Spring naar bijdragen

Marillion

Members
  • Aantal bijdragen

    366
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    Marillion reageerde op Willempie in Aanval van Hamas op Israel   
    Ik maak een verschil tussen wat er duizenden jaren geleden is gebeurd en wat er nu gebeurt. Wat er heel vroeger is gebeurd heeft geen enkele invloed op het lot van mijn dochter en kleindochters. Maar dat snap jij heus ook wel.
  2. Like
    Marillion reageerde op Hopper in Situatie Oekraïne   
    Het is wel degelijk een oorlog tegen het volk.  Rusland vermoordt op grote schaal burgers, ontvoert kinderen, verkracht, martelt enz enz.    Het is aannemelijk dat Rusland dat ook zal doen in andere landen welke binnen haar invloedssfeer liggen.   Vergeet niet dat er slechts twee landen liggen tussen ons en Oekraïne.  Oekraïne vangt de klappen voor ons op.  
    Verder is en blijft Oekraïne een zelfstandig land, wij (de rest van Europa) hebben er niks over te vertellen of Oekraïne zich zelf uitlevert aan een tiran.  Binnen Europa erkent men elkanders zelfbeschikkingsrecht.  
    In culturele zin zijn we (Europa) zo verschillend van Rusland dat er geen vergelijk mogelijk is.
  3. Like
    Marillion reageerde op Flawless victory in Situatie Oekraïne   
    Poetin is een grote huichelaar. In dat interview beweert Poetin dat hij Oekraïne wil “denazificeren” en zelf helpt hij bij het bewapenen van Hamas. Dus voordat hij Oekraïne ervan beschuldigt “nazi” te zijn, waarom ruimt Poetin niet eerst de “nazi’s”  in zijn eigen land op en stopt hij met het ontvangen, bewapenen en steunen van de Arabische tak van de “nazi’s”.
  4. Like
    Marillion reageerde op sjako in Credible was offline   
    Mijn antwoord was toch NEE geweest. HJW is een onruststoker. Het forum draait nu weer redelijk goed en ik laat niet toe dat dit verpest wordt door een paar lieden die zich niet aan de regels willen houden. 
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid