Spring naar bijdragen

Palm

Members
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

Over Palm

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Palm

  www.geloofsleven.nl

  Hallo medeforumleden, Het is ons opgevallen dat er op Credible momenteel geen actief moderatiebeleid meer lijkt te zijn, wat de sfeer hier helaas verstoort. Daarom willen we jullie graag uitnodigen voor een nieuw forum dat we hebben opgezet: Geloofsleven.nl. Geloofsleven.nl is een forum speciaal gecreëerd voor christenen van alle stromingen. Hier streven we naar een vriendelijke en respectvolle gemeenschap waar iedereen zich welkom voelt. We nodigen jullie van harte uit om een kijkje te nemen op onze website: www.geloofsleven.nl. We hopen je daar te zien en samen een positieve e
 2. Palm

  Een nieuw platform?

  Onze doelen met het nieuwe platform zijn als volgt: 1. Actief en betrokken moderatieteam. 2. Uitbreiding van forumopties, zoals: - Livechat. - Meer vrijheid voor het bewerken van berichten. - En nog vele andere functies. 3. Een inclusieve ruimte voor christenen van diverse stromingen, atheïsten zijn welkom. Echter, bij het uiten van kritiek op de bijbel zullen ze de mogelijkheid verliezen om te reageren op subfora zoals bijbelstudie, theologie of godsdienst. Ze kunnen nog steeds topics openen in andere subfora die niet gerelateerd zijn aan geloof. In de toekomst zu
 3. Palm

  Een nieuw platform?

  Andere forums presteren misschien niet zo goed, maar ons nieuwe forum is net gelanceerd en biedt zelfs een live chatbox. Dat is een functie die maar weinig andere forums hebben.
 4. Palm

  Een nieuw platform?

  Het maandelijkse bedrag bedraagt €53, dat ik persoonlijk dek. Hoewel donaties altijd welkom zijn, is dit niet verplicht. Het forum is al actief, maar we zijn nog op zoek naar een geschikte naam. Hebben jullie suggesties? Bovendien zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben om moderator te worden. Hallo Hermanos2, je hoeft je geen zorgen te maken over de handhaving op het nieuwe forum; dit is al voorbereid.
 5. Palm

  Een nieuw platform?

  Door actieve moderatie uit te voeren met een divers team van moderators en het implementeren van nieuwe richtlijnen.
 6. Palm

  Een nieuw platform?

  Mijn excuses, misschien is die e-mail niet naar jou gestuurd. We gaan gewoon door met het nieuwe forum.
 7. Palm

  Een nieuw platform?

  Nee, dat geldt niet voor ons. We hebben niet gekozen voor een proeflicentie, zoals we eerder hebben aangegeven op de mail. We gaan gewoon door, en er wordt al voor betaald.
 8. Palm

  Een nieuw platform?

  Er is al een nieuw platform gelanceerd, Breuk, waarop we nieuwe moderators kunnen benoemen. Hoewel het nog niet volledig is voltooid, zijn we goed op weg. We verwelkomen Sjako ook van harte op dit platform.
 9. Palm

  Een nieuw platform?

  De kosten die ik heb verstrekt, kun je in de onderstaande link vinden op Invision Community, dezelfde software die ook door Credible wordt gebruikt. Link: https://invisioncommunity.com/buy Credible betaalt waarschijnlijk aanzienlijk minder, omdat dit forum al geruime tijd bestaat, en de eigenaar mogelijk nog profiteert van oudere contracttarieven.
 10. Palm

  Een nieuw platform?

  Als jullie al ideeën hebben voor een forumnaam, aarzel dan niet om ze met mij te delen via een privébericht.
 11. Palm

  Een nieuw platform?

  De software die ook wordt gebruikt voor credible.nl is behoorlijk prijzig. Er zijn twee beschikbare opties: zelfhosting en cloudservice. Zelfhosting vereist dat je de software op je eigen computer host. Dit is een kostbare keuze met tal van vereisten. De initiële kosten bedragen $499, gevolgd door $199 per jaar of $19 per maand voor updates en ondersteuning. Je moet ook zorgen voor een stabiele, snelle en veilige internetverbinding en een computer die 24/7 actief is, zodat gebruikers toegang hebben tot het forum. Daarnaast is er de meer betaalbare optie van cloudservice, die begint b
 12. Palm

  Een nieuw platform?

  Ik kan een forum opzetten met dezelfde software als Credible, maar ik beschik niet over de financiële middelen daarvoor.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid