Spring naar bijdragen

linmvunix

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over linmvunix

  • Rang
    CrediGup
  • Verjaardag 21-01-1981

Profile Information

  • Interesse
    Believe: Christian.
    Intrest: Finance, Linux, Photo.
  • Beroep
    Verkopert
  1. Eigenlijk zou het voor een christen ook wat zijn. Iets spreken in Grieks of Latijn. Best mooi wat die moslims doen.
  2. linmvunix

    Game-topic

    Ik speel BF 1942 en BF 2 en CIV 4 en laatst nog via dosbox cannon fodder2 op de pc. Maar daar loop ik denk ik iets op achter. Heb net ANNO 1404 (PC) gehaald en BF3 voor de PS3. Ben benieuwd.
  3. Welkom op Credible. Is er een speciale reden dat je hem hebt opgehangen aan je deur? Ik heb op elke deur (slaapkamerdeur, woonkamerdeur) teksten staan. Dat doe ik om ze makkelijker te leren. Het idee kwam toen ik nog studeerde (heel lang geleden ) De reden is vooral verzen 3-11 waar je elke dag wel iets of meerdere uitpikt. Vers 3 Het niet begeerlijk worden van andere mans spullen, Vers 4 weten dat er een Trooster is, Vers 5 weet je, je door zachtmoedigheid verder komt, Vers 6 weet dat goed is om te geven aan andere niet minder hebben, niet alleen in woord maar ook in daad Vers
  4. ik geloof dat we in de laatste deel van de wederkomst zitten van God. Geloof alleen niet dat de Maya daar het antwoord op heb.
  5. linmvunix

    Stel, je bent God,,,

    Stel ik was God, dan zou ik kijken waar de echte God was, wat Hij kan is bovenmenselijk, ik kan dat niet.
  6. laatste tijd, aangestoken door me vriendin volg ik NCIS en uiteraard Nikita. Maar zet liever gewoon een film op
  7. ik heb dan wel de bergreden Mattheus 5/ Ik heb hem ook uitgeprint op de deur hangen
  8. linmvunix

    Johannes 8:58

    Ik wil niet inhoudelijk op onderwerp in gaan, maar valt me op dat een Moslim de Bijbel pakt om hun eigen menselijke denkwijze/Mohammed denkwijze sterk proberen te maken, terwijl ze dat ook niet lukt. En dan is het fijn dat Ursa het voor mij in laatste bericht duidelijk ,maakt waar dat hoogstaand beginstukje over ging .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid