Spring naar bijdragen

rupz

Members
  • Aantal bijdragen

    713
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Leeftijdsverschillen zijn relatief. Hoe ouder je wordt, hoe kleiner het verschil. En niet alleen omdat het kleiner lijkt, zoals al gezegd is, maar ook omdat het kleiner wordt in procenten. Toch? Iemand van 60 en iemand van 70 zal toch níemand vreemd vinden?
  2. rupz

    Favoriete spel

    Vroeger was ik echt een liefhebber van bordspellen, maar de laatste tijd vind ik het niks meer aan. Gisteren stond mn zusje er bijvoorbeeld op dat ik meedeed met Yahtzee en dan krijg ik echt zo'n gevoel van zinloosheid over me heen. Ik vind Kolonisten van Catan wel leuk en Monopoly en Risk.
  3. rupz

    Rita Verdonk

    Rita Verdonk is een krachtdadige vrouw! Ze wijkt niet van de wetgeving af, ook al gaat het om een voetballer. Alsof voetballers andere rechten zouden moeten hebben dan andere Nederlanders. En wat Taida betreft, zij heeft zelf gesjoemeld, hoe kan ze dan verwachten dat Nederland haar nu nog tegemoet komt? Oprotten.
  4. rupz

    Wat doe jij in je vrije Tijd?

    Eh, ik speel piano of lees en minder vaak kijk ik vogels.
  5. rupz

    Metallica 8 juni 2006

    Quote: Op donderdag 23 februari 2006 22:54:41 schreef anastasia het volgende: Zijn er hier ook mensen die gaan of vinden jullie het al een oude zakken band Ga jij (als oude zak ) naar metallica? Ik wil best mee hoor!
  6. rupz

    Rustdag: zaterdag of zondag?

    Als iedereen consequent het gebod van de rustdag zou willen opvolgen, zou iedereen de rustdag op zaterdag moeten vieren, maar omdat het nou eenmaal op zondag is doet iedereen het op zondag. Tja... Ik denk dat het God niet zoveel uitmaakt.
  7. Ik vond hem wel leuk, maar niet heel erg bijzonder. De muziek vond ik wel mooi en het begin vond ik een beetje saai.
  8. Quote: Op donderdag 12 januari 2006 19:48:39 schreef Leidenschaft het volgende: Toen ik hier kwam, was ik nog gelovig, en nu niet meer, maar ik ben hier wel met mijn k*nt vastgegroeid Betekent dat dat je je geloof hier hebt verloren?
  9. Ik ben er zelf geen, maar ik kan me voorstellen dat deze mensen het leuk vinden om met christenen te discussieren, of dat ze meer over het christendom willen weten, of dat ze het hier gewoon gezellig vinden.
  10. rupz

    wat is je favo band??

    Vast al eerder gezegd, maar het is nog steeds Nightwish. Verder: Apocalyptica en Sonata Arctica en Evanescence ook nog steeds.
  11. rupz

    Waar gaan dieren heen?

    Quote: Op donderdag 12 januari 2006 15:09:26 schreef Raido het volgende: De ziel is de adem van God, toen God dat in de neusgaten blies van Adama werd hij Adam, een levend wezen. God heeft dat niet gedaan bij de dieren, van daaruit durf ik te stellen dat een dier geen ziel heeft. Dat vind ik een goed punt. Zo heb ik het nog nooit gezien eigenlijk, maar het klinkt heel logisch!
  12. rupz

    Crea-topic!

    Ik verbaas me altijd weer hoe creatief sommige mensen kunnen zijn.
  13. rupz

    Hobby of hartstocht!

    Ik besteed vrij veel tijd aan pianospelen, maar 's nachts op bed lees ik. Verder gaat een deel van mijn vrije tijd verloren met nadenken en muziek luisteren.
  14. rupz

    verloven raar?

    Ik vind verloven niet ouderwets, ook al komt het niet zo vaak meer voor. Je hebt gewoon een leuke reden om een feestje te geven, ook al is verloven niet noodzakelijk.
  15. rupz

    wederkomst

    Ik weet niet of ik in een opname moet geloven, maar ik sluit het niet uit. Ik vind dat het nergens duidelijk in de Bijbel staat, maar uit sommige verzen kun je het wel een beetje opmaken. Ik kijk gedeeltelijk wel uit naar de komst van Jezus, maar aan de andere kant lijkt de tijd die daarvoor komt, me vreselijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid