Spring naar bijdragen

Sabr

Members
 • Aantal bijdragen

  71
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Sabr

  Geobsedeerd

  ja misschien is het juist dat. Ik kan me voorstellen dat ze veel ergere dingen hoort. Het is juist de eenvoud van deze gebeurtenis (alleen maar via internet wat mails versturen?) en de korte duur ervan wat het allemaal wat raar maakt om er nog zo over in te zitten. Bovendien ben ik natuurlijk in de ogen van een normaal persoon gewoon degene die een huwelijk bijna opbrak, dus dan heb ik het idee dat als ik lieg dat ik jaloers ben op z'n nieuwe vrouw ik betere hulp krijg ofzo. En ik moet ook nog vertellen over het hele Islam-gebeuren. Zoveel rare dingen allemaal... Maar goed, ik neig er ook naa
 2. De meeste? Kan je dat iets verder uitdiepen. De meeste moslims in totaal, de meeste moslims in de bezette regio? Schijnbaar zijn er ook vele moslims voor ISIS. Meeste geleerden.. eigenlijk doet het er verder ook niet toe wat de moslim op straat er van vindt. Oke, dat is fijn. Vooral in Syrië is dat nodig.
 3. Sabr

  Geobsedeerd

  ik weet niet of dit gepast is om mijn topic weer te "bumpen" , maar hier is het verhaal bekend en ik zou graag advies willen. Ik heb dus ein-de-lijk hulp gezocht omdat ik me heel depressief voelde. Ik heb deze week mijn 2e introductie gesprek en nu zal het gaan over dit probleem , (wat dus nog steeds speelt), denk ik. Ze is christelijk, en wel heel aardig, alleen ik zit dus nu al een week na te denken over wat ik moet doen. ALLES vertellen? Dus ook polygamie en dat ik ze stalk en dat ik hem eigenlijk alleen maar via internet heb gekend? Of alleen globaal dat ik niet over een relatie heen kan k
 4. Ik heb niet het hele topic heel intensief gelezen, maar wat ik van een Syriër heb gehoord is dat de macht van ISIS schromelijk wordt overdreven in de Westerse media. Meeste moslims keren zich tegen ISIS, in Syrië worden ze zelfs beschuldigd van een verborgen agenda, ze schijnen eigenlijk Assad aan te hangen. en trouwens, mensen zijn toch mensen? Waarom zijn jullie nu pas geschokt? Moslims worden nu al jarenlang in Syrië uitgemoord, vervolgd, verkracht, .. en nu schreeuwen we ineens moord en brand?
 5. Sabr

  Het FAIL en LOL topic..

  oh je bedoelt dat in die quote ze eigenlijk mensen uitsluiten? nu zie ik hem.
 6. Sabr

  Het FAIL en LOL topic..

  wat is de fail als ik vragen mag?
 7. wel een leuk experiment, en hij komt soms ook wel met interessante gedachtenspinsels aan zetten, maar vind zijn schrijfstijl over het algemeen erg irritant.
 8. huh wat? beetje vreemd stuk.
 9. Sabr

  Het korte-vragen-topic [17]

  ja maar volgens mij moet je je vantevoren melden ofzo want "bij ons" werd dan vooraf aan de dienst de naam afgeroepen van degene die meedeed als gast.
 10. Ik snap het probleem/de actie eigenlijk niet zo goed. Ze gingen dus alleen maar in de kerk zitten? Wat is daar dieptriest aan?
 11. Wat te denken dan van die rendieren. Zware dierenmishandeling. En ik keek gisteren voetbal, en dan ligt er weer zo'n blanke bal op het veld. Moet dat niet eens afgewisseld worden met een andere kleur? Elke keer als er tegen zo'n blanke bal getrapt wordt kruip ik ineen van verdriet. En dan trek ik de koelkast open om wat chocola te zoeken en dan ligt daar enkel witte chocolade en tot overmaat van ramp zie ik ook nog eens blanke vla. Ik vind persoonlijk de reacties van Nederlanders echt schokkend. Komt op mij bijna pesterig over, al die facebookpagina's, een demonstratie, de tegenstanders
 12. ik kijk Dexter zelf niet, maar heb gelezen dat er na een aantal seizoenen een nieuwe regisseur kwam? En dat de oude regisseur nog een ander einde heeft gemaakt.
 13. Sabr

  [kletstopic] Frrom RRRussia with Love

  over baarden gesproken; schattig filmpje.
 14. wat vind je er van? Ik snap eerlijk gezegd niet waarom iedereen zo lyrisch is over breaking bad , kwam niet door die eerste paar afleveringen heen, heel saai, naar sfeertje. ik heb nu een maand gratis netflix en ik vermaak me prima. Heb in 1 week het eerste seizoen van orange is the new black uitgekeken, geweldige serie. Ben nu bezig met house of cards.
 15. Sabr

  Het korte-vragen-topic [17]

  terra vind ik nog niet eens zo'n slecht idee eigenlijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid