Spring naar bijdragen

Menahem

Members
  • Aantal bijdragen

    31
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Menahem

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    Vraag gerust ;)

Profile Information

  • Interesse
    Voornamelijk films en muziek!
  • Beroep
    Nog geen, SPH
  1. Ik ben helemaal vóór sexy lingerie, zolang mijn vrouw het voor mij draagt. Uiteraard Bij anderen laat het me koud
  2. Willem Dafoe die de schietpartij reconstrueert is briljant! Dafoe is sowieso briljant
  3. Quote: Op dinsdag 12 juni 2007 01:13:22 schreef Gorthaur het volgende: In de Griekse cultuur een paar millennia geleden was het een vrij geaccepteerd iets. Sindsdien zijn we echter een paar duizend jaar verder, en moeten we dus kijken naar huidige maatstaven.
  4. Quote: Op zondag 08 april 2007 21:39:07 schreef snuffie het volgende: naar die persoon toegaan, en hem zeggen dat het je spijt en vragen of hij/zij het met je uit wil praten.. als je het moeilijk vind om naar diegene toe te gaan, kun je ook schrijven.. ik denk dat je het gewoon heel eerlijk moet zeggen.. Dit dus.
  5. Quote: Op zaterdag 26 mei 2007 14:59:39 schreef Bronze het volgende: [...] Geen seks voor het huwelijk, tenzij een man van 18 getrouwd is met een meisje van 14 (wat ik zelf te jong vindt) dan is dat volgens de wet van God de wet die boven de wet van de overheid staat. Met dat soort uitspraken is de rechter het vast niet eens. En de Nederlandse wetgeving is prima, wat dit betreft.
  6. Menahem

    Favoriete spel

    Kaart: WoW Bord: Eigelijk geen Computer: Metal gear _0_ en momenteel Oblivion!
  7. Menahem

    wat is je favo band??

    Muse The red hot chilie peppers Saybia Jeff buckley (ok, geen band maar toch ) Verder uiteraard nog veeeeeel meer, maar dit zijn de bands die me zo te binnen schieten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid