Spring naar bijdragen

Maarten bode

Members
  • Aantal bijdragen

    61
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Maarten bode

  1. 9 uur geleden zei Willempie:

    Natuurlijk niet. Maar zijn angst zou wel eens nog dieper geweest kunnen zijn dan angst voor lichamelijk lijden.

    Zou kunnen. 

    9 uur geleden zei Willempie:

    Hij zei ook tegen huilende vrouwen: "Huil niet om mij maar om Uzelf."

    Ik denk dat Hij dat zei omdat Hij wist dat zodra de mensen zouden beseffen dat Zijn lijden noodzakelijk was omwille van de mensen zelf dat allereerst een diep schuldgevoel teweeg zou brengen.  
     

    9 uur geleden zei Willempie:

    Bovendien weigerde Hij verdoving om Zijn lijden te verzachten. 

     Dit kan ik zo een twee drie niet plaatsen. Heb je een Schriftplaats hiervoor?

  2. 3 uur geleden zei Fundamenteel:

    Emobeleid dat vals schuldgevoel wilt opwekken bij mensen die hoe dan ook gingen sterven. Niemand deed hysterisch tijdens de griepepidemie in 2018.

    Mensen sterven dagelijks.

    Word nog beter naar het einde toe. God en wetenschap :) De arts draait daar wel even met zijn ogen, maar wij niet haha

    Massavorming. Zie ook de film in het kerstmis onderwerp waar dat meisje satirisch omgaat met mensen die zich moreel goed voelen door de mondmaskerplicht. 

     

    Steengoede video. Dank.

  3. 3 uur geleden zei Fundamenteel:

    Ik keek ook nuchter. Ik ben gestopt met alles. Zelfs roken en drink alleen water en koffie.

    Het politierapport weerlegt toch vreemde zaken en ze laten daarna foto’s zien van het appartement zoals ze dat vonden. Was demonische activiteit. Wie zich openstelt voor het occulte wordt prooi van slechte krachten.

    Goede film, Fundamenteel. Wie zich bezighoudt met het paranormale zet een deur open naar het rijk der duisternis waar de psychiater geen raad mee weet.

  4. 12 minuten geleden zei sjako:

    Het is gewoon heel eenvoudig. De overheid verplicht het, dus wij moeten het doen. Wij als Christenen moeten de overheid gehoorzamen.

    Je weet wat de top van het WTG heeft gedaan tijdens de regering van Hitler. Meepraten met “de overheid”. Zoete broodjes bakken. Waarom herhaal je die fouten? 

  5. 6 uur geleden zei Gaitema:

    Ik geloof niet dat we het er snel onder krijgen. In het nieuws was het op de radio, dat het virus aan het muteren is in Denemarken. Straks hebben we gewoon overal een nieuwe Coronavirus dat resistent is tegen het vaccin.

    https://www.trouw.nl/buitenland/coronamutatie-in-denemarken-kan-leiden-tot-een-nieuwe-pandemie~b8c26f84/

    Filippenzen 3

    1 Verder, mijn broeders,  verblijd u in de Heere. Dezelfde dingen aan u te schrijven is mij niet onaangenaam en het geeft u zekerheid.

    2 Let op de honden, let op de slechte arbeiders, let op de versnijdenis.

    3 Want wij zijn de besnijdenis, wij die God in de Geest dienen en in Christus Jezus roemen en niet op het vlees vertrouwen

  6. 1 uur geleden zei Willempie:

    Klopt helemaal. vooral in verzorgingstehuizen waar de meeste slachtoffers vallen. Juist die mensen die zogenaamd beschermd moesten worden gaan eraan onderdoor. Hoe verklaar je dat? Afgezien daarvan was de gezondheidszorg al zwaar overbelast voordat het coronavirus bekend werd.

    En door Rutte en zijn “marktwerking” van te voren uitgekleed tot op het bot.

  7. 10 uur geleden zei Dat beloof ik:

     

    Ik denk dat ze de mensen in witte pakken gewoon negeren. Dat is ook het beste. 
    De witte pakken..... kom op zeg, witte puntmuts er bij en het beeld is compleet.

    Jij bent duidelijk tijdens de eerste “golf” niet in verpleegtehuizen en bij sterfbedden geweest. Alles wat in de video wordt uitgebeeld en gezegd is de waarheid. Hoe het eraan toegaat en is toegegaan.  En de mensen, inclusief de medici, de wetenschappers, worden allemaal beproefd. Het schapen en bokken oordeel is reeds gaande.  Maar doe rustig verder.

    Een mens met een hart en een ziel kan niet uitvoeren wat er wordt geeist.  En dat wordt de psychische ondergang van de mensen die het wel doen. Dat is de echte psychische druk waar ze onder staan. Psyche = ziel. In wie de Opgestane leeft, die is het onmogelijk het “beleid” uit te voeren.

    Johannes 14:21

    Wie mijn geboden heeft en ze bewaart, die is het, die Mij liefheeft; en wie Mij liefheeft, zal geliefd worden door mijn Vader en Ik zal hem liefhebben en Mijzelf aan hem openbaren.

    Wat waren zijn geboden? Heb uw naaste lief gelijk uzelf.  Wie zijn naaste in eenzaamheid laat sterven - uit angst voor het eigen vege lijf - heeft Hem niet lief.  Wee hen die anderen de naastenliefde verhinderen.

    Mattheüs 10:28 

    En vreest u niet voor degenen, die het lichaam doden, en de ziel niet kunnen doden; maar vreest veel meer Hem, Die beide ziel en lichaam kan verderven in de hel.

  8. 1 uur geleden zei sjako:

    Je moet het eens aan de verpleging in een willekeurig ziekenhuis vragen. Ze kunnen het nauwelijks aan en staan psychisch onder druk vanwege het grote aantal sterfgevallen. Hoe verklaar je dat? 

    Daar weet ik meer van dan jij.  Heb veel met medici te maken en er ook enkele in de familie en kennisenkring. Voor zo ver er meer sterfgevallen zijn worden die vooral veroorzaakt door de gevolgen van niet verleende en uitgestelde zorg. En de psychische druk komt heel ergens anders vandaan.  Vooral van de in ongerechtigheid ten onder gehouden waarheid, de “maatregelen” waar ook zij niet mee kunnen werken, en die door ieder fatsoenlijk en nuchter, (“weest dan nuchter  en waakzaam” ) welwillend mensen hart en mensenziel snijden,  en de chaos en het tegen elkaar opzetten  gecreeerd door de “overheid” die jij schijnt te aanbidden en wat niet mag worden tegengesproken.  

  9. 8 uur geleden zei thom:

    De link komt niet door.

    Even ninefornews bekijken, er is een filmpje over. Ik kon dit 5 minuten kijken, wat een belazerijwereld.

    ''Er is nu een video opgedoken uit 2019 waarin Van Ranst uitlegt hoe je een verhaal over een pandemie in de markt moet zetten.''

    ''Zelf zegt Desmet dat hij het juist noodzakelijk vindt voor de samenleving dat dergelijke video’s onder de aandacht gebracht worden. De maatschappij reageert namelijk primair op een verhaal, geconstrueerd door bijvoorbeeld Van Ranst, en niet zozeer op feiten over het virus, aldus de professor.''

    De John Hopkins Universiteit in de VS heeft ook voor enige tijd de waarheid van de sterftecijfers - die gemiddeld helemaal niet groter zijn dan voor COVID - gepresenteerd. Maar korte tijd daarna hebben ze het verwijderd. Op Twitter lieten ze weten waarom : de waarheid past niet in het verhaal.

    Wetenschappers worden nu allemaal beproefd. Blijven ze bij de waarheid (Christus zei “ ik ben de weg, de waarheid, en het leven”), of gaan ze meelopen in het voorgeschreven verhaal.

     

     

     

  10. 4 uur geleden zei Dat beloof ik:

     

    Dergelijke verkapte bedreigingen werken  niet bij atheïsten. Waarom zouden ze onder de indruk zijn van iets waarvan ze overtuigd zijn dat het er niet is. 

     

    Het is geen verkapte bedreiging en atheïsten bestaan niet.  Of praat je ook zoveel over kabouters en elfjes?

  11. 7 uur geleden zei Dat beloof ik:

    De keus om niet te vaccineren gaat gevolgen hebben. 

    De keus om de critici het zwijgen op te leggen gaat veel ergere gevolgen hebben.  De weerhouder wordt uit de wereld weggenomen. En dan geldt factum stultus cognosit. 

  12. 20 uur geleden zei Maarten bode:

    Degene die hier bazelt ben jij.  Ik heb nergens geschreven dat het vaccin het teken is, wel dat het er rechtstreeks naartoe leidt.  En dat er een koppeling komt tussen je ID, je bankgegevens en je vaccinatiepaspoort, daarvan zijn de plannen gewoon opembaar. Dat die gegevens worden afgelezen via je voorhoofd of je rechter hand doet daar niets aan af. De Schrift is er klaarhelder over dat het een letterlijk teken op of in het lijf is.  Als vaccinatie aan het teken is gekoppeld,  dan is het heel goed mogelijk dat de zweren tot stand komen door “het beest” (in of van nanopartikels)  in het lichaam, gekoppeld aan het teken. De tijd zal het leren maar de Schrift is er glashelder in dat het om een letterlijk teken gaat en niet om enkel om gedachtengoed, wat jij beweert.

    mod sjako. Het is niet verstandig om dingen hier op te schrijven zonder dat je er verstand van hebt. Je komt met ronduit onwaarheden en je laat zien dat je niet op de hoogte bent van biologie. Ik kan me voorstellen dat het een angstige tijd is met onzekerheid, maar het is geen goed idee om dat te ventileren op een forum. Dus dit is echt de laatste waarschuwing.

     

    Een half dood of half levend virus, zoals in vaccins zitten, zijn dus beesten. Misschien geen dieren maar wel beesten.  Het zijn volgens de al eeuwen gehanteerde algemene theorie geen plantjes maar wel levende wezens en het wordt al eeuwen algemeen  als beest benoemd, zoals ik heb aangetoond met het krantenartikel. Je kunt dat wel niet leuk vinden maar het is zo. En de Bijbel benoemt de zweren die de mensen die het teken van het beest hebben aanvaard gaan krijgen. God spreekt niet voor niets van het beest. De Bijbel is er ook duidelijk in dat het teken geweigerd kan worden. En dat allen die “op de aarde wonen” , dus onspirituele mensen,  het teken van het beest ontvangen.   Ik leef hier wel maar ik woon hier niet. De Bijbel is er heel helder in dat een ware gelovige geestelijk reeds in de hemel woont.  

    Het is voor mij helemaal geen angstige tijd sjako. Integendeel zelfs. De liefde van God voor God in de Zoon drijft alle angst uit. 1 Joh.4.4.  Jij bent zelf bang en daarom mag alles wat jouw angst raakt niet uitgesproken worden. Angst is een slechte raadgever.
    Strakjes worden de mensen die nu de mond gesnoerd wordt, opgenomen.  De weerhouder die nu monddood wordt gemaakt weggenomen, als gevolg, wat in jouw taal “een straf van God” genoemd zou worden, maar wat gewoon een gevolg is van deze geesteshouding die van de oude wereld is.   Wat jij altijd straf van God noemt is een bijproduct van het collectieve onderbewustzijn van de geest van de mens, de aarde, het zonnestelsel en de Melkweg.  Babylon de grote is , zoals Hendrik-NG vroeger al vaak uitlegde, over de hele wereld verspreid. Het is het rijk van de oude mens. De niet wedergeboren geest, waarvan de vrucht als ie rijp is van de boom valt in de vorm van het lot, wat karma is, en daarmee manifest wordt in deze wereld.  Zoals de  Bijbel duidelijk uitlegt * weerspiegelt deze wereld telkens weer het karma van de mensheid en aan het einde van een tijdperk als de zonden zich hebben opgestapeld tot in de hemel, dus als de tijd van de oude mens vol is, presenteert het zich als lot. En de enige manier om uit deze karmische cyclus los te komen is de Heilige Drie-eenheid, zoals Thom heeft uitgelegd: De Zoon IN de mens. De wedergeborene, de opgestane. 

    * Gen. 4 

    10 En Hij zeide: Wat hebt gij gedaan? daar is een stem des bloeds van uw broeder, dat tot Mij roept van den aardbodem.

    11 En nu zijt gij vervloekt van den aardbodem, die zijn mond heeft opengedaan, om uws broeders bloed van uw hand te ontvangen.

    12 Als gij den aardbodem bouwen zult, hij zal u zijn vermogen niet meer geven; gij zult zwervende en dolende zijn op aarde.

     

    Zie ook bijvoorbeeld Jesaja 59. 

  13. 1 uur geleden zei Ricky Tjin:

    Lucas 23:33-43 ~ De kruisiging
    33. En toen zij aan de plaats gekomen waren, die Schedel genoemd wordt, kruisigden zij Hem daar en ook de misdadigers, de ene aan zijn rechterzijde en de andere aan zijn linkerzijde.
    34. En Jezus zeide: Vader, vergeef het hun, want zij weten niet wat zij doen. En zij wierpen het lot om zijn klederen te verdelen.
    35. En het volk stond erbij en zag toe. Ook de oversten hoonden en zeiden: Anderen heeft Hij gered, laat Hij nu Zichzelf redden, indien Hij de Christus Gods is, de uitverkorene!
    36. Ook de soldaten kwamen naderbij om Hem te bespotten en brachten Hem zure wijn,
    37. en zeiden: Indien Gij de Koning der Joden zijt, red dan Uzelf!
    38. Er was ook een opschrift boven Hem: Dit is de Koning der Joden.
    39. Eén der gehangen misdadigers lasterde Hem: Zijt Gij niet de Christus? Red Uzelf en ons!
    40. Maar de andere antwoordde en zeide, hem bestraffende: Vreest zelfs gij God niet, nu gij hetzelfde vonnis ontvangen hebt?
    41. En wij terecht, want wij ontvangen vergelding, naar wat wij gedaan hebben, maar deze heeft niets onbehoorlijks gedaan.
    42. En hij zeide: Jezus, gedenk mijner, wanneer Gij in uw Koninkrijk komt.
    43. En Hij zeide tot hem: Voorwaar, Ik zeg u, heden zult gij met Mij in het paradijs zijn.
     

    Aangezien je een atheïst bent en je dus niet in God gelooft is het te begrijpen dat jij je afvraagt of dat echt gebeurt is en dat je spot drijft met de Bijbel.

    Jezus Christus zei: "Geeft het heilige niet aan de honden en werpt uw paarlen niet voor de zwijnen, opdat zij die niet vertrappen met hun poten en, zich omkerende, u verscheuren." (Matteüs 7:6).
     

    Als je iets wilt kopen, van achter je computer moet je dat betalen en heb je een bankpasje of een app voor je smartphone nodig, om toegang te krijgen tot je rekening voor de betaling. Zonder een bankpasje of een app voor je smartphone krijg je geen toegang tot je bankrekening en kun je geen betaling verrichten voor je bestelling van achter je computer.

    Straks gaat de betaling niet meer via een bankpasje of een app voor je smartphone, maar via een (RFID) chip, die gezien wordt als het merk van het beest.

    6Bk3zh83_o.jpg


    met je eens. Alleen atheïsten bestaan niet. Wel mensen die een appeltje te schillen hebben met God.  
     

  14. De “vaccinatieminister” van the UK wil dat het bewijs van vaccinatie de sleutel wordt om weer toegang te krijgen tot het openbare leven. (En dus offline te kunnen kopen en verkopen). 

    Citaat

    The UK’s newly appointed vaccine minister, Nadhim Zahawi, has suggested that people will have to show they’ve received the Covid vaccine if they wish to return to normal life and the resumption of social activities.

    https://www.rt.com/uk/508256-proof-covid-vaccination-normal-life/?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Email


    Zie je het voor je? Wil je een winkel binnen, moet je je paspoort laten zien:

    Citaat

    Baroness Harding, who is responsible for the existing NHS Test and Trace app service, recently told her team that it may be turned into a kind of ‘Covid-19 passport’ that displays people’s inoculation status. 


     

  15. 39 minuten geleden zei sjako:

    Precies, er zijn altijd zieke mensen die een organisatie binnen komen om het als dekmantel te gebruiken.

    Bij het WTG en de RKK was wel heel wat meer aan de hand. Met name bij het WTG was (en misschien nog steeds) alles erop gericht dat mensen niet naar politie en justitie konden gaan. En de wijze waarop slachtoffers door de ouderlingen zijn behandeld heeft hen nogmaals slachtoffer gemaakt.  Dat zijn dus niet mensen die eventjes de organisatie binnenkomen, dat is de top van de organisatie die mensen slachtoffer maakt van het eigen systeem. Wel zo eerlijk dat gewoon in te zien.

    Getraumatiseerde mensen zijn door de behandeling en de wetten en de regels van de organisatie vervolgens nog erger getraumatiseerd. 

  16. Afgelopen zaterdag was er een goed georganiseerde landelijke demonstratie in vele grote steden in Nederland tegen de coronapolitiek. De vrijheid van meningsuiting nog niet helemaal monddood gemaakt. Een compilatie.


    Sommige voorbijgangers lopen als doden aan de aangeboden spiegel voorbij. 

  17. 14 uur geleden zei sjako:

    Hangt er vanaf waar je zit.

    Je bazelt. Er staat nergens dat het vaccin dat teken is. Het teken op het voorhoofd wordt niet stiekem in een vaccin gedaan.

    Dat zijn geen beesten, dat zijn eencelligen. Niet veel meer dan dna in een jasje.

    Degene die hier bazelt ben jij.  Ik heb nergens geschreven dat het vaccin het teken is, wel dat het er rechtstreeks naartoe leidt.  En dat er een koppeling komt tussen je ID, je bankgegevens en je vaccinatiepaspoort, daarvan zijn de plannen gewoon opembaar. Dat die gegevens worden afgelezen via je voorhoofd of je rechter hand doet daar niets aan af. De Schrift is er klaarhelder over dat het een letterlijk teken op of in het lijf is.  Als vaccinatie aan het teken is gekoppeld,  dan is het heel goed mogelijk dat de zweren tot stand komen door “het beest” (in of van nanopartikels)  in het lichaam, gekoppeld aan het teken. De tijd zal het leren maar de Schrift is er glashelder in dat het om een letterlijk teken gaat en niet om enkel om gedachtengoed, wat jij beweert.

    mod sjako. Het is niet verstandig om dingen hier op te schrijven zonder dat je er verstand van hebt. Je komt met ronduit onwaarheden en je laat zien dat je niet op de hoogte bent van biologie. Ik kan me voorstellen dat het een angstige tijd is met onzekerheid, maar het is geen goed idee om dat te ventileren op een forum. Dus dit is echt de laatste waarschuwing.

     

    14 uur geleden zei sjako:

     

    Dat zijn geen beesten, dat zijn eencelligen. Niet veel meer dan dna in een jasje.

    Een half dood of half levend virus, zoals in vaccins zitten, zijn dus beesten. Misschien geen dieren maar wel beesten.  Het zijn volgens de al eeuwen gehanteerde algemene theorie geen plantjes maar wel levende wezens en het wordt al eeuwen algemeen  als beest benoemd, zoals ik heb aangetoond met het krantenartikel. Je kunt dat wel niet leuk vinden maar het is zo. En de Bijbel benoemt de zweren die de mensen die het teken van het beest hebben aanvaard gaan krijgen. God spreekt niet voor niets van het beest. De Bijbel is er ook duidelijk in dat het teken geweigerd kan worden. En dat allen die “op de aarde wonen” , dus onspirituele mensen,  het teken van het beest ontvangen.   Ik leef hier wel maar ik woon hier niet. De Bijbel is er heel helder in dat een ware gelovige geestelijk reeds in de hemel woont.  

  18. 10 minuten geleden zei leren_schoen:

    Als 14(fvd) van de 16 partijen die democratisch zijn gekozen de motie voor vrijwillige vaccinatie steunen kan je niet anders dan stellen dat pakweg 80% van de Nederlandse bevolking voor vrijwillige vaccinatie is? 

    Juist ja precies. Daarom ook in hoeverre de status quo ons, de democratie, straks gaat negeren als ze het en in hoever ze vaccinatie gaan verplichten. 

    Als democraat heb ik nog een klein beetje vertrouwen in de democratie. Ik vind het goed dat de meerderheid dus duidelijk zijn stem laat blijken ondanks wat de status quo gaat kiezen.

    Duidelijk. Mee eens. 👍

  19. 11 minuten geleden zei leren_schoen:

    Goede post Maarten. Ben geen wilders fan maar dit is een goede motie. 

    Als we in een democratie leven kunnen we toch concluderen de meerderheid voor vrijwillige vaccinatie is? 

    Ja, maar heb geen illusies: vrijwillig, maar als je het niet neemt kun je niet X en niet Y en niet Z. Precies zoals de Schrift voorzegt over het teken van het beest.  Dus toch verplicht.  En dan kunnen ze blijven zeggen dat het niet verplicht is.   Het nutteloze masker is ook niet verplicht. Je kunt alleen geen boodschappen doen en niet met het OV en in veel gevallen niet naar je werk.

    Inmiddels weten we hoe de hazen lopen in de politiek hè. Ook de oppositie zal het altijd zo draaien dat ze toch hun zin kregen ondanks dat er niets wezenlijks veranderd is.

  20. 6 uur geleden zei Dat beloof ik:

    Nee, dat zijn nou precies biologisch gezien geen beesten.

    Dat hangt van je definitie af. Omdat het geen celkern en geen celwand heeft, wil niet zeggen dat het niet als beest benoemd kan worden.   Overigens is COVID 19 nog nooit geïsoleerd. Dat er vervolgens toch een vaccin zou zijn, kan dus niet kloppen. Daar zit iets anders achter en de ingrediënten blijven staatsgeheim. Hoeveel mensen zouden zich nog laten injecteren als ze precies wisten wat erin zat? Ik denk niet veel. Waarom zijn vaccinfabrikanten onschendbaar?  Ook zoiets bijzonders. Bij ieder medicijn staat in de bijsluiter de volledige ingredientenlijst en een waslijst aan mogelijke bijwerkingen omdat de fabrikant zich indekt tegen schadevergoeding, behalve bij vaccinaties.

    Bacteriën, virussen en schimmels worden algemeen als beesten gezien.

     “ Het Beest dwingt VUmc afdelingen te sluiten

    Een hardnekkige bacterie noopt het VUmc tot een ingrijpende tegenaanval: de operatiekamers sluiten voor complexe ingrepen en de intensive care neemt voorlopig geen nieuwe patiënten op.”

    https://www.parool.nl/nieuws/het-beest-dwingt-vumc-afdelingen-te-sluiten~b83e5ca3/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

    Overigens wordt ook hydrogel uiteindelijk door het lichaam afgestoten. Het kan soms jaren duren maar gebeuren doet het.  Iedereen die lang genoeg lenzen heeft gedragen weet dat.   Het zou mij niet verwonderen als het lichaam die hydrogelpartikels uit gaat stoten in de vorm van zweren. Het menselijk lichaam is goddelijk intelligent gemaakt. Het zal altijd proberen te overleven door schadelijke stoffen zo goed mogelijk onschadelijk te maken. Huiduitslag is daar vaak ook een vorm van. Partikels zo goed mogelijk onschadelijk maken door ze op te slaan in huid zweren, zou een intelligente reactie kunnen zijn.

    Mod sjako. Je blijft onzin verkopen. Ophouden anders volgen er maatregelen.

  21. 10 minuten geleden zei sjako:

    Dit teken op het voorhoofd heeft met het gelijkvormigheid van de wereld te maken. Je moet niet van deze wereld zijn, doe je dat wel, dan krijg je dit teken symbolisch.

    Dit is desinformatie over de Bijbel verspreiden.  De Schrift is er bijzonder helder over dat het een letterlijk fysiek merkteken is, zonder welke er geen financiële transacties kunnen plaatsvinden en dat de mensen die dit teken aanvaarden zweren zullen krijgen op hun lichaam. Een bijwerking dus. Er is niets aan de tekst dat maakt dat je dit figuurlijk kunt interpreteren. Dat mag jij doen maar het is wel desinformatie.  Zoals Fundamenteel goed aangeeft is het een letterlijk teken.

  22. Op 28-11-2020 om 15:27 zei Mullog:

     

    Prima,. Vooral het woord merendeel is tekenend voor de huidige tijd. Die paar die geen natuurlijke resistentie opbouwen hebben gewoon pech. 

    Meningsverschillen zullen er altijd zijn. Van dbi mogen “die paar” die een desastreuze fysieke reactie hebben op vaccinatie gewoon doodvallen en moet er gevaccineerd worden.   Dat mag hij vinden.   Zo zie ik Fundamenteel nergens schrijven dat jij je niet mag laten vaccineren.

    Op 28-11-2020 om 15:08 zei Mullog:

    Ik denk dat het lastiger is om aan je kind uit te leggen. Ik zie het al voor me, als het een jaar of 15/16 is en de vraag stelt "Waarom heb ik mijn handicap?", en je dan moet antwoorden "Ze hadden wel een vaccin, maar wij hebben er bewust voor gekozen om je dat niet toe te laten dienen, dus dat jij de rest van je leven met je handicap zit heb je aan ons te danken. Maar realiseer je wel dat wij altijd het beste met je voor hebben gehad".

    Zal goed zijn voor de relatie. In de biblebelt in Nederland zijn er om deze reden gezinnen waar ouders en kinderen elkaar nooit meer zien of spreken. 

    Er zullen altijd spiritueel onvolwassen mensen zijn zoals zulke kinderen, die langs die weg moeten leren tot inzicht en inkeer te komen. Die niet de zegening in en onder elke omstandigheid in hun geleefde leven willen vinden (dat is wat vergeving ten diepste is)  en zichzelf daarom ongelukkig blijven maken.   Omgekeerd krijgen kinderen polio doordat er gevaccineerd is. Die krijgen met dezelfde beproeving te maken.

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/polio-door-verwilderd-vaccin~be09f70d/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

    https://www.xandernieuws.net/algemeen/vn-erkent-dat-grote-polio-uitbraak-afrika-wordt-veroorzaakt-door-vaccin-bill-gates/

    “ Een van de grootste volksgezondheidsschandalen ooit krijgt amper aandacht in de media, hoogstwaarschijnlijk vanwege de betrokkenheid van ‘high profile’ personen en organisaties die feitelijk ook het coronabeleid van de Nederlandse regering bepalen. De VN heeft moeten toegeven dat een grote internationale vaccinatie campagne de oorzaak is van de ziekte die men er juist mee wilde uitroeien. Terwijl de WHO vorige week nog beweerde dat Afrika ‘vrij is van polio’, en polio vaccinatiecampagnes in de Derde Wereld zoveel jonge levens zouden hebben gered, is in werkelijkheid juist het tegendeel het geval. Het polio vaccin is er de oorzaak van dat nu talloze jongeren en kinderen in arme landen hun leven verliezen.

    Officials beginnen eindelijk toe te geven dat hun plan om ‘wilde’ polio te stoppen compleet averechts heeft gewerkt. In meer dan 10 landen, waaronder Angola, Congo, Nigeria en Zambia, raken talloze kinderen verlamd door een dodelijk pathogeen dat afkomstig is van een ‘levend’ vaccin, waardoor een virulente vorm van polio zich snel aan het verspreiden is.

    Deze jongste door Big Pharma veroorzaakte ‘pandemie’ is in Tsjaad en Soedan uitgebroken. De oorzaak is een in vaccins gestopt ‘verzwakt’ poliovirus type 2, dat juist zeer dodelijk blijkt te zijn. Officials zijn bang dat de gevaarlijke en zelfs dodelijke variant naar andere continenten gaat overspringen.

    Zoveelste vaccin debacle genegeerd in Nederland

    Dit is het zoveelste vaccin debacle dat vrijwel volledig door de Nederlandse gevestigde orde in politiek, media en medische instanties wordt genegeerd.

    In 30 jaar tijd werd $ 16 miljard uitgegeven om polio uit te roeien. Deze vaccinatiecampagnes hebben de ziekte echter ‘per ongeluk’ opnieuw naar Pakistan, Afghanistan, Iran gebracht. In 2019 vernietigde de regering van Ethiopië 57.000 flesjes met het orale type-2 poliovaccin (mOPV2), nadat deze vaccins een vergelijkbare uitbraak hadden veroorzaakt.“

  23. 14 minuten geleden zei Mullog:

    Ik heb gehoord dat veel van de horeca nu overeind blijft dankzij de overheidssteun. Wat belangrijk is daarbij te weten is dat dit veel horeca betreft die zonder de corona gewoon failliet zou zijn gegaan. Met name in de grote steden schijnt er veel te veel horeca te zijn waardoor de spoeling te dun is om een zaak rendabel draaiende te houden. 

    Kapot gemaakt door rookverbod en massa-immigratie.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid