Spring naar bijdragen

Liv

Members
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    Liv ontving een reactie van thom in Vaccineren of niet?   
    Ze hebben zelfs een mooie wetgeving gecreëerd die er voor zorgt dat je de fabrikanten van vaccinaties niet kan aanklagen.
    Dit soort bedrijven komen op dit moment dus overal mee weg.

    In Amerika worden er miljoenen aan uitbetaald aan vergoedingen aan de ouders waarvan gevaccineerde kinderen schade hebben opgelopen.
    Hier in Nederland sluit de regering hun ogen voor deze berichten en gaan zelfs in zee met de grote bedrijven die gefraudeerd hebben met gegevens over hun producten, zodat het "veilig" en goed verkocht kon worden zonder dat ze er verantwoording voor hoefden te dragen.

    Als dit de wetenschap is die je wilt vertrouwen, dat mag.


    En het weren van ongevaccineerde kinderen bij een opvang is een heel leuk verhaal dat zich veel verder gaat uitbreiden.
    Dezelfde kinderen komen elkaar tegen op school, de sportvereniging of op straat.
    De mensen zijn blind voor wat er op dit moment gebeurd.

    Tijdens WW2 ware3n de mensen arm en kregen het steeds minder. Toen er gesproken werd over dat de Joden alle goede baantje in handen hadden, sloten de mensen hun ogen toen de Joden werden geweigerd in scholen, winkels, bussen etc.
    De ogen werden zelfs nog afgewend op het moment dat de Joden werden afgevoerd naar een onbekende plek om nooit meer terug te komen.
    Nu herdenken de ouderen nog steeds uit schaamte deze gebeurtenis.

    Maar de nieuwe generatie sluit weer opnieuw de ogen voor wat er werkelijk aan het ontstaan is.
    Ze prijzen de angst zaaiende woorden van de overheid over de groep die veelal met reden ex-vaccers zijn of veder hebben gekeken dan internet om hun visie te verkrijgen over dit onderwerp.
    Er wordt over gesproken om een bepaalde groep mensen buiten de maatschappij te plaatsen.
    Het "angstige volk" staat bijna te juichen. maar een goed en eerlijke visie hebben ze nooit gekregen van diezelfde overheid. (Klaas Dijhoff hangs op dit moment een confrontatie in de rechtbank boven het hoofd. Waarom? Omdat hij bepaalde bewijsstukken niet kan of wilt leveren om o.a. aan te tonen dat vaccins veilig zijn. (Zoek maar even op Frank Reusink op Facebook. Dan kun je de vragen die eigenlijk gemakkelijk te beantwoorden moeten zijn wel vinden.)
    In Amerika roept een van de ministers al om een opvoedkamp voor "anti-vaxx" ouders. En dat ze alle hebben en houden maar moeten inleveren, incl. kinderen.
    Komt ergens bekent voor of niet?

    Laten we er maar vanuit gaan dat het zover niet zal lopen. We hebben immers geleerd uit het verleden.
    Angst is jammer genoeg wel een goede drijfveer om mensen zonder nadenken in beweging te krijgen.

    Lol. Je zou bijna kunnen denken dat er een complotdenker in mij schuilt. maar nee, jammer genoeg niet. Het zal een stuk gemakkelijker zijn om helemaal blind en zonder nadenken in het doemdenken te gaan zitten.
  2. Like
    Liv ontving een reactie van thom in Vaccineren of niet?   
    Mullog,
     


    Elke grafiek die je zult vinden over het dalen van ziektes zul je zien dat ze voor het gebruik van vaccins nihil zijn. En ik durf zelfs nog wel te zeggen dat de meeste virussen waren, zonder die vastgeroeste prikken  die in het wereldwijde programma zitten.
    En zelfs voor nieuwe uitbraken heeft gezorgd op momenten dat de virussen zo goed als uitgestorven waren (min. 5 jaar). Maar na een vaccinatie ronde weer ineens de kop op staken. Vooral in de arme landen waar het goedkoe Sabin vaccin wordt toegepast.

     


    Mij hebben ze niet overtuigd.
    Reden. Waarom, voor wie en vooral hoe is het onderzoek uitgevoerd? Het doel van een onderzoek heeft veel invloed op waar naar gekeken word om een uitslag te verkrijgen.
    Ik ben al meerdere onderzoeken tegen gekomen die heel oppervlakkig een uitslag uitbrachten om het grote publiek te laten zien dat het wel “goed” zit.
    Ik heb een boek in huis liggen waar ook een mooie uitkomst van een onderzoek in staat. (Zal het boek eens opzoeken.) Na het onderzoek, dat is uitgevoerd in Frankrijk, met een uitslag kwam hebben ze het vaccin gelijk stil gelegd. En hier in Nederland bleven ze lekker door prikken, omdat het WHO (Via vaccin leveranciers)  immers met de woorden rondstrooien dat het vaccin anders niet werd goedgekeurd wanneer ze niet voldoen aan de eisen.

     


    Die mogelijkheid is er natuurlijk. Maar voor de meeste vaccins die nu gegeven worden gaat dit verhaal niet op.
    De hedendaagse hygiëne, voedsel en medische zorg (Reguliere en alternatieve) zijn in staat om deze gevallen minimaal te houden.
    Het grote probleem van vandaag de dag is wel dat mensen niet de rust willen en mogen nemen wanneer ze iets hebben opgelopen, wat voor virus het ook om gaat.
    En dat maakt de kans op verspreiding weer vele malen groter.
    20-30 jaar terug werd je aanbevolen door de GGD om goed uit te zieken. (Heb zelf twee manden thuis gezeten van school toen ik zestien was. Ik was de enige die Kinkhoest had opgelopen op school. En dat terwijl ik netjes was gevaccineerd. ) (En gordelroos toen ik twaalf was. Dus voor de tweede keer pokken virus gekregen, ondanks het vaccin. Heb geloof ik iets van een halve maand thuis gezeten om het helemaal te verwerken. Uiteindelijk ben ik er sterker door geworden. Maar nu ik terugkijk heeft het vaccinatieprogramma me weinig goeds gedaan.)
    Nu staat er op de RIVM (dus GGD) dat je met alle virussen wel gewoon je gang mag gaan op je werk, school etc. Reden? Omdat je bij de meeste virussen toch al mensen hebt kunnen aansteken omdat je eerder kan besmetten dan dat de ziekten zichtbaar worden.
    Ik zal zelf zeggen probeer zo weinig mogelijk mensen te bereiken wanneer je het weet en nog steeds mensen kan besmetten. Maar misschien ligt het wel aan mij.
    Hetzelfde verhaal over vakanties naar het buitenland die door moeten gaan wanneer er uitbraken bekend zijn. Tja, afzeggen kost geld hè!
     


    Je lichaam heeft zelf een heel mooi en sterk immuunsysteem meegekregen bij de geboorte. Wanneer je hier goed mee omgaat (begint bij borstvoeding) dan wordt het heel snel sterker na de geboorte en zul je merken dat een kind weinig last zal ondervinden wanneer het een virus zal meekrijgen.
    Wanneer het een “kinderziekte” meekrijgt zal het systeem alleen maar sterker worden. Zelfs wanneer het kind de mazelen krijgt. Een ziekte dat het immuunsysteem tijdelijk verzwakt, waardoor er sneller kans is op complicaties zoals longontsteking waar de meeste mensen aan onderdoor zijn gegaan vlak na de ww2, omdat er geen antibiotica voor handen was om te behandelen.
    Deze sterf gevallen worden aan de mazelen gelinkt, maar zijn eigenlijk complicaties omdat het lichaam te zwak was, geen goed voedsel om aan te sterken, of geen medicatie voor handen is.
    Bij de juiste behandeling is het tegenwoordig niet meer nodig dat een gezond, sterk persoon moet sterven. (mijn vrouw is bijna aan een longontsteking bezweken, omdat twee huisartsen een verkeerde diagnose hadden gemaakt. Na een spoedopname in het zieken van dik een week is ze er weer net zo sterk of sterker uitgekomen.
    Het is dus belangrijk hoe je met complicaties omgaat. En ik denk dat ouders hier wel laks in kunnen zijn, wanneer ze hun kinderen nog naar school sturen als het in de ochtend al rillend en huilend op het schoolplein staat. De woorden “we gaan het gewoon proberen” worden vaker uitgesproken dan goed is voor een kind. En dat omdat ze geen oppas etc. kunnen regelen.

     


    Zie ook antwoord boven.
    Ik ben het er niet mee eens dat een topsporter sterker is qua gezondheid dan een kind van 4 jaar.
    Zelf heb ik een poosje mee mogen lopen bij een selectie van de beste volleybal jeugd van Nederland.
    Dan merk je dat een topsporter eigenlijk best wel zwak kan zijn wanneer er iets gebeurd waar ze niet op gerekend hebben. Ze zijn sterk op het gebied waar ze voor getraind zijn, maar dat heeft niets te maken met een sterk immuunsysteem. Ik denk (weet) zelfs wel dat door overbelasting op de momenten dat het er op aan komt, het immuunsysteem zelfs minder sterk is en dat ze vatbaarder zijn voor eventuele virussen.
    Onze eerste zoon heeft zijn eerste vaccinaties gekregen en merkten we al snel dat het ergens niet goed zat in hoe hij hierop reageerde. Op school kreeg hij veel virussen mee die er rond gingen. Thuis was hij eigenlijk nooit ziek. Na te hebben rondgekeken (ook en vooral buiten die wonderlijke wereld van het internet) hebben we besloten om ermee te stoppen. En hebben hem via een homeopaat laten ontstoren.
    We hebben inmiddels vier geweldige kinderen die stuk voor stuk een heel sterk immuunsysteem hebben. Ze hebben sporadisch  een snotneus, maar verder dan dat komt het niet meer.
    En wanneer ze iets hebben opgelopen zijn ze er ook snel weer vanaf.

     


    Ik zal het nog mooier maken. Kudde-immuuniteit bestaat helemaal niet en is ook nooit een bewezen onderzoek geweest dat het zo is.
    Het is wel zo dat wanneer je als kind een “kinderziekte” )het heet niet voor niets zo) meemaakt, je het een stuk milder meemaakt dan wanneer je het meemaakt op latere leeftijd.
    Moeders die een “kinderziekte” hebben doorgemaakt en hun kind bij de geboorte borstvoeding geven, geven de antistoffen/lichamen door aan hun kind. Hierdoor wordt het meegekregen immuunsysteem gelijk goed in werking gezet om eventuele toekomstige virussen de baas te kunnen.
    Tegenwoordig krijgen moeders de ziekte zelf niet snel meer en geven de meeste ook geen borstvoeding meer, omdat het niet praktisch is. (lees het verhaal over schoolgaande kinderen die ziek zijn)
    Door vroege vaccinaties te geven waarvan wordt verwacht dat het dezelfde werking heeft, wordt het lichaam gelijk aangevallen en wordt het immuunsysteem eigenlijk zwakker gemaakt. Dit gebeurt te vaak en te kort op elkaar.
    Dit in combinatie met het ziek naar school sturen van kinderen zorgt dus voor die constante ziektegolven die je zo vaak op scholen ziet. (Mijn oudste heeft volgens mij nog nooit in een volledige klas gezeten. Er waren altijd wel een aantal ziek.)
    De RIVM hamert dan op de zwakkeren beschermen. Maar ik zie alleen maar creëren dat er meer zwakkere mensen ontstaan. En het is misschien niet leuk om te horen. Die zwakkere mensen die krijgen het hoe dan ook mee en daar kan geen “groepsimmuniteit” zoals het graag aanbeden wordt ook maar iets aan veranderen.
    Neem het griepvaccin.
    Zolang iedereen gewoon naar hun werk of op bezoek gaat terwijl ze griep hebben of iets anders met zich mee dragen, zullen ze de zwakkere met grote waarschijnlijkheid aansteken. )En dan kijk ik nog niet eens naar de bijwerking dat de gevaccineerde een “soort van” griepverschijnselen kan krijgen. Uhu… griep is griep. (En dit “soort van” verschijnselen kun je trouwens bij elk vaccin terug vinden. Bij de mazelen zelf dat het kind een “op mazelen lijkende” vlekken kan krijgen… Je moet er ergens wel om lachen, maar het is om te huilen dat ze het op deze manier naar buiten durven brengen en de ouders het allemaal maar geloven en slikken.)

     
  3. Like
    Liv ontving een reactie van Fundamenteel in Vaccineren of niet?   
    Ze hebben zelfs een mooie wetgeving gecreëerd die er voor zorgt dat je de fabrikanten van vaccinaties niet kan aanklagen.
    Dit soort bedrijven komen op dit moment dus overal mee weg.

    In Amerika worden er miljoenen aan uitbetaald aan vergoedingen aan de ouders waarvan gevaccineerde kinderen schade hebben opgelopen.
    Hier in Nederland sluit de regering hun ogen voor deze berichten en gaan zelfs in zee met de grote bedrijven die gefraudeerd hebben met gegevens over hun producten, zodat het "veilig" en goed verkocht kon worden zonder dat ze er verantwoording voor hoefden te dragen.

    Als dit de wetenschap is die je wilt vertrouwen, dat mag.


    En het weren van ongevaccineerde kinderen bij een opvang is een heel leuk verhaal dat zich veel verder gaat uitbreiden.
    Dezelfde kinderen komen elkaar tegen op school, de sportvereniging of op straat.
    De mensen zijn blind voor wat er op dit moment gebeurd.

    Tijdens WW2 ware3n de mensen arm en kregen het steeds minder. Toen er gesproken werd over dat de Joden alle goede baantje in handen hadden, sloten de mensen hun ogen toen de Joden werden geweigerd in scholen, winkels, bussen etc.
    De ogen werden zelfs nog afgewend op het moment dat de Joden werden afgevoerd naar een onbekende plek om nooit meer terug te komen.
    Nu herdenken de ouderen nog steeds uit schaamte deze gebeurtenis.

    Maar de nieuwe generatie sluit weer opnieuw de ogen voor wat er werkelijk aan het ontstaan is.
    Ze prijzen de angst zaaiende woorden van de overheid over de groep die veelal met reden ex-vaccers zijn of veder hebben gekeken dan internet om hun visie te verkrijgen over dit onderwerp.
    Er wordt over gesproken om een bepaalde groep mensen buiten de maatschappij te plaatsen.
    Het "angstige volk" staat bijna te juichen. maar een goed en eerlijke visie hebben ze nooit gekregen van diezelfde overheid. (Klaas Dijhoff hangs op dit moment een confrontatie in de rechtbank boven het hoofd. Waarom? Omdat hij bepaalde bewijsstukken niet kan of wilt leveren om o.a. aan te tonen dat vaccins veilig zijn. (Zoek maar even op Frank Reusink op Facebook. Dan kun je de vragen die eigenlijk gemakkelijk te beantwoorden moeten zijn wel vinden.)
    In Amerika roept een van de ministers al om een opvoedkamp voor "anti-vaxx" ouders. En dat ze alle hebben en houden maar moeten inleveren, incl. kinderen.
    Komt ergens bekent voor of niet?

    Laten we er maar vanuit gaan dat het zover niet zal lopen. We hebben immers geleerd uit het verleden.
    Angst is jammer genoeg wel een goede drijfveer om mensen zonder nadenken in beweging te krijgen.

    Lol. Je zou bijna kunnen denken dat er een complotdenker in mij schuilt. maar nee, jammer genoeg niet. Het zal een stuk gemakkelijker zijn om helemaal blind en zonder nadenken in het doemdenken te gaan zitten.
  4. Like
    Liv ontving een reactie van Plume in Vaccineren of niet?   
    Mullog,
     


    Elke grafiek die je zult vinden over het dalen van ziektes zul je zien dat ze voor het gebruik van vaccins nihil zijn. En ik durf zelfs nog wel te zeggen dat de meeste virussen waren, zonder die vastgeroeste prikken  die in het wereldwijde programma zitten.
    En zelfs voor nieuwe uitbraken heeft gezorgd op momenten dat de virussen zo goed als uitgestorven waren (min. 5 jaar). Maar na een vaccinatie ronde weer ineens de kop op staken. Vooral in de arme landen waar het goedkoe Sabin vaccin wordt toegepast.

     


    Mij hebben ze niet overtuigd.
    Reden. Waarom, voor wie en vooral hoe is het onderzoek uitgevoerd? Het doel van een onderzoek heeft veel invloed op waar naar gekeken word om een uitslag te verkrijgen.
    Ik ben al meerdere onderzoeken tegen gekomen die heel oppervlakkig een uitslag uitbrachten om het grote publiek te laten zien dat het wel “goed” zit.
    Ik heb een boek in huis liggen waar ook een mooie uitkomst van een onderzoek in staat. (Zal het boek eens opzoeken.) Na het onderzoek, dat is uitgevoerd in Frankrijk, met een uitslag kwam hebben ze het vaccin gelijk stil gelegd. En hier in Nederland bleven ze lekker door prikken, omdat het WHO (Via vaccin leveranciers)  immers met de woorden rondstrooien dat het vaccin anders niet werd goedgekeurd wanneer ze niet voldoen aan de eisen.

     


    Die mogelijkheid is er natuurlijk. Maar voor de meeste vaccins die nu gegeven worden gaat dit verhaal niet op.
    De hedendaagse hygiëne, voedsel en medische zorg (Reguliere en alternatieve) zijn in staat om deze gevallen minimaal te houden.
    Het grote probleem van vandaag de dag is wel dat mensen niet de rust willen en mogen nemen wanneer ze iets hebben opgelopen, wat voor virus het ook om gaat.
    En dat maakt de kans op verspreiding weer vele malen groter.
    20-30 jaar terug werd je aanbevolen door de GGD om goed uit te zieken. (Heb zelf twee manden thuis gezeten van school toen ik zestien was. Ik was de enige die Kinkhoest had opgelopen op school. En dat terwijl ik netjes was gevaccineerd. ) (En gordelroos toen ik twaalf was. Dus voor de tweede keer pokken virus gekregen, ondanks het vaccin. Heb geloof ik iets van een halve maand thuis gezeten om het helemaal te verwerken. Uiteindelijk ben ik er sterker door geworden. Maar nu ik terugkijk heeft het vaccinatieprogramma me weinig goeds gedaan.)
    Nu staat er op de RIVM (dus GGD) dat je met alle virussen wel gewoon je gang mag gaan op je werk, school etc. Reden? Omdat je bij de meeste virussen toch al mensen hebt kunnen aansteken omdat je eerder kan besmetten dan dat de ziekten zichtbaar worden.
    Ik zal zelf zeggen probeer zo weinig mogelijk mensen te bereiken wanneer je het weet en nog steeds mensen kan besmetten. Maar misschien ligt het wel aan mij.
    Hetzelfde verhaal over vakanties naar het buitenland die door moeten gaan wanneer er uitbraken bekend zijn. Tja, afzeggen kost geld hè!
     


    Je lichaam heeft zelf een heel mooi en sterk immuunsysteem meegekregen bij de geboorte. Wanneer je hier goed mee omgaat (begint bij borstvoeding) dan wordt het heel snel sterker na de geboorte en zul je merken dat een kind weinig last zal ondervinden wanneer het een virus zal meekrijgen.
    Wanneer het een “kinderziekte” meekrijgt zal het systeem alleen maar sterker worden. Zelfs wanneer het kind de mazelen krijgt. Een ziekte dat het immuunsysteem tijdelijk verzwakt, waardoor er sneller kans is op complicaties zoals longontsteking waar de meeste mensen aan onderdoor zijn gegaan vlak na de ww2, omdat er geen antibiotica voor handen was om te behandelen.
    Deze sterf gevallen worden aan de mazelen gelinkt, maar zijn eigenlijk complicaties omdat het lichaam te zwak was, geen goed voedsel om aan te sterken, of geen medicatie voor handen is.
    Bij de juiste behandeling is het tegenwoordig niet meer nodig dat een gezond, sterk persoon moet sterven. (mijn vrouw is bijna aan een longontsteking bezweken, omdat twee huisartsen een verkeerde diagnose hadden gemaakt. Na een spoedopname in het zieken van dik een week is ze er weer net zo sterk of sterker uitgekomen.
    Het is dus belangrijk hoe je met complicaties omgaat. En ik denk dat ouders hier wel laks in kunnen zijn, wanneer ze hun kinderen nog naar school sturen als het in de ochtend al rillend en huilend op het schoolplein staat. De woorden “we gaan het gewoon proberen” worden vaker uitgesproken dan goed is voor een kind. En dat omdat ze geen oppas etc. kunnen regelen.

     


    Zie ook antwoord boven.
    Ik ben het er niet mee eens dat een topsporter sterker is qua gezondheid dan een kind van 4 jaar.
    Zelf heb ik een poosje mee mogen lopen bij een selectie van de beste volleybal jeugd van Nederland.
    Dan merk je dat een topsporter eigenlijk best wel zwak kan zijn wanneer er iets gebeurd waar ze niet op gerekend hebben. Ze zijn sterk op het gebied waar ze voor getraind zijn, maar dat heeft niets te maken met een sterk immuunsysteem. Ik denk (weet) zelfs wel dat door overbelasting op de momenten dat het er op aan komt, het immuunsysteem zelfs minder sterk is en dat ze vatbaarder zijn voor eventuele virussen.
    Onze eerste zoon heeft zijn eerste vaccinaties gekregen en merkten we al snel dat het ergens niet goed zat in hoe hij hierop reageerde. Op school kreeg hij veel virussen mee die er rond gingen. Thuis was hij eigenlijk nooit ziek. Na te hebben rondgekeken (ook en vooral buiten die wonderlijke wereld van het internet) hebben we besloten om ermee te stoppen. En hebben hem via een homeopaat laten ontstoren.
    We hebben inmiddels vier geweldige kinderen die stuk voor stuk een heel sterk immuunsysteem hebben. Ze hebben sporadisch  een snotneus, maar verder dan dat komt het niet meer.
    En wanneer ze iets hebben opgelopen zijn ze er ook snel weer vanaf.

     


    Ik zal het nog mooier maken. Kudde-immuuniteit bestaat helemaal niet en is ook nooit een bewezen onderzoek geweest dat het zo is.
    Het is wel zo dat wanneer je als kind een “kinderziekte” )het heet niet voor niets zo) meemaakt, je het een stuk milder meemaakt dan wanneer je het meemaakt op latere leeftijd.
    Moeders die een “kinderziekte” hebben doorgemaakt en hun kind bij de geboorte borstvoeding geven, geven de antistoffen/lichamen door aan hun kind. Hierdoor wordt het meegekregen immuunsysteem gelijk goed in werking gezet om eventuele toekomstige virussen de baas te kunnen.
    Tegenwoordig krijgen moeders de ziekte zelf niet snel meer en geven de meeste ook geen borstvoeding meer, omdat het niet praktisch is. (lees het verhaal over schoolgaande kinderen die ziek zijn)
    Door vroege vaccinaties te geven waarvan wordt verwacht dat het dezelfde werking heeft, wordt het lichaam gelijk aangevallen en wordt het immuunsysteem eigenlijk zwakker gemaakt. Dit gebeurt te vaak en te kort op elkaar.
    Dit in combinatie met het ziek naar school sturen van kinderen zorgt dus voor die constante ziektegolven die je zo vaak op scholen ziet. (Mijn oudste heeft volgens mij nog nooit in een volledige klas gezeten. Er waren altijd wel een aantal ziek.)
    De RIVM hamert dan op de zwakkeren beschermen. Maar ik zie alleen maar creëren dat er meer zwakkere mensen ontstaan. En het is misschien niet leuk om te horen. Die zwakkere mensen die krijgen het hoe dan ook mee en daar kan geen “groepsimmuniteit” zoals het graag aanbeden wordt ook maar iets aan veranderen.
    Neem het griepvaccin.
    Zolang iedereen gewoon naar hun werk of op bezoek gaat terwijl ze griep hebben of iets anders met zich mee dragen, zullen ze de zwakkere met grote waarschijnlijkheid aansteken. )En dan kijk ik nog niet eens naar de bijwerking dat de gevaccineerde een “soort van” griepverschijnselen kan krijgen. Uhu… griep is griep. (En dit “soort van” verschijnselen kun je trouwens bij elk vaccin terug vinden. Bij de mazelen zelf dat het kind een “op mazelen lijkende” vlekken kan krijgen… Je moet er ergens wel om lachen, maar het is om te huilen dat ze het op deze manier naar buiten durven brengen en de ouders het allemaal maar geloven en slikken.)

     
  5. Like
    Liv ontving een reactie van Plume in Vaccineren of niet?   
    Een van de goed onderzochte producten uit het Rijks Vaccinatie Programma.

    Vaxelis wordt sinds 2019 gebruikt binnen het RVP Rijksvaccinatieprogramma  voor vaccinatie tegen Difterie, Tetanus, Kinkhoest, Polio, Hepatitis-B en Haemophilus influenza type B

    Een link van de samenvatting van de productkenmerken.
    https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/vaxelis-epar-product-information_nl.pdf?fbclid=IwAR0PsSk-YdRDvLx5MP9OPB8kwTHW2Fwnmb6erA7flhcsFHj26bLR-QClEuk

    Kijk even naar pagina 11  5.2

    "Gegevens die tijdens farmacokinetische onderzoeken worden verkregen, geven informatie over wat er in de loop van de tijd met een geneesmiddel in het lichaam gebeurt. Aan de hand van wetenschappelijke en wiskundige modellen gebaseerd op deze informatie is het mogelijk te begrijpen en te voorspellen welke weg het geneesmiddel en zijn metabolieten (stofwisselingproducten) in het lichaam aflegt. Hierdoor kunnen wetenschappers de relatie tussen de gunstige en toxische effecten van het geneesmiddel beoordelen en de veiligheid/verdraagbaarheid van het geneesmiddel bij de mens voorspellen. Gegevens die tijdens farmacokinetische onderzoeken worden verkregen, zijn dus essentieel om toedieningsschema’s in klinische onderzoeken vast te stellen."

    Misschien dat je gewoon blind moet gaan vertrouwen op de mooie woorden van de WHO, RIVM enz. maar met een beetje gezond logisch verstand denk je toch twee keer na voor je iets in je laat spuiten waarvan je de uitkomst niet zeker weet.
     
     
    Spijtig te horen dat je familie dit heeft moeten meemaken.

    Hoe lang is dit geleden?
    Hoe was de leefsituatie waar je grootouders in leefden?
    Dit kan namelijk grote invloed hebben gehad. Letterlijk een verschil tussen leven en sterven.
    Want als je op tijd reageert en goede hygiëne, voeding en zorg voor handen hebt zullen mensen zoals jij en ik niet snel sterven aan het grootste gedeelte van de ziekten waar voor wordt gevaccineerd binnen het Rijks Vaccinatie Programma.

    En heb vandaag nog een paar berichten tegengekomen waarin de WHO aangeeft dat het Sabin Polio vaccin heeft gezorgd voor meerdere uitbraken met Vaccin afgeleide virussen. Dus geen wilde variant. En dat is al veel vaker gebeurt wanneer je uitbraken bekijkt door de geschiedenis heen.

    https://www.theguardian.com/global-development/2019/nov/28/polio-outbreaks-in-four-african-countries-caused-by-mutation-of-strain-in-vaccine?CMP=Share_iOSApp_Other&fbclid=IwAR2BsVC7HSmvIJ2LL7w2droJ9hT9NBqq3jnQunMzEuHjoig1rpiLFcoQXQ4

    https://www-cbc-ca.cdn.ampproject.org/c/s/www.cbc.ca/amp/1.5372285?fbclid=IwAR0nr02jbNbdbCl0-yIDvSs3TZ8MRKLESYnaJBZlloTq47l6PgRHY7voMvE

    Dat laat dus zien dat vaccins virussen in stand blijven houden en afgeleide virussen ontwikkelen, terwijl de WHO juist aangeeft het te willen uitroeien. (kuch)
    Laat ze alle opgeslagen virussen in die extreem beveiligde laboratoria maar vernietigen en dan gaan toekijken hoe het verloop zal zijn wat betreft nieuwe uitbraken of het uitsterven van de virussen.
    In samenwerking met hygiëne, voedsel en medische hulp verbeteringen in de 2e en 3e wereldlanden, zul je zien dat de dalende lijn die ze nu zo mooi toeschrijven aan vaccinaties heel snel zal dalen in die landen. Net als hier in Nederland het geval is geweest. Iedereen is wel in staat om te dweilen wanneer al het water al is weggepompt. En dat is wat de vaccins hebben gedaan. Dweilen op het moment dat het water aan het wegstromen was.

    Nu sturen ze liever nog meer vaccins richting Afrika, Samoa enz. dan dat ze de leefsituatie stabiel veranderen. Bill Gates heeft zelfs honderden miljoenen geïnvesteerd voor de ontwikkeling naar een nieuw goedkoop Sabin vaccin in India, waarna hij wil gaan verspreiden in de armste landen. Hij heeft een medisch lab in België uitgezocht dat het vaccin versneld kon worden onderzocht/goedgekeurd .
    Afrika komt op dit moment al in opstand omdat ze hebben gezien dat er meer sterfte en vroeggeboorten voorkomen na het vaccineren.

    De regering van Samoa doet op dit moment net of ze de hulp krijgen van goden, maar de bevolking is verdeeld over wat er zich nu afspeelt. Het is niet voor niets dat de President heeft aangegeven dat er geen onderzoek gaat komen naar de oorzaak van de uitbraak en sterfte gevallen. En in hoeverre dat het verband heeft met het vaccineren.
    Wanneer je naar de tijdlijn gaat kijken wanneer het vaccin is geleverd de eerste vaccinaties zijn toegediend en de uitbraak is begonnen, dan zet je er behoorlijk grote vraagtekens bij. (Waarom is de man gearresteerd die de mensen met vitaminen en goede voeding wilde helpen, waar de WHO zelf ook over sprak dat het belangrijk is. Er hangt hem twee jaar boven zijn hoofd omdat hij uitsprak dat hij zich bleef inzetten om de achtergebleven rommel op te ruimen die de vaccinatiecampagne zal achterlaten.)
    Maar we zullen we de komende maand en volgend jaar wel ervaren hoe het verder zal lopen.
    Ik voorspel in elk geval meer uitbraken in landen waar de zorg, voeding en hygiëne niet optimaal zijn. En waar de WHO een nieuwe campagne start om de vaccinatiegraad te verhogen.
    En dat uiteindelijk wereldwijd de regeringen opnieuw hun handtekening plaatsen onder de mooie woorden die de WHO ze voorhoud zodat we niets meer te zeggen hebben over het wel of niet vaccineren. Dan lopen de mensen ook in de rij voor een prik net als in Samoa waar een militair met een geweer naar ze staat te kijken.
    Maar goed dat de vaccins "veilig"zijn bevonden door de WHO.


     
  6. Like
    Liv ontving een reactie van Plume in Vaccineren of niet?   
    Je mag het ook interpreteren dat ik vaccineren niet de manier vindt om die mensen te helpen. Met goede medische hulp, voeding en hygiëne zouden ze veel beter af zijn.
    Nu spuiten ze met ,mazelen besmette kinderen nog eens een verzwakt virus in. Om hun immuunsysteem sterker te maken?
    Ik wens niemand een ziekte of de dood toe, zoals in voorgaande berichten wel naar mij is gedaan. Beetje vreemde eenzijdige denkwijze tegenover iemand die Ex-vaxxer is in plaats van antivax. En nog steeds kritisch kijkt en verder rondkijkt om een bredere blik te verkrijgen. Jammer genoeg voor de pro vaxxers hebben ze mij niet meer weten te overtuigen.

    Zoals je zelf ook toegeeft is er geen dubbelblind onderzoek gedaan en het onderzoek dat je aangeeft alleen gekeken is naar de linken met autisme.
    En wat er niet staat is hoe en waar naar gekeken is binnen het onderzoek.
    Dat maakt een vaccin nog niet goedkeurings- waardig. En wetende dat er veel bijwerkingen die worden aangegeven bij de GGD weggewuifd worden en daardoor niet eens worden opgeschreven, laat staan doorgestuurd zet het voor mij enkele vraagtekens. Maar misschien dat deze denkwijze voor jouw gevoel gelijk staat als ongezond verstand.

    Het maakt niet uit hoeveel onderzoek er wordt gedaan. Wel de manier en waarnaar wordt onderzocht.

    De grote grap is eigenlijk dat ik donders goed weet dat gevaccineerde kinderen vatbaar zijn wanneer er een uitbraak is. Maar wil jij ook aanvaarden/begrijpen dat gevaccineerde kinderen de oorzaak kunnen zijn van die uitbraken?



     
  7. Like
    Liv ontving een reactie van Plume in Vaccineren of niet?   
    Wanneer je zelf verder kijkt dan die berichten zul je er achter komen dat de mazelen zelf niet dodelijk zijn en de problemen die er achter vandaan komen goed de baas kan worden met de zorg en voeding die we hier kennen.
    De sterfgevallen die ze aangrijpen in deze artikelen zijn de zwakkere mensen die waarschijnlijk zelfs al ziek waren tijdens het vaccineren. Maar de meeste sterfgevallen komen voor in de derde wereldlanden waar geen goede zorg en voeding binnen bereik is. Zoek maar eens op waarom hier in Nederland tijdens en na de ww2 dioden vielen tijdens de mazelen uitbraken.
    Samengevat vallen er wereldwijd "veel" doden door de complicaties die door de mazelen kunnen ontstaan. En dit wordt in de media uitgeschreven alsof het hier allemaal in Europa is gebeurd, of zelfs dichterbij huis. Kijk verder dan je dagelijkse nieuws en zoek het ook niet op de, zoals jullie het waarschijnlijk noemen, complotdenker sites, want daar word je ook maar eenzijdig geïnformeerd.
    Lees je in via boeken, internet enz. enz. en je zult misschien een beetje andere kijk ontwikkelen met wat je kunt vinden.
    Er zijn namelijk ook geen onderzoeken te vinden waar vaccins dubbelblind zijn onderzocht, wat in de farmacie wel een vereiste is.
    En wat ik zelf best wel storend vind binnen de pro vaccinatie groep is dat ze blind vertrouwen op de ontkennende woorden van de WHO als het om niet onderzochte bijwerkingen gaat.
    Men neemt het liever aan dat het goed is zonder er werkelijk onderzoek naar te hebben gedaan. Lees je eigen verhaal over het roken.

    Wanneer je het kaartje bekijkt zie je dat in de gebieden die je aangeeft een hoge vaccinatiegraad aanwezig is. En wanneer je het gaat onderzoeken er meer gevaccineerde kinderen het virus hebben opgevangen dan ze je willen doen vermoeden.
  8. Like
    Liv ontving een reactie van Aristarkos in Vaccineren of niet?   
    Dat is vervelend om te horen Dingo.
    Ik hoop dat jullie het een plaats hebben kunnen geven.
    Het maakt denk ik wel gelijk duidelijk hoe een visie van het vaccineren ontstaan is binnen jullie familie.

    Het mazelen virus zelf is echter niet dodelijk. Door een zwak immuunsysteem kan bijvoorbeeld wel een longontsteking veroorzaakt worden, net als bij een griepvirus of verkoudheid. Dit kan zelfs door verzwakking van het immuunsysteem zijn na het toedienen van een vaccinatie. (in elke bijsluiter staat ook te lezen dat je van welk vaccin op het virus lijkende verschijnselen kan krijgen. Bijvoorbeeld: Op mazelen lijkende, op griep lijkende, op enz. lijkende verschijnselen. Alsof ze denken dat we gek zijn en niet na kunnen denken. Maar deze verschijnselen kunnen wel net een zetje geven naar bijvoorbeeld een longontsteking.
    En bij de juiste zorg en voeding van die wij vandaag de dag tot onze beschikking hebben zijn deze bijwerkingen ook goed te overwinnen. Mits je het niet verwaarloost of door te laat te reageren. (zoals je nu in Samoa ziet gebeuren)

    Wat is de reden dat je tante is overleden?
    Welke tijdsperiode is het geweest?
    Hoe sterk was ze toen ze het heeft gekregen, of eventueel het vaccin heeft toegediend gekregen?
    Dit laat vaak de werkelijk oorzaak wel zien. Ondanks dat het RIVM enz. het van alle kanten blijven ontkennen.

    Toegevoegd:
    Vandaag de dag gaan ze lekker overal naartoe wanneer ze een virus onder de leden hebben, zoals rodehond.
    We hebben zelf een kraamhulp toegewezen gekregen met een koortslip uitbraak, terwijl het dodelijk gevaarlijk voor een pas geboren kind kan zijn wanneer het besmet raakt.
    We kregen te horen dat ze wel een mondkapje zal dragen.
    Toch maar een ander laten komen.
    En zo werkt het vandaag de dag. Alles moet doorgaan als het zo uitkomt.
    In mijn kindertijd mochten we gewoon lekker uitzieken en waren we weer fit om niet gelijk een volgende virus op te vangen zoals het vandaag de dag gaat.
  9. Like
    Liv ontving een reactie van Plume in Vaccineren of niet?   
    Dat is vervelend om te horen Dingo.
    Ik hoop dat jullie het een plaats hebben kunnen geven.
    Het maakt denk ik wel gelijk duidelijk hoe een visie van het vaccineren ontstaan is binnen jullie familie.

    Het mazelen virus zelf is echter niet dodelijk. Door een zwak immuunsysteem kan bijvoorbeeld wel een longontsteking veroorzaakt worden, net als bij een griepvirus of verkoudheid. Dit kan zelfs door verzwakking van het immuunsysteem zijn na het toedienen van een vaccinatie. (in elke bijsluiter staat ook te lezen dat je van welk vaccin op het virus lijkende verschijnselen kan krijgen. Bijvoorbeeld: Op mazelen lijkende, op griep lijkende, op enz. lijkende verschijnselen. Alsof ze denken dat we gek zijn en niet na kunnen denken. Maar deze verschijnselen kunnen wel net een zetje geven naar bijvoorbeeld een longontsteking.
    En bij de juiste zorg en voeding van die wij vandaag de dag tot onze beschikking hebben zijn deze bijwerkingen ook goed te overwinnen. Mits je het niet verwaarloost of door te laat te reageren. (zoals je nu in Samoa ziet gebeuren)

    Wat is de reden dat je tante is overleden?
    Welke tijdsperiode is het geweest?
    Hoe sterk was ze toen ze het heeft gekregen, of eventueel het vaccin heeft toegediend gekregen?
    Dit laat vaak de werkelijk oorzaak wel zien. Ondanks dat het RIVM enz. het van alle kanten blijven ontkennen.

    Toegevoegd:
    Vandaag de dag gaan ze lekker overal naartoe wanneer ze een virus onder de leden hebben, zoals rodehond.
    We hebben zelf een kraamhulp toegewezen gekregen met een koortslip uitbraak, terwijl het dodelijk gevaarlijk voor een pas geboren kind kan zijn wanneer het besmet raakt.
    We kregen te horen dat ze wel een mondkapje zal dragen.
    Toch maar een ander laten komen.
    En zo werkt het vandaag de dag. Alles moet doorgaan als het zo uitkomt.
    In mijn kindertijd mochten we gewoon lekker uitzieken en waren we weer fit om niet gelijk een volgende virus op te vangen zoals het vandaag de dag gaat.
  10. Like
    Liv reageerde op Fundamenteel in Vaccineren of niet?   
    Niemand vindt het erg dat ze cellen van een foetus in vaccins doen? Ben ik de enige die dat ziek vind?
    Dat mensen die,grootste,hoax,in de geschiedenis nog bespreken. Natuurlijke selectie,komt,trouwens,niet van Darwin maar van een creationist Alfred Russell Wallace. Darwin hield daar zijn kaas om het ontstaan van soorten te fantaseren en voila psuedowetenschap was geboren bij Darwin. Zoneen, zoek de betekenis op en toon mij aan hoe iets wetenschap is wat niet proefstewijs herhaald kan worden met hetzelfde resultaat? Daardoor zijn veel radiometrische metingen eigenlijk ook psuedowetenschap.
  11. Like
    Liv ontving een reactie van thom in Vaccineren of niet?   
  12. Like
    Liv ontving een reactie van thom in Vaccineren of niet?   
    http://healthbytes.me/dr-suzanne-humphries-ik-heb-nog-nooit-zulke-gezonde-kinderen-gezien/?fbclid=IwAR2684LmKcALuJFjwaPCKQr65bbniX7Su3WKQgkFIj7JIY4PAPXeVA2eE2A
    Ik wil jullie dit graag laten lezen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid