). Dan zou je bij het gebruik van bijvoorbeeld het gvd woord, die God aanduiden. Zou je anders op het moment van uitspreken ineens wel andere goden hebben naast Hem?
  8. Freefly4fun

    BAS-Travel

    Wij hebben ook eens bij een soortgelijke organisatie geboekt. Toen kregen we ook een paar weken van te voren te horen dat het niet door ging omdat er te weinig deelnemers waren. Gewoon even bellen en vragen hoe het er voor staat. Vaak bieden ze je een alternatief, of de mogelijkheid om te cancelen. Succes
  9. Freefly4fun

    Fundamenten

    1 Tim 3,15 voor het geval ik mocht worden opgehouden. Dan weet je hoe men zich moet gedragen in het huis van God, dat wil zeggen de Kerk van de levende God, fundament en pijler van de waarheid. Volgens deze tekst is de "kerk van de levende God" het fundament en pijler van de waarheid.
  10. Quote: Op donderdag 30 april 2009 23:31:28 schreef Dubito het volgende: [...] Helemaal mee eens. Ik zit hier over na te denken. Aan de ene kant voel ik een enorme woede en wil ik deze man "en publique" vierendelen. Aan de andere kant wil ik met de hele bevolking om deze man heen gaan staan om hem liefde te geven, (niet om wat hij gedaan heeft) want blijkbaar hebben we als samenleving iets gemist...F*ck*ng moeilijk en pijnlijk dit. Hoe ver moet je zinken om zoiets te doen? (Hoe ver moet je zinken om zo iemand nog liefde te geven of te vierendelen?) Hoe ongelukkig (of gestoord?
  11. Freefly4fun

    Is de paus een dwaalleraar?

    Quote: Op donderdag 23 april 2009 19:17:09 schreef RafC het volgende: Beste Karin en forumleden, Ik ben blij dat je kunt waarderen dat ik zoveel tijd en moeite steek in deze dingen. Maar ik vind het erg spijtig dat je de indruk hebt dat ik niet geduldig, zachtmoedig en vriendelijk zou zijn geweest. Ik weet niet wanneer dit aan mij te zien was, maar ik aanvaard uw kritiek en zal er zeker nog meer aandacht aan besteden in de toekomst om mezelf te onderzoeken of ik wel in het geloof sta. Kijk, je zegt hier nu iets waarvan ik denk; Goede gedachte. Maar of je het waar gaat maken
  12. Freefly4fun

    Is de paus een dwaalleraar?

    Quote: Ik maak gebruik van " Vine's Expository Dictionary of New Testament Words ". Dat had ik in deze post vermeld. Maar ik kan begrijpen dat je het misschien overgeslagen hebt. Ik heb de laatste dagen veel reactie's gegeven. Hmmmm... een woordenboek met een uitgesproken mening; "here the distinction between petra, concerning the Lord Himself, and Petros, the Apostle, is clear"
  13. Freefly4fun

    Is de paus een dwaalleraar?

    Quote: Op dinsdag 21 april 2009 07:46:51 schreef dingo het volgende: Het begint een eindeloos verhaal te worden waarbij voortdurend dezelfde argumenten herhaald worden, voor mij reden om TS veel plezier te wensen met zijn "zendingsdrift" maar verder hier niet meer te reageren.
  14. Freefly4fun

    Is de paus een dwaalleraar?

    Raf, ken jij een andere gangbare uitleg van Matteus 16:13-20? Weet je ook waarop deze gebasseerd is? Je schermt er de hele tijd mee, maar ik heb niet het idee dat je een tegenwoord wil horen. Je wil samen de waarheid naar boven brengen, maar dan wel graag jouw waarheid. Als je de hele tijd zemert over Petros en Petra, kijk dan eens naar welk Grieks dialect is gebruikt. Sterker nog, misschien is het zelfs nog handiger om eens te kijken naar de taal die Jezus sprak. Anderzijds zou ik denken dat jij de Katechismus zo goed kent, dat je ook best alineanummer 664 al hebt gelezen. Of
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid