Spring naar bijdragen

Sfkaatje

Members
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Sfkaatje

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Lezen, zingen, schrijven, shoppen
  • Beroep
    MBB-er in opleiding
  1. @Mieke: Ik speel wel open kaart naar hem.. heb wel geleerd dat communicatie heeeel belangrijk is in de basis (en daarna). @Dingo: Nou, zo zou ik het niet noemen; lichamelijke tour.. maar idd.. we moeten rustig aan doen.. de tijd zal t leren.. Waar is geduld als je t nodig hebt?
  2. Na een relatie van 4 jaar ben ik nu een paar maand single. Ik heb een leuke jongen leren kennen, 2 dates gehad.. en tijdens de 2e date hebben we gezoend. Ik merkte alleen dat t me niet alleen maar blij maakte. Ik had het idee dat ik mijn vorige relatie niet helemaal verwerkt heb, maar nu ik er beter over nadenk denk ik dat dat het niet is. Ik heb me in mijn vorige relatie teveel gegeven op lichamelijk gebied. Toen fijn, toen t uit was ook prima..tis nu eenmaal gebeurd. Maar ik merk dat ik nu moeite heb met 'het geven van mezelf'. Ben heel open tegen hem, maar om mezelf lichamelijk te geve
  3. Sfkaatje

    Examens 2011

    heel veel succes voor alle examenkandidaten! Voor mij is het al weer 4 jaar geleden en nu ben ik druk met mn HBO-studie afronden.. dus ik voel met de eindexamenkandidaten mee
  4. Ons relatief kleine kerkje vol, veel jongeren.. goede boodschap van zo'n 20 minuten.. Zonnetje dat op het podium/doopvont schijnt.. Opwekkingsliederen zingen met de band.. En het liefst zelf optreden met 't gospelkoor.. Daar kan ik echt van genieten! Hmm, ik hoop dat deze "verwachtingen" zondag uitkomen!
  5. Iemand bij mij uit de kerk (baptistengemeente) is op de trouwdag alleen voor de wet getrouwd met haar man. Echter, een paar weken later is er in een gewone zondagochtenddienst een zegen gevraagd. Toen kregen ze ook een trouwbijbel etc.. Lijkt me een mooie oplossing voor 't feit dat 1 persoon niet voor de kerk wil trouwen. Hij had zoiets: ik ga nooit naar de kerk, waarom dan wel op mijn trouwdag..
  6. Sfkaatje

    Het woord van de dag

    'hong' Ik hoorde iemand zeggen: Ja, dat hong eerst daar..
  7. Lastige kwestie.. Maar ik denk ook: wat heeft trouwen in de kerk voor zin als er geen bijbelteksten mogen worden gebruikt en geen christelijke liederen mogen worden gezongen? Dan is het in mijn ogen meer een huwelijk voor de wet, maar dan in een kerkgebouw.. Want het lijkt me dat je vriend dan ook niet wil dat er een zegen wordt gevraagd over jullie huwelijk. Ik kan persoonlijk ook geen relatie hebben met een niet-christen. Ik dwaal zelf wel eens af en door mijn vriend word ik elke keer "teruggezet" naar God. Als ik dat niet zou hebben zou ik waarschijnlijk verder van Hem verwijderd raken.
  8. Ah dat is balen! Maar je weet nu wel waar je aan toe bent.. Uiteindelijk leer je overal weer van... maar voor nu: sterkte en alvast succes met je examens!
  9. Ik denk dat dit een veel voorkomend probleem is, wat het natuurlijk niet minder lastig maakt. Mijn vriend en ik hebben er ook bewust voor gekozen dat we wachten met geslachtsgemeenschap hebben totdat we getrouwd zijn en houden gelukkig nog goed vol. We zijn zelf ook 20 & 21. Ik vind het jong om te trouwen. Ik ben bijna klaar met mijn opleiding, maar mijn vriend moet dan nog 1,5 jaar. Maar ik denk dat we over een jaar of 2 wel getrouwd zijn, ook nog jong maar de liefde is het belangrijkste hierin. Als je weet dat het goed zit, is het goed. Of het praktisch haalbaar is, is een ander verhaal
  10. Tiramisu zonder ei voor 2 grote eters: Schaal bedekken met lange vingers gedoopt in koffie (evt met n likeurtje).. 60 gram witte basterdsuiker, 250-375 ml yoghurt, 2 bakjes roomkaas (200g) mengen totdat er geen klontjes meer zijn. Het goedje over de lange vingers verspreiden en dan een uur in de koelkast.. (excuus, ik had staan 4 grote eters..maar het zijn 2 grote eters..)
  11. Ah oke... dan zal ik t vanavond even aan vriendlief vragen... ze maken het daar thuis wel eens, weet de hoeveelheden niet uit mn hoofd.. En dan hoor je t wel!
  12. http://www.receptenrecepten.nl/recept-t ... er-ei.html (lang leve google )
  13. Haha, nee. Tiramisu is een beetje link. Rauw ei in de trein, ik weet niet hoor. Je kan het ook zonder ei maken
  14. Mijn nasi is weer ´als-vanouds' heerlijk
  15. Sfkaatje

    Fotografie - de hardware

    Ja idd.. tegenwoordig is er veel al volledig digitaal, net als een digitale fotocamera.. Ben op dit moment aan 't afstuderen, dus werk niet.. maar vorig jaar tijdens stage heeeel veel foto's gemaakt! Maar is wel een goeie!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid