Spring naar bijdragen

jessalien

Members
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door jessalien

  1. Izebel was een profetes in dienst voor baal .De kerk van Tyatira krijgt veel goeds te horen van Christus , behalve dat sommigen izebel laten begaan .

    izebel baalliefhebster en haar volgers die de diepten van satan hebben willen leren kennen .Die hun zelf kerfden , sneden tot bloedenstoe met allerlei urenlange walgelijke dansrituelen en dergelijke om te bewijzen dat hun god leefde ( baal , beelzebub ? )

    Is de viering van ons modern pasen wat betreft onze kleintjes , (buiten de kerk ? )wel zo rein als sommigen beweren ? Vruchtbaarheid rituelen , afgodendienst , smelten vaak samen met hoerderij ( ontrouw aan onze hemelse Vader ). Godin van het ei ( paaseieren ), godin afgebeeld met een konijn ( beeldje uit de oudheid )( paashaas )

    Ik heb mijn kerk vaarwel gezegd , toen er paaseitjes uitgedeeld werden aan de kinderen na de paasdienst .Hopelijk gaan nu veel kerken hun omkeren wegens wereldse lockdown

    Ik als individu , als moeder schaam mij dat ik hierin niet meer opkom voor de Heer en izebel laat begaan . Omdat ik niet duidelijk genoeg ben tegenover mijn kinderen , wat betreft paascadeautjes ,  paaseiren wat hun kindjes dan weer betreft .Ik heb het o.a. ook over paasklokken , ik lieg tegen mijn kleinkindjes dus .

    Ja onschuldige  leugentjes om bestwil ? Welke leugentjes zijn betekensvol voor het hiernamaals ? ST . Niklaas of de Goede Herder .Bach wat een leugenachtige schijnwereld is de samenleving . Angst voor een ziekte , maar geen vreze Gods ( trouwens alles gebeurd volgens Gods wil , denkelijk ook de lockdowns , laat Vader dat toe , al is het door demonische invloed op mensen voortgekomen ?)

    ..De digitale wereld laat weer hun schijnliefde zien in tijden van nood .Bij opa en oma paaseitjes rapen , al is het via skype . Oftewel virtuele sport bekijken , gratis films via tele-gebeuren enz... We mogen evenwel niet samenkomen , niet knuffelen , niet troosten , geen afscheid nemen enz... 

    En angst inboezemen bij de bevolking , door elke dag sterftecijfers op tv. te laten zien en als men zich niet aan de regels houd volgen er boetes .

    Angst voor elkaar , mekaar verklikken …. ja echt wel 

    We leven in de laatste dagen . Maar de wereld is de wereld

    En onze Heer sprak ons moed in .HIJ heeft de wereld overwonnen en zegt : blijf in Mijn Liefde .

    Er is  Een Meester : de Heer Jezus-Christus , er is Een Vader : de Hemelse Vader 

     

     

    .

     

     

  2. Bang van het coronavirus ben ik niet zozeer , wel maak ik mij ongerust over te toenemende hardheid van de mens .Mensen die beweren dat zij zich volledig los kunnen  maken over de gebeurtenissen in de wereld , ook wat betreft dit virus zijn oftewel leugenaars , hypocrieten oftewel beschikken ze over bovennatuurlijke gaven , wetenschap. Of deze gaven zuiver zijn laat ik in het midden .Het is niet omdat men denkt het beter te weten dat men zijn hart mag verharden naar een ander .Wij zijn allemaal mensen , die eenmaal voor de Heer komen te staan .En Hij doorgrond ons hart ! 

    Ik als moeder blijf ongerust wat mijn kinderen en kleinkindjes betreft .We leven nog niet in een liefdevolle wereld , waar iedereen mekaar liefheeft . Gelukkig staat in de Schrift dat men niet meer moet dragen , dan dat men aankan .En dat geloof ik .

    Ik hoop dat veel harten niet meegaan in de harde tendens die zich in ijltempo vermeerderd .Die wij huidig zien ontwikkelen in de maatschappij .Harten zijn verdeeld :

    -de ene vind : dat kan niet , lachen en spotten met de Joden op carnaval 

    -de ander zegt : loop heen , wij maken plezier

    -de ene heeft medelijden met  de chinese  bevolking 

    - de ander kijkt hen aan met angst , wantrouwen  of post haat op facebook en dergelijke .

    De eindtijd komt dichterbij , de hardheid van de mensen onder elkaar verspreid zich net als dit virus .

    Mensen zoeken antwoorden op levensbehoudende waarden .Sommigen zoeken naar wat te eten en te doen , sommigen zoeken het op geestelijk gebied .

    Het mengen en  verbinden van Jezus-Christus Leer met leer van buitenaf is niet iets waar men licht mag overheen gaan .

    Men is zich niet bewust of ziet nog niet dat veel leer van de duistere kant komt .

    Waar men spreekt van licht , dat niet het Licht is van de Stralende Morgenster : Jezus-Christus !

    Paulus woorden : geloof , hoop en liefde , waarvan de liefde het grootste is .

    In Zijn Liefde moeten wij blijven .

    Eens zien hoe ver de  mens zijn liefde gaat : in stad , land of  omgeving als het virusnoodlot  ook hier toeslaat  .

  3. Of het demonische reacties zijn in de filmpjes weet ik niet , maar sommigen zijn duidelijk nog beinvloed door satanisch volgerschap .

    Als je Nicky Cruz zijn levensverhaal leest , ontdekt men dat er 2 werelden bestaan die met het hart en volgzaamheid te maken heeft .

    _Duisternis en licht   satanisch en heilig .

    Men moet al een heel goede Godsman en prediker zijn , zoals David Wilkerson om zulks personen de liefde van God te laten ontdekken , en zo een ommekeer in harten te verkrijgen , zodat ze God gaan dienen in plaatst van satan .

    Ik vind dat er veel filmpjes  circuleren van zogezegde predikers die op de verkeerde plaats halsstarrig blijven prediken en daarom verkeerd prediken .Dan denk ik aan de woorden van Christus : als men u  ergens niet ontvangt , een huis of stad , en niet naar jullie woorden willen luisteren , verlaat dan dat huis of die stad en schud  het stof van je voeten .

     

  4. Men mag ( moet ) aanbidden in geest en in waarheid .Dus de leugenaars en de leugenaars- liefhebbers zijn en blijven ook hetgeen zij zijn , ongeacht of sommigen vinden dat men deze veroordeeld als men ze op de feiten drukt .Welke identiteit  zij hebben  doet er eigenlijk niet zo veel toe ,  maar wie of wat ze volgen des te meer .

    Een moslim , een jood , een christen kunnen ook tot de leugenaars behoren .Laat staan de leiders die ze volgen .

    Als wij de wil doen van onze Vader die in de hemelen is zijn wij broeders , zusters en moeders van Jezus-Christus .

    En dat is zijn Zoon gehoorzamen ,  Hem alleen , en van daaruit naar zijn apostelen .

    Dat verandert geen enkele kerk of titel en idem de volgers ervan .

    Jezus-Christus bad ook voor diegene die naar het woord van zijn apostelen hoorde en Paulus was ook in dienst van de Heer .

    Niet om hen uit een slechte wereld te halen , maar om hun te vrijwaren van het kwade .

    Zij moesten zelfs het stof van hun voeten afvegen als ze niet welkom waren in een huis   en na verschillende aanmaningen bleken er ketters tussen hen te hebben gezeten  in hun gemeenschap  en werden ze buiten gekiept .

    In ieder geval wat reeds eeuwenlang bezig is , is verdeeldheid door  trots op hun eigen geloofsbeleving en overtuiging  .leiderschap en leiders liefhebben die dit niet verdienen ,. Of moet men de ogen sluiten voor het kwade dat zij aanrichten en dit nog doen via slinkse wegen en dit veelal in  de duisternis . Moet men niet opkomen voor de zwakken en misbedeelden , en dat zonder hen  te veroordelen .

    Heb God lief met heel je hart , ziel , kracht en verstand is ver te zoeken in sommigen hun zijn !

  5. Dag sjako ,

    Het is niet gemakkelijk om voorbeelden te geven in verband met leugens en diegene die de leugens liefhebben .Ikzelf kan denken te weten , maar wat  de H.Schrift zegt is veel belangrijker .

    Je hebt leugenprofeten , je hebt schijnheilige leugentaal .De leugenprofeten spreken de taal van de wereld .

    De taal van de wereld : wat betekent dat ? Kan men dat ook verlengen in wat Paulus schrijft aan de Galaten ?

    Eerst schrijft Paulus deze wondermooie tekst :

    Genade voor u en vrede vanwege God de Vader en onze Heer Jezus-Christus ; die zich heeft gegeven voor onze zonden om ons te ontrukken aan de tegenwoordige slechte wereld ; volgens d wil van onze God en Vader .Aan wie is de heerlijkheid in de eeuwen der eeuwen .Amen 

    Dan spreekt Paulus over : er is slechts EEN evangelie :

    en zegt : ik sta verbaasd dat gij zo spoedig afvalt van Hem die u riep tot de genade naar een ander evangelie ; 

    maar er is geen ander , er zijn alleen maar lieden die u verontrusten en het evangelie van Christus  willen perverteren .

    _____________

    Perverteren : bederven , ten kwade veranderen , verleiden , vervalsen ,...

    Paulus verzekerd ons dat het evangelie dat hij verkondigd geen product van mensen is .

    Daarom kan men wil men de Heer waarlijk volgen , niet vasthouden aan een product dat door menselijke toedracht word verkondigd .

    Dan kan men eventueel concluderen dat  een product van mensen leugens zijn en dat er veel mensen ook gelovigen in de Heer  , eerder leugens vertrouwen en liefhebben en volgen . Een ommekeer is hier duidelijk zeer nodig . Een waakzaamheid , zonder doemperikelen : maar gericht zijnde : op boven .

     

     

  6. Wat veranderen in je leven voordat het te laat is ? 

    Ezechiel : ieder mens is zelf aansprakelijk voor wat hij doet . Alleen de mens die zondigt zal sterven .

    Paulus : Er zijn twee machten in ons bestaan :

    - de Geest en de zonde .

    Als Christus in u leeft , is uw lichaam wel ten dode opgeschreven , omdat het onder de macht van de zonde staat , maar uw geest leeft omdat God u gerechtvaardigd heeft . Wij hebben dus verplichtingen broeders en zusters .

    Als u leeft volgens dat van God vervreemde ik , zult u zeker sterven .

    Jezus : laat de doden hun doden begraven .

    Paulus over Jeruzalem :

    -hemelse moeder

    -u bent genaderd tot de berg Sion en tot de stad van de Levende God : het hemels Jeruzalem met zijn duizenden engelen .

    Openbaring :

    Ik zag dat God de heilige stad , een nieuw Jeruzalem , uit de hemel liet neerdalen .

    De dood zal er niet meer zijn .

    Maar bange en ontrouwe mensen , zij die verwerpelijke dingen doen ( enz...) hun plaatst zal de zee zijn , die brand van vuur en zwavel : dat is de tweede dood .

    _______________

    Wie kwaad doet moet nog meer kwaad doen en wie vuiler is moet nog vuiler worden .

    Gelukkig te prijzen die hun gewaden wassen en daardoor recht hebben de vrucht van de levensboom te eten en door de poorten de stad binnen te gaan .

    Maar daarbuiten blijven de vuile honden enz... maar ook diegene die de leugen aanhangen in woord en daad .

    _______________

    Ik begrijp het allemaal een beetje ,maar waar ik mee in zit is : de leugen , de leugenaars !

    Satan is de leugenaar en moordenaar van in het begin en Jezus is de Waarheid en het Leven .Dan kan men toch stellen dat alles wat buiten Jezus Woord om :

    niet de Waarheid is . Rituelen , menselijke bedenksels enz... enz...ten spijt .

    Je laten reinigen , witte mantels verkrijgen is toch gehoorzaam zijn aan Hem en Hem willen volgen .

    Aards licht ? …..Er is zoveel aards in woord en daad en soms zo weinig ….

    Jezus-Christus is de Stralende Morgenster ! Het Waarlijke Licht !

    De Weg de Waarheid en het Leven !

     

     

     

     

  7. Hoe kan een Bijbel een nepbijbel worden ? Gewoon omdat wat de H.Schrift leert niet word aangenomen of verdraaid word   . Er zou mogen , nee er zou moeten , een  dringend  zuivering van denken in geloof moeten plaatsvinden .

    Daaromtrent heb ik een vraag in verband wat Paulus zegt omtrent het jaloers maken van de Joodse gelovigen in de hemelse Vader .

    Waarom denken veel Joodse gelovigen dat wij Christenen behoren bij de afgoden dienaars zoals de boeddhisten , hindoeïsme , katholieken , enz ..

  8. De vierde weg is de combinatie van de drie ?Dan springt bij mij de rede uit .Ik ben een filosoof en denker , zoals zovelen waarschijnlijk .

    Toch het hart word gelinkt aan monnik of toegewijde , en dat vind ik onlogisch klinken .Een monnik heeft een geloofshart denk ik dan .En om namen te noemen , geef mij dan maar Maarten Luther .Hij heeft licht gebracht in harten , wat betreft het Woord Gods .Jammer genoeg veel duisternis mee gemoeid .Niet vanwege Maarten zelf , maar van de duisternis van de zieke boom . Diegene die geen goede vruchten voortbrachten .Toch tot op de dag van vandaag genieten veel mensen van zijn vertalingswerken .

    Dus welk hart heeft een monnik , welk hart heeft eender welk mens , een van duisternis of een van licht .

    Een lichaam : yoga , farik Een heel beperkte visie van het lichaamswelzijn . 

    Bezit een mens veel , weinig of geen zout , zijn ook issues die aan bod mogen komen .Vele wegen leiden naar ….

    Als men zich focust op de hersenmaterie blijkt dat  door toeval of anders de medici ontdekt dat er intelligentie en zelfs hoog EQ onder hun patienten heerst die weinig hersenmassa bezitten .Dat de wetenschap dit links laat liggen is ergens logisch vind ik , vanwege het feit dat deze patienten het goed stellen en doen 

    Waar uw schat is zal ook uw hart zijn ..Een monnik , theoloog , medici , moslim , christen , hulpverlener , humanist , atheist , echtgenoot , echtgenote , vriend ...met veel , middelmatig , weinig of geen intelligentie :  en met willens en wetens  een duister hart : komt niet , wil niet , zoekt niet naar het ware Licht .Wil zich niet laten reinigen door het Licht .

    Verstand en gevoel : goede combinatie voor een warm hart .

  9. Valse profeten   Matteus 7 : 15 - 23

    Jezus-Christus spreekt hier niemand individueel aan , dus denk ik dat je niemand persoonlijk pijn doet , door te oordelen of te meten of te beledigen .Je broeder en zuster … HIJ wil ons waarschuwen voor de valse profeten en je herkent ze aan hun vruchten .Een goede boom brengt goede vruchten voort , maar een zieke boom heeft distels en doorns . Aan hun vruchten kunnen wij hen herkennen .

    Dan denk ik dat valse profeten , hoog oplopen met hun theologie maar de uitkomst van hun bediening veroorzaakt chaos , verdeeldheid en verwarring .Mensen die zulks lieden bewonderen en navolgen dienen niet God de Vader , die in de hemelen is . Is het niet de taak van volgelingen van de Heer om deze werken van de satan te ontmaskeren , zodat de misleide mensen weg gaan uit deze zieke omgeving ? 

    Men kan het kwade overwinnen met het goede en liefde maakt harde harten zacht , maar … er is de nauwe poort ,

    en er is : de Weg , de Waarheid en het Leven .

  10. Voorkomen is beter dan genezen , en gelukkig weten verstandige moeders dat wel .Moeders ( en vaders ) vinden zoveel zielig wat hun kinderen betreft .Dat is al een eeuwigheid zo . Een moederhart voelt mee met haar kind !

    Doch moeders hebben ook een moederinstinct meegekregen oftewel moederverstand . Velen accepteren niet zo maar wat de medici hun aanraad .Een hielprik is nodig , zelfs van cruciaal belang .Net als de andere vaccins die reeds decennialang gegeven worden .Dat weten de meeste moeders wel .Dus even flink zijn en klaar .

    In mijn herinnering kregen mijn kids alleen het BMR  vaccin en werd deze 3 x herhaald , voor de leeftijd van 12 maand .En denkelijk het vaccin tegen kinkhoest . Ik denk zelfs dat polio een lepeltje was .In ieder geval als je nu het vaccinatieschema bekijkt is dat een enorm verschil .Zeker ook wat de pijngrens betreft,  daar  de eerste prik bestaat uit de volgende samenvoeging DKTP vaccin + Hib + Hep b en de tweede prik Pneu en rotavirus : dit in Belgie en bij op 2 maanden oude baby s . In Nederland geven ze volgens Wikipedia niet het rotavirus . Deze word gegeven in Belgie omdat dit virus tot ernstige diaree bij jonge kinderen kan leiden .

    Maar om verder te gaan over de vaccins en de pijngrens  daaromtrent , mijn kinderen heb ik nooit zo horen en zien huilen van de pijn door eender welk vaccin .

    Ook heb ik de ervaring niet dat mijn baby , bij de voorbereiding van de  herhaling vaccin , reeds wist wat hen te wachten stond .Echt angst zie je bij sommige kleintjes .

    Ja de mens is de weg kwijt , hun hart is in verwarring , hun hart verhard . Hun hart is gevormd door angstfilosofie : wat als .. .wanneer en hoe ?

    Voorkomen is beter dan genezen : zelfs ten koste van al ? 

    Baby s aborteren van 18 weken 22 weken .Ja die kleintjes moeten maar : pijn of geen pijn ! Hier vind ik toch echt dat er duivelse wetenschap mee gemoeid is .

    Complottheorie ? vaccins met foetus-tissue in verwerkt ? Kan toch , kan niet ? in ieder geval : de allerkleinsten , de kleinsten lijden pijn .

    Wie heeft het recht hun dat aan te doen : in naam van de wetenschap ?, in naam van de toekomst ?, in naam van het ouderschap … ? 

     

     

  11. Er is een verschil , zelfs in pijntoediening .De lengte en dikte van een injectienaald .In de spier : intramusculair of in het onderhuids weefsel : subcutaan .

    Intramusculair : 16 mm - 22 mm   subcutaan : korte naald .

    Hepatitis b moet in de spier toekomen , met als gevolg een pijnlijker situatie .Ook een langer procedure .

    Bij kleintjes soms in elk dijtje een prik . 

    Schrijnend om te zien , hoe zeer het hun doet .Hebben zij een keuze ?  Nee zij moeten  ondergaan .

     

     

     

  12. Hallo , er word zo weinig verteld over het pijnlijke gebeuren bij een vaccinatie . Bij sommige baby s , die net het levenslicht hebben gezien , nadat ze gewassen zijn enz...word hepatitis b ingespoten .Met een naald van 16 mm . Dit in hun dijtje . Ze zijn rustig tot als ze geconfronteerd worden met dit zeer pijnlijk gebeuren .Dit is een huilen van zeer veel pijn . Ik vraag mij af waar dat allemaal voor nodig is ,  wat komt er nog allemaal op hun af , buiten de hielprik , .Zo klein en zo teer .BMR tot daar aan toe , en dit als ze wat ouder zijn , maar nu ook :

    Hepatitis b ! ?  Waarom baby s zo een pijn doen in naam van de wetenschap ! Uit angst in vooruitziende mogelijke gevaren van leverfalen , waarvan men nooit met zekerheid kan claimen dat men nooit met deze ziekte te maken krijgt . 

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid