Spring naar bijdragen

Jacco

Members
  • Aantal bijdragen

    369
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Jacco

  1. Quote:
    Op vrijdag 18 februari 2005 13:52:35 schreef Michie23 het volgende:

    en niet al die randzaken over of een orgel nou wel of niet goed is in een kerk.

    Dat van het orgel kan ik ook niet erg in komen. Het orgel was van oorsprong een instrument dat op de kermis werd gebruikt heb ik eens gehoord. En als we ons aan psalm 150 zouden houden dan zouden we in de kerk de harp, citer, reidans, snarenspel, fluit en cimbaal gebruiken smile.gif. Voor de rest ben ik het wel eens met deze man dat we niet te veel moeten afwijken. Opwekkingsliederen vind ik prima maar dan wel in speciale diensten dus niet op zondag, voor de dienst begint of op verenigingen ect.

  2. Quote:
    Op vrijdag 18 februari 2005 20:47:51 schreef Bèlibaste het volgende:

    Laat ik het zo zeggen ik kijk eerst hoe er op het een wordt gereageert en nu op het andere alleen zo kan ik voor mezelf bepalen welk geloof het best bij me past!

    Het gaat er niet om welk geloof het beste bij je past want dan past er altijd wel een geloof in jou straatje. Het gaat erom welk geloof het ware geloof is.

    Mat 7,7

    Bidt en u zal gegeven worden; zoekt en gij zult vinden; klopt en u zal opengedaan worden

  3. Quote:
    Op woensdag 02 februari 2005 16:17:57 schreef on_the_road het volgende:

    Ik zou het liefste naar een kerk gaan waar zowel jong als oud komt.

    De traditionele kerken trekken (hier dan) vooral ouderen aan, evangelische kerken zijn opener heb ik het idee, jongeren voelen zich er meer op hun gemak. Ik heb mijn plek nog niet echt gevonden...

    Het gaat er niet om welke kerk jij je op je 'gemak' voel maar om welke kerk de Bijbel juist uitlegt. Anders past er bij iedereen wel een kerk zolang het maar op jou manier gaat en ze de antwoorden geven zoals jij het wilt.

  4. Quote:
    Op zaterdag 29 januari 2005 12:43:08 schreef RobertF het volgende:

    Maar met spellen als Soldier of Fortune, of Postal 2 wil ik niets te maken hebben.

    Kan jij mij het verschil eens uitleggen tussen deze 2 spellen en bijvoorbeeld Unreal Tournament en Call of Duty. Waarom kunnen deze 2 niet en die anderen wel. Het principe is hetzelfde toch? Je moet doden om te winnen.

  5. Quote:
    Op zaterdag 29 januari 2005 12:19:01 schreef PiB het volgende:

    [...]

    Waarom vind je het geen goed spel?

    Ookal is het niet echt je dood toch die personen in het spel. In de sp speel je ook als bepaalde personen. Die personen deden in die tijd dat vechten niet voor de ontspanning. En als hun dood waren waren ze ook echt dood. In het spel kan je gewoon weer vanaf de laaste save beginnen. 60 jaar geleden vochten hun voor hun leven en voor hun land en jij doet hun dat even na voor de ontspanning.

  6. Laat ik me ook eens een keer met dit topic gaan bemoeien. Voor mij was het best lastig met CoD te stoppen aangezien ik helemaal in de community zat. Ik was beheerder van http://callofduty.pagina.nl, had 2 public server van 16 spelers en 1 private van 21, zat in een clan, was extreem populair bij mensen die me servers bezochten en soms mochten bebruiken voor wars. En als ik niet was gestopt had ik dat nog steeds gehad. Maar wat moet je ermee? Uit eindelijk kost het je veel tijd en je weet dat het geen goed spel is. Ik mocht de servers niet door verhuren van me sponsor (ze waren totaal zo'n 175 euro per maand waard). Dus ben ik er mee gestopt.

  7. Quote:

    Op zaterdag 22 januari 2005 22:03:12 schreef Brains het volgende:

    [...]

    Het is maar een tasje!

    In jou opzicht is het 'maar' een tasje ja. Voor die vrouw betekende dat tasje misschien wel veel meer. Zoals ik al eerder aangaf waarom zou je schade aan je auto riskeren als dat tasje toch geen waarde had. Misschien zat er wel heel veel geld in of had het een bepaalde persoonlijke waarde (erfstuk, kado, ect.). Je heb ook mensen die moeten optijd medicijnen hebben, misschien zaten er medicijnen in. Kortom dat tasje had voor haar waarschijnlijk wel veel waarde.

  8. Quote:
    Op vrijdag 21 januari 2005 16:14:09 schreef Lady-Kebiss het volgende:

    En het valt mij gewoon op dat deze jongen meteen een stempel krijgt waar hij zelf misschien helemaal niet voor verantwoordelijk is.

    Niet verantwoordelijk? Hij heeft toch die vrouw beroofd? Eigen schuld lijkt me. Maar ik snap de overheid ook wel dat deze deze vrouw wil vervolgen omdat anders straks een hele hoop dode tasjesdieven hebben.

  9. Quote:
    Op donderdag 20 januari 2005 20:14:44 schreef Steven het volgende:

    75% van de gevangen allochtoon? Dus?? 93% van de gevangen is man

    Er zijn minder autochtonen dan allochtonen in Nederland 30% allochtonen lijkt me al veel (weet de cijfers niet) dan betekent dat dus dat daarvan 75% crimineel is!!! Dus van de overige 70% nederlanders die autochtoon zijn is maar 25% crimineel. Nogal een verschil vind ik!

  10. Quote:
    Op donderdag 20 januari 2005 18:48:32 schreef Huskarl het volgende:

    "Wij" hebben een probaat middel om als je een dader in de kraag hebt gevat de politie snel te laten komen. Bel de politie op en zeg dat je em even een lesje gaat leren door middel van een honkbalknuppel. Zijn ze er binnen 5 minuten
    puh2.gif

    Ja idd en ookal heb je dat niet echt gedaan zullen ze de verdachte vrijlaten omdat je hem heb bedreigt. En jij krijgt een procesverbaal voor openbare geweldpleging ofzo iets. Maar als je de politie belt al er iets gestolen is in de winkel gaan ze vragen of je de verdachte hebt aangehouden zoniet komen ze niet en moet je gewoon ff een formuliertje invullen. Heb je hem wel aangehouden dan komen ze wel en geven ze jou een procesverbaal en laten ze de dader gaan want je mocht hem niet aanhouden. Nouja dat mag wel maar dan moet je het wel heel vriendelijk vragen en dan moet de verdachte vrijwillig willen blijven.

  11. Quote:
    Op donderdag 20 januari 2005 18:32:09 schreef Huskarl het volgende:

    Bij mij zou een tasjesdief eenzelfde lot beschoren zijn. Die vrouw had een reflex. Dat is zo en ik denk dat die vrouw ook niet de tijd heeft gehad om rustig na te denken of dat het wel mocht.

    Inderdaad want tegen de tijd dat je heb nagedacht over alle regels in Nederland of je niet strafbaar bent etc is de vogel allang al gevlogen. Net als die AH medewerkers, het is gewoon de omgekeerde wereld. Er was ook eens een jonge in z'n kraag gepakt door een chef van een winkel bij ons in de buurt omdat ie wat gestolen had. Dus politie erbij gehaalt enzo maar op het laatst kreeg de chef een waarschuwing en die jongen kon lekker gaan. Maar waarschijnlijk moest ie dat wat hij gestolen had wel weer terug geven maarja dan neemt ie dat de volgende keer gewoon weer mee.

    Waarschijnlijk had die 'foute' chef rustig achter de jongen moeten aan lopen (zeker niet rennen want dan jaag je hem op!!!) en hem er vriendelijk op wijzen (met een vriendelijke aardige toon) dat hij niet goederen mag mee nemen die niet zijn eigendom zijn zolang hij deze niet afgerekend heeft. Terwijl die jongen op z'n fiets of scooter springt en vrolijk wegrijd. Politie komt niet want tja wat is nou winkeldiefstal dat kan gewoon op de grootte hoop. Moet je even op het buro komen om een formuliertje in te vullen.

    Maar de politie komt wel zodra de dader gaat klagen! Of in dit geval komt te overlijden. Want als dit niet was gebeurt en mevrouw niets had gedaan had ze naar het buro gemoeten om daar een formuliertje in te vullen waarna ze in het gunsigste geval na een half jaar wat te horen krijgt. En dat is dan meestal dat ze de daders nog niet gevonden hebben en dat de zaak gesloten is.

  12. Quote:
    Op donderdag 20 januari 2005 18:29:00 schreef Tom het volgende:

    Waar slaat dat nou weer op Jacco? Dit is al de tweede keer dat je je naar mijn mening een beetje te laatdunkend uitlaat over mensen van Arabische afkomst...

    Zeg alleen dat het verwarrend is al die zelfde namen en als ze dan nog dezelfde achternaam of alleen eerste letter hebben is het helemaal niet te onderscheiden. Welke conclusies je daaruit wil trekken moet je zelf maar weten puh2.gif

  13. Onze kerk heeft ongveer 200 belijdende leden en 200 doop leden. Wij hebben best veel jeugd in de kerk. De jeugdvereniging (18 t/m ongeveer 24) heeft 30 leden en dan zijn er denk ik nog ongeveer 15 jongeren in die leeftijdscatogorie die niet komen. De verenigingen van 12 t/m 16 hebben bij elkaar denk ik ook zo'n 20 tot 30 leden.

  14. Kan de reactie van de vrouw wel begrijpen. Iemand steelt je tasje en je wilt hem natuurlijk terug. Daarvoor moet je hem tegen houden. En was die jongen niet op een scooter? Nou die hou je never nooit bij in de stad ze gaan een steegje in en je bent ze kwijt. Als er in dat tasje nou een bijbeltje en een lippenstift zit dan heeft het wat minder waarde en is het ook een beetje idioot om daarvoor een flinke deuk in je auto te riskereren. Maar misschien had ze wel heel veel geld bij haar en zat haar portemenee in haar tasje en is ze niet zo rijk dat ze dat zomaar kan missen. Misschien zaten haar medicijnen in het tasje en zonder zou je een hartaanval kunnen krijgen. ect ect puh2.gif

    Maar ik denk dat de vrouw niet heeft ingeschat wat er zou gebeuren als ze met zo snelheid op die jongen zou inrijden.

  15. Quote:
    Op woensdag 19 januari 2005 17:36:18 schreef PowerSleepWake het volgende:
    wat vinden jullie dan van die christelijke militairen?? zij kiezen daar bewust voor en weten dat ze hoogstwaarschijnlijk mensen zullen vermoorden. Is het leger dan wel christelijk??

    Helemaal offtopic maar reageer er toch even op. Voor een discussie moet je maar een topic starten. In de Bijbelse tijd trokken ook de isralieten op om te strijden tegen hun tegenstanders en hun land te verdedigen. Militair zijn is dus niets verkeerd aan zolang je er maar een christelijke manier op na houd. Dus als jou bevelhebber je opdraagt een onchristelijk iets uit te voeren (bijvoorbeeld het uitmoorden van een dorp) dan denk ik dat je dat bevel niet hoeft uit te voeren maar naar de hoogste bevelhebber moet luisteren God. Puur moorden is iets anders dan doden uit zelfverdediging (wat het meeste voorkomt denk ik bij onze militairen) en doden om je land te beschermen.

  16. Quote:
    Op woensdag 12 januari 2005 19:03:13 schreef ikke2004 het volgende:

    Hoi.

    Na 200 keer op t profiel knoppie geklikt te hebben ipv de quote knop, kom k nu met een voorstelletje. Zet hem ergens anders neer.

    bijvoorbeeld zo:

    Of zo:

    Vertrouwende op uw volwaardige medewerking, dank ik U bij voorbaat.

    Hoogachtend,

    Ikke.

    Of je klikt gewoon op de naam en/of avart om naar het profiel te gaan.

    Of je laat het zoals het is puh2.gif (luie keuze)

  17. Quote:
    Op woensdag 12 januari 2005 19:29:24 schreef xx-taam-xx het volgende:

    [...]

    mooi plaatje heb k tog
    widegrin.gifwidegrin.gif

    Niets tegen je plaatje hoor. Maar moetst een paar voorbeelden hebben. Het gaat om de combinatie van alle plaatjes. Storende plaatjes apart zullen zowieso wel aangepakt worden door de moderators.

  18. Quote:
    Op woensdag 12 januari 2005 18:34:11 schreef Diana het volgende:

    Ik heb wat problemen met lezen

    diaan

    Voor ons is het misschien vervelend. Maar voor andere kan het onleesbaar zijn. Mensen met dyslexie bijvoorbeeld. Zo zijn ook heel veel sites onleesbaar voor mensen die kleurenblind zijn.

  19. Quote:
    Op woensdag 12 januari 2005 18:31:12 schreef ikke2004 het volgende:

    he edit je post eens! Ik wil bewegende plaatjes zien ipv "[afbeelding]"
    puh2.gif
    .

    lukt niet helemaal maar doe me best puh2.gif.

  20. Quote:
    Op woensdag 12 januari 2005 18:17:26 schreef ikke2004 het volgende:

    [...]

    Haha echt grappig. Sja vraag me af hoe het met sommige des mensen hun geest gesteld is als ze dingen gaan zien die er niet zijn
    big-smile.gif
    .

    Kijk, één gaat nog wel:

    Stel je voor dat t dr 10 waren
    nosmile.gif

    haha je snapt precies wat ik bedoel met druk. Als je het nou ook nog door elkaar zet met verschillende plaatjes en tijden dan word het helemaal een feest.

    Zoals dit dus (en dit valt nog wel mee):

    misc.php?file=972misc.php?file=374misc.php?file=972koetje.gifmisc.php?file=972heart.gifmisc.php?file=972koetje.gifmisc.php?file=374

    misc.php?file=972koetje.gifmisc.php?file=374misc.php?file=972heart.gifmisc.php?file=972koetje.gifmisc.php?file=374heart.gif

    misc.php?file=972koetje.gifmisc.php?file=374koetje.gifmisc.php?file=374heart.gifkoetje.gifmisc.php?file=972heart.gif

  21. Quote:
    Op woensdag 12 januari 2005 18:06:59 schreef Ol Moth het volgende:

    ik Weet dat het dta betekend.. want ik ken mensen die dat gebaar ook maken als ze het over "lekkere kontjes" hebben

    Als dit echt zo is misschien is het goed om de moderators er over te informeren. Het kan ook zijn dat ze er zelf niet van bewust is. Op mij komt het in ieder geval niet zo over.

  22. Quote:
    Op woensdag 12 januari 2005 17:55:18 schreef Ol Moth het volgende:

    het nijlpaarde slaat niet op zijn buik.. hij doet alsof hij iemand bij zijn riem vasthoud met zijn ene hand en met de andere op dr kont slaat..

    Alleen slaat ie dan met de verkeerde kant van zijn hand puh2.gif. Maar zoals ik al zei mensen zien alleen wat ze willen zien big-smile.gif

  23. Kijk eens naar plaatje C van deze figuur:

    bask.gif

    De buitenste lijnen zijn dus van een haai en de binnenste van hoe het dier er uitzag. Mij lijkt het erg onwaarschijnlijk dat precies de vorm overblijft die lijkt op de dino. Waar is die staart van de haai gebleven? En waarom is er zo weinig van de kop over van de 'haai'? Wat ook vreemd is is dat ze er geen plaatje hebben onder gezet van hoe die dino er uit zag (waarschijnlijk zou dat precies overeenkomen met het gevonden dier puh2.gif)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid