Spring naar bijdragen

A3aan

Members
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over A3aan

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. A3aan

  Christendom en LHBTIQ+ 💞🌈

  Waar houdt het op met de LHTBIQ+ Moeten we onze grenzen blijven verleggen? Wat doen me met de P (pedofilie). Wordt deze letter strakjes ook toegevoegd aan dit rijtje? Heb in mijn korte periode hier op dit forum geleerd dat je niet mag oordelen over anderen, ik zou de laatste zijn die homoseksualiteit veroordeeld. Maar vind persoonlijk transgender al wel een stap te ver. Om over gender transitie nog maar te zwijgen.
 2. A3aan

  Polder Praise

  Op zaterdagavond 19 augustus organiseert Stichting MPH de tweede editie van de openlucht-sing-in op het voetbalveld van Wijngaarden, of bij minder weer in de tent. Stichting MPH (Muziek Producties Hoogendijk) is door Matthijs Hoogendijk opgericht met als doel muzikale projecten op een professionele manier te organiseren. Dat doel bereikt de stichting door professionele musici, goede amateurmuzikanten en jong talent met elkaar in verbinding te brengen en samen te laten werken met amateurzangers. Deze avond werken een achttal zangers mee, die worden begeleid door een band aangevuld me
 3. A3aan

  Even voorstellen

  Mijns inziens zijn we in de loop der jaren steeds verder afgedwaald van de oorspronkelijke beleiding van ons geloof. Heb hier over bijvoorbeeld een topic geopend, waar ik mij afvraag waarom wij als Christenen de sabbat niet vieren. Er zijn ook zoveel kerkelijke stromingen, met onderling toch ook hele grote verschillen. Zijn we door al die splitsingen etc niet ver voorbij gegaan aan de essentie van geloven.
 4. A3aan

  Sabat

  Hebben wij Jezus ook niet nodig voor geestelijke genezing
 5. A3aan

  Sabat

  Zelfs de discipelen, die dichtbij Jezus stonden deden dit niet. Was er geen twijfel toen Jezus zei de broden en de vissen te verdelen. Of de manna regen in de woestijn. Waren daar alvorens geen twijfels of er wel te eten zou zijn. Kleine rectificatie: eerder zei ik dat er in mijn optiek geen goede gelovige zouden zijn: Mensen die volharden in hun geloof tijdens onderdrukking/marteling. Die komen naar mijn inziens nog het meest in de buurt van een "goede gelovige"
 6. A3aan

  Sabat

  Is dit niet een tegenstelling? Onze God heeft wel verteld wat er in de toekomst gaat gebeuren.
 7. A3aan

  Sabat

  Geloven is vertrouwen op God. In de Bijbel gaat vertrouwen op God samen met: hem kennen en weten dat hij de enige God is (Jesaja 43:10)
 8. A3aan

  Sabat

  In mijn optiek bestaat die niet. Zijn wij niet allemaal zondaars...
 9. A3aan

  Sabat

  Wat is de definitie van een goede gelovige?
 10. A3aan

  Even voorstellen

  Ben nooit voor de kerk getrouwd. (Niet dat dit verschil maakt voor Gods aangezicht) Reden van scheiden, was geen van de door jou genoemde redenen.
 11. A3aan

  Sabat

  Aan wie het goede doet en daarin volhardt, aan wie glorie, eer en onsterfelijkheid zoekt, schenkt hij het eeuwige leven. Maar wie handelt uit geldingsdrang, de waarheid niet eerbiedigt en zich laat leiden door onrecht, straft hij met zijn toorn en woede. – Romeinen 2:7-8 In het Nieuwe Testament wordt dit herhaald, en wordt toegevoegd dat Jezus’ dood en opstanding ervoor zorgde dat iedere gelovige van zonde bevrijdt wordt – en dus zuiver voor God kan verschijnen. Maar het blijft een feit dat elk mens op een dag geoordeeld zal worden. God zal daarbij rekening houden met wat je hebt gedaan e
 12. A3aan

  Even voorstellen

  Dag een ieder, Ik ben Adriaan, ik ben van huis uit Christelijk opgevoed. (Nederlands Hervormd) Ben in mijn jeugd flink afgedwaald, niet zozeer dat ik ooit het geloof ben verloren. Maar bem er zeer zeker jaren niet of nauwelijks mee bezig geweest. Ben ondertussen wees (vanaf 38 jarige leeftijd) heb 2 kinderen en ben ook gescheiden. Toen de dag aanbrak dat ik vader mocht worden, was het voor mij vanzelfsprekend dat ik mijn kinderen de grondvesten van het Christelijk geloof wil meegeven. Zoals ik eerder vermeld, ben ik jaren niet of nauwelijks met het geloof bezig geweest.
 13. A3aan

  Sabat

  Paulus schreef dat het houden van de sabbat niet nodig was, niet dat daarvoor een andere dag voor in de plaats moest komen
 14. Zonnepanelen zijn niet vervuilend???? Als je dan zo nobel wil leven, en jou ecologische voetafdruk wil minimaliseren omdat je de schepping wil vrijwaren van jou vervuilende activiteiten. Kan je die computer, smart Phone auto etc ook wel aan de wilgen hangen.
 15. A3aan

  Sabat

  De vroege kerk “Het staat vast, dat de Sabbat meer dan driehonderd jaar na de dood van onze Heiland bleef bestaan en door christenen van de oosterse kerk werd gehouden (samen met het vieren van de dag des Heren)” “Geleerde verhandeling over de Sabbat” Let op: De schrijver bedoelt hier met de dag des Heren: zondag, en niet de ware Sabbat, de door de Bijbel aangewezen dag. Dit citaat laat zien, dat de zondag al in de eerste eeuwen na de dood van de apostelen in gebruik kwam. De apostel Paulus voorspelde een grote “afval” van de Waarheid, die spoedig na zijn dood zou plaatsvinden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid