Spring naar bijdragen

Tv-reclame voor kerkbezoek Kerst


Aanbevolen berichten

De Protestantse Kerk hoopt mensen met tv-reclames de kerk in te lokken. Vanaf 18 december zendt de kerk commercials uit waarin iedereen welkom wordt geheten.

Volgens een woordvoerder is het logisch dat de kerk vlak voor Kerst tussen alle andere reclames zit. "Iedereen claimt Kerst: supermarkten voor het lekkere eten, tv-zenders vanwege alle kerstfilms en wij hebben het kerstverhaal en kerken waar je het samen kunt vieren", zegt de woordvoerder.
Bewust

De kerk heeft bewust gekozen om mensen met Kerst uit te nodigen. "In die periode twijfelen de meeste Nederlanders over naar de kerk gaan of niet. Dus we haken aan bij een emotie die er toch al is."

In de reclame klinkt onder meer een nieuwe versie van het lied Komt allen tezamen. Verder zie je mensen naar de kerk gaan en komt de uitnodiging dat iedereen van harte welkom is in de kerkbanken", laat de Protestantse Kerk weten.

Bron: NOS

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid