Spring naar bijdragen

Fee

Members
 • Aantal bijdragen

  702
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Fee

 • Rang
  CrediGup
 • Verjaardag 27-04-1989

Profile Information

 • Locatie
  Zwolle
 • Interesse
  Rechten, lezen
 • Beroep
  Studente, secretaresse van een stel advocaten

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wat ik best een spoiler vond .
 2. Deze discussie loopt wel volledig uit de hand hè. Als iedereen de gevoelens van een ander nou altijd zo serieus nam, dan was dat best prijzenswaardig geweest. Maar over Sinterklaas, kom óp. Sinterklaas afschaffen? Het is niet, dat ik niet zonder kan, maar ik zou toch bijna uit protest het hele feest opnieuw invoeren in de familie als we het niet zouden vieren. Ik ben geen racist. Ik vind zwarte Piet geen neger die op z'n plek gezet moest. Zwarte Piet is een schoorsteenveger, en die zijn zwart van de roet. Elders werd het al eens gezegd over iets anders. 'Holy shit, wat maak jij er een d
 3. Fee

  [kletstopic] Frrom RRRussia with Love

  Gefeliciteerd! Heb je ernstige verwondingen opgelopen?
 4. Ja, dat was mijn oefenblaadje! . Misschien vind de NASA wel een perfect handschrift uit. Één die het doet zonder te oefenen!
 5. Als je in de verre toekomst advocaat wordt, heb je het weer nodig: om rekeningen te schrijven. Dan toch maar mijn handschrift gaan oefenen vast, anders weet men geheid niet wat er betaald moet worden .
 6. Ik denk dat het pennen zijn in houders van drie, zodat je drie keer tegelijk hetzelfde kunt schrijven . Die had ik vroegâh hard nodig op school!
 7. Fee

  Welk beeld heb je van een user?

  Gezien het feit dat ik een HBO-opleiding volg, zal dat officieel nog heel lang duren. Ik jat die op mijn werk wel een keertje, stiekem! (foei, stelen op een advocatenkantoor. I like to live dangerously...) kom je een keertje meelopen bij mij?! ik trek al regelmatig een toga aan (ben griffier) Tof! Kan dat? Lijkt me echt leuk!
 8. Fee

  Welk beeld heb je van een user?

  Gezien het feit dat ik een HBO-opleiding volg, zal dat officieel nog heel lang duren. Ik jat die op mijn werk wel een keertje, stiekem! (foei, stelen op een advocatenkantoor. I like to live dangerously...)
 9. Je hebt het er over op een forum, dan zit het je kennelijk in de weg. Dat is geen goed teken in ieder geval.
 10. Fee

  Welk beeld heb je van een user?

  @Eli7: Haha, ik voel me heel vergevorderd nu. De blonde haarkleur heb ik al!
 11. Fee

  [kletstopic] Frrom RRRussia with Love

  Appel-kaneel brownies, die nieuwe die we nu bij de mac hebben. Ik moet ze eigenlijk eens gaan proeven. Ooh, dat klinkt very nice. Ik ga eens een receptje zoeken!
 12. Fee

  [kletstopic] Frrom RRRussia with Love

  Ooh heerlijk. *warmt haar handen* Het is best koud hier in Russia!
 13. Fee

  [kletstopic] Frrom RRRussia with Love

  Uiteraard is chocola gezond, en anders maken we het dat wel! Ha. En ik hou wel van witte thee. Heb je dat? Anders is groene ook lekker!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid