Spring naar bijdragen

Veel Vruchten voortbrengen via Internet


Aanbevolen berichten

Er is dankzij internet een mogelijkheid om online te evangeliseren , Bijvoorbeeld deze Amerikaan die bijna 2000 Bijbelstudies verspreidt via torrent., Very Fruitfull

http://kat.ph/user/motherlode/uploads/

Als je zin hebt om mee te helpen, en zijn ongelofelijk veel gratis boeken te vinden op internet, een verzameling links (kijk altijd of het rechten vrije boeken zijn, niks jatten :P )

Gratis bijbels in honderden talen.

http://gospelgo.com/q/

http://www.findbible.net/download/download.htm

Grote collectie bijbelse boeken

http://spiritlessons.com/languages/index.htm

CIA is een site met ongeveer 1000 bijbelse boekjes , een voorbeeld is de 7 Wetten van het gebed

http://www.cai.org/files/theme-sheets/n ... 2010nl.pdf

Vergevings boeken op bijbelse wijze.

http://www.plough.com/en/topics/christi ... orgiveness

Klaar zijn voor de wederkomst, De bruiloft van het Lam

http://www.smashwords.com/books/view/162979#longdescr

Je kan eBooks vinden met .pdf Voorbeeld google "bible atlas .pdf"

https://www.google.nl/webhp?hl=nl&tab=w ... 66&bih=667

Link naar bericht
Deel via andere websites

Edit; ik dacht er één gevonden te hebben. Dat bleek toch geen e-book.

Het feit dat er bij stond dat het om een gebonden versie gaat, had me ook eerder aan het denken kunnen zetten!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Met "vrucht" worden 2 zaken bedoelt.....

1. vrucht van de geest: liefde, vreugde, vrede, lankmoedigheid, vriendelijkheid, geloof, goedheid, zelfbeheerzing, zachtmoedigheid.

2. vrucht der lippen die we brengen door het goede nieuws van Gods Koninkrijk te prediken.

Jezus Christus heeft ons geleerd hoe God te verheerlijken. Hij zei: „Hierin wordt mijn Vader verheerlijkt, dat gij veel vrucht blijft dragen en u mijn discipelen betoont†(Johannes 15:8). Hoe dragen we veel vrucht? In de eerste plaats door van ganser harte deel te nemen aan de prediking van het „goede nieuws van het koninkrijk†en zo samen met al het geschapene over Gods „onzichtbare hoedanigheden†te ’vertellen’ (Mattheüs 24:14; Romeinen 1:20). Bovendien hebben we op die manier allemaal een aandeel — direct of indirect — aan het maken van nieuwe discipelen, die het lofgezang voor JHWH doen aanzwellen. In de tweede plaats door de vrucht die de heilige geest in ons voortbrengt te ontwikkelen en ernaar te streven JHWH’s allesovertreffende hoedanigheden na te bootsen (Galaten 5:22, 23; Efeziërs 5:1; Kolossenzen 3:10). Als resultaat daarvan strekt ons dagelijks gedrag God tot heerlijkheid.

fijne dag,

Ed

Link naar bericht
Deel via andere websites

Vrucht dragen zijn ook de werken waar johannes 15 over schrijft klik linkje

Ik ben de ware wijnstok en mijn Vader is de wijnbouwer. 2 Iedere rank aan mij die geen vrucht draagt snijdt hij weg, en iedere rank die wel vrucht draagt snoeit hij bij, opdat hij meer vruchten draagt. 3 Jullie zijn al rein door alles wat ik tegen jullie gezegd heb. 4 Blijf in mij, dan blijf ik in jullie. Een rank die niet aan de wijnstok blijft, kan uit zichzelf geen vrucht dragen. Zo kunnen jullie geen vrucht dragen als jullie niet in mij blijven. 5 Ik ben de wijnstok en jullie zijn de ranken. Als iemand in mij blijft en ik in hem, zal hij veel vrucht dragen. Maar zonder mij kun je niets doen. 6 Wie niet in mij blijft wordt weggegooid als een wijnrank en verdort; hij wordt met andere ranken verzameld, in het vuur gegooid en verbrand. 7 Als jullie in mij blijven en mijn woorden in jullie, kun je vragen wat je wilt en het zal gebeuren. 8 De grootheid van mijn Vader zal zichtbaar worden wanneer jullie veel vrucht dragen en mijn leerlingen zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ja precies, Jona,

Als christen dien je Christus voortdurend te volgen, zijn levensweg na te leven inclusief het lijden en goedkeuring van God de Vader.

Christus werkte altijd om zijn Vader te verheerlijken en mensen te onderwjzen over Hem, dat deed hij vooral door het goede nieuws van Gods Koninkrijk (Gods regering/bestuur) te prediken. Dit zag God als een offer dat gebracht werd, om Zijn naam in het openbaar te noemen, te roemen, te gebruiken en de betekenis ervan uit te leggen.

Paulus sprak later over de vrucht der lippen of een slachtoffer van lof.

(Hebreeën 13:15) Laten wij door bemiddeling van hem God altijd een slachtoffer van lof brengen, namelijk de vrucht der lippen die zijn naam in het openbaar bekendmaken.

In Hosea wordt zelfs stieren der lippen gebruikt als offer.....

(Hosea 14:2) . . .Neemt woorden met U en keert terug tot Jehovah. Zegt tot hem, GIJ allen: ’Moogt gij dwaling vergeven; en aanvaard wat goed is, en wij willen als tegenprestatie de jonge stieren van onze lippen offeren.

We moeten d.m.v. de prediking schudden aan de boom van deze wereld, zodat de begeerlijke dingen (rechtgeaarde mensen) in Gods huis mogen komen.

(Haggaï 2:7) . . . ’En ik wil alle natiën schudden, en de begeerlijke dingen van alle natiën moeten binnenkomen; en ik wil dit huis met heerlijkheid vervullen’, heeft Jehovah der legerscharen gezegd.

fijne dag,

Ed

Link naar bericht
Deel via andere websites
Er is dankzij internet een mogelijkheid om online te evangeliseren...

Je hebt gelijk Jona.

Toch valt het mij op dat er op reactieforums zoals bijvoorbeeld Leidsch Dagblad het het Noordhollands Dagblad geen enkele ruimte is voor het evangelie, in welke vorm dan ook! Het is mijn persoonlijk ervaring die zegt dat "de wereld" niet gediend is van Gods Woord of van Zijn Bijbelse principes.

Mijn ervaring is dat je uiteindelijk een ban krijgt, en dat geldt niet alleen voor mij.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Het is Gods wil dat er geëvangeliseerd wordt en d.m.v. Gods Heilige geest zal dit werk voort blijven gaan totdat Hij een einde maakt aan Satan's wereld.

Geen mens kan dit tegenhouden, het goede neuws moet worden gepredikt.

(Mattheüs 24:14) En dit goede nieuws van het koninkrijk zal op de gehele bewoonde aarde worden gepredikt tot een getuigenis voor alle natiën, en dan zal het einde komen.

(Markus 13:10) Ook moet eerst in alle natiën het goede nieuws worden gepredikt.

Mensen moeten een keuze kunnen maken tussen God dienen en niet dienen, tussen leven en dood en daarom is het belangrijk dat er wordt geëvangeliseerd want..........

(2 Thessalonicenzen 1:6-8) 6 Hierbij wordt in aanmerking genomen dat het van Gods zijde rechtvaardig is ...... wanneer hij wraak oefent over hen die God niet kennen en over hen die het goede nieuws omtrent onze Heer Jezus niet gehoorzamen.

(2 Timotheüs 4:1, 2) 4 Ik gelast u plechtig voor het aangezicht van God en Christus Jezus, die de levenden en de doden zal oordelen, en krachtens zijn manifestatie en zijn koninkrijk: 2 predik het woord, houd u er als met een dringende zaak mee bezig, in gunstige tijd, in moeilijke tijd, wijs terecht, berisp, vermaan, met alle lankmoedigheid en [kunst van] onderwijzen.

Ed

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid