Spring naar bijdragen

cheatertinus

Members
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over cheatertinus

  • Rang
    CrediGup
  • Verjaardag 02-02-1994

Profile Information

  • Locatie
    Groningen
  • Beroep
    School
  1. nouw ja, nu hoor je na een leuke Zaterdag avond dat ze iemand anders leuk vind. maar toch heb ik er nog iets aan overgehouden een vriendschap dat is natuurlijk ook wel fijn.
  2. haha, ja zal ik doen bedankt voor de tip.. Dat voelt al een stuk beter dat iemand anders zet dacht het goed gaat. Ik dacht zelf dat ik het weer eens zat te verkloten. Dat vragen van een vriendin is dat ook zo iets van ik wil het eigelijks wel weten als je mij leuk vind maar ik wil geen blauwtje oplopen??
  3. hallo, ik ben een jonge van 17 bijna 18 en ik ben verliefd op een oud klas genoot die bij mij in de klas zat op de bassisschool ze is nu 16 jaar. sinds Zondag 22 januarie 2012 denk ik de heletijd aan haar, eerder had ik het verlieftheid gevoel niet nu wel. Maar ik dacht wel de heletijd aan haar dus misschien dat het ongewust wel ergens. FF kort verhaaltje: Ergens in Oktober wouw ik gewoon voor de gein wat proberen met haar dat mislukte (en ze wouw ook niet echt wat van we weten) ze ging met een vriend van me maar het is nooit wat geworden. 31 December 1 Janarie zou ze mij ophalen om naar de
  4. hallo, ik ben al een tijdje weer aan het Call of Duty aan het spelen (Modern warefer2) met een kameraad en die heeft een headset. dus ik dacht ik koop er ook een. ik heb een gekocht bij de satrun -- creative -- is het merk dacht ik. maar ik ga dus spelen en ik hoor wel muziek van het schieten maar, ik kan zelf niet praten door mijn headset heen want dan hoor ik me zelf niet en andere zeggen ook dat ze me niet horen kan iemand mij helpen? -- ik zou het fijn vinden als iemand mij kan helpen --
  5. ja dat klopt er lopen genoeg meiden rond. maar ik had al een gevoel dat ze met iemand anders had en het was ook zo. en voor de gene die zijden dat ze verlegen was dat klopte ze wist niet hoe ze moest reageren dus daarom duurde het zo lang en kreeg ik van die korte antwoorden. goed geprek gisteren met haar gehad via msn. bedankt voor de steun voor mij examens.
  6. heb net met haar gepraat. ze vind mij niet leuk en ze heeft al verkering dus dan weet ik waar ik aan toe ben dus dan is dit hoofdstuk afgelopen. bedankt voor alle reacties.
  7. das het probleem niet Nederlands. maar wel Engels dus dat is wel ff belangrijker (als het slecht ge typt komt het omdat ik het niet heb over gelezen en anders doe ik het altijd wel.) spreek jullie ooit nog wel eens. om te vertellen hoe het is gegaan enz. Latr's
  8. ja dat weet ik maar ik heb nu eerst ff andere dingen aan mijn hoofd. probeer het na mijn examens nog een keer. en dan vraag ik haar gwn op msn of bel ik haar gwn dus ze zullen zien. maar idd misschien als ze mijn beter kent stelt ze zicht meer open voor mij. maar waarom was het vorig jaar beter tussen ons dan nu? dat vraag ik mij af, want toen wij een school markt hadden kon ik zo met haar praten en nu doet ze moeilijk. ik leg me er bij meer en probeer het over een tijdje nog maar eens. dus ik hoop op het beste maar kan natuurlijk ook niks worden.
  9. ben er vandaag achter gekomen dat het niet gaat lukken . ik was op school en ik vroeg haar als ze mijn sms-je had gekregen ze zij 'nee die heb ik niet gekregen' ik dacht oke dat kan en dus zij ik wat er in stond 'wil je een keer met je naar de bios of de stad in' ze zij heel onverschillig 'ja dat kan best een keer' toen dacht ik 'oke maar waarom zeg je het zo? '. Ik weet niet wat ik verkeerd heb gedaan: ik heb interesse getoont, haar mee uit gevraagt en wat krijg ik terug als ik een gesprek wil aan gaan een kort antwoord en dan gaat je snel met iemand anders praten . Dus ik denk dat het er n
  10. ja denk het wel dat je dan gaat vragen van wie ben je ofzo. heb alleen nog 1 sms je vandaag gestuur van als ze mijn smsje wel heeft gekregen meer niet. en anders vraag ik morgen wel op school wat ze er van vind.
  11. ja dat is zo ze weet wie ik ben, en zij doet het ook bij mij maar, omdat ik geen reactie heb gekregen toch maar ff mijn naam onder gezet.
  12. oke dat heb ik gedaan maar wat zet je normaal onder je tekst? xxx of je naam?
  13. ja maar als ik geen reactie krijg dan gaat het ook lastig. heb haar vrijdag avond tegen 10 uur gesmst om naar de bios tegaan of de stad in niks terug gekregen. kunnen 3 dingen zijn: 1 haar beltegoed is op 2 ze weet niet wat ze moet zeggen 3 ze wil het op school tegen mij zeggen. en nee ze is niet verlegen denk ik, want als haar iets niet naar haar zin is zegt ze het gwn. dus ik dacht al dik 55 uur op een antwoord
  14. haha, ik kweet het ik ben ook 17 jaar en ik zit in een iets ander procces dan jij. want ik wil haar uit vragen voor de bio's of de stad in maar ik krijg geen antwoord terug verstuurt vrijdag avond 10uur. nu nog niks terug gekregen, maar als ik jou was zal ik er dan eens diep over na denken als je wel met hem verkeering wil ja of nee, want als je gaat twijfelen. Das ook niet goed.
  15. Ik ben druk bezig om verkeering te krijgen maar ik wil haar uitvragen maar ik krijg maar geen reactie dus daar baal ik van. En nu weet ik niet meer waar ik sta. Kijk ik ga morgen vragen als ze mijn sms-je heeft gehad en wat haar antwoord er op is. En dan hoop ik dat we naar de Bio's kunnen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid