Spring naar bijdragen

Soul Survivor dagen over de Heilige Geest


Aanbevolen berichten

Jongerenorganisatie Soul Survivor organiseert in samenwerking met Soul Survivor Engeland: Naturally Supernatural. Een kleine conferentie met Mike Pilavachi op 11 en 12 maart in het Groevenbeek College in Ermelo. Voor iedereen die meer wil leren en ontdekken over de Heilige Geest.

Werken door de Heilige Geest

Het nieuwe testament staat vol met tekenen en wonderen, mensen die genezen worden en zelfs opstaan uit de dood. Diezelfde Heilige Geest die Jezus de kracht gaf om deze dingen te doen woont ook in ons. Hoe kan het dan dat wij niet dezelfde dingen zien? Tijdens Naturally Supernatural staat de Heilige Geest centraal. Wie is de Heilige Geest, wat zijn de gaven van de Geest en hoe kun je deze in je dagelijkse leven toepassen?

Naturally Supernatural

Naturally Supernatural bestaat uit diensten, plenaire sessies, ministry tijden en aanbidding onder leiding van de Soul Survivor band. De conferentie is een concept van Soul Survivor Engeland. Naturally Supernatural wordt eind februari in Watford gehouden. Op 11 en 12 maart komt hetzelfde team uit Engeland naar Nederland en worden de dagen in Ermelo gehouden.

Gods stem verstaan

Soul Survivor wil jongeren leren wie Gods Geest is en hoe zij met de Heilige Geest kunnen leven. Ministry is daarom een belangrijk onderdeel tijdens Naturally Supernatural. “Tijdens ministry momenten staan jongeren open voor wat God tegen hen wil zeggen. Met vaak als gevolg dat zij geraakt worden door Gods Geest en rust, bevrijding, heling of genezing ontvangen.†legt Lambert Dekkers, voorzitter van Soul Survivor, uit.

Vrijdagavond en zaterdag

Naturally Supernatural is voor iedereen die meer van Gods Geest wil leren. Tijden: vrijdag 11 maart van 19:30-22:00 uur en zaterdag 12 maart van 9:30-22:00 uur (zonder overnachting). Locatie: Christelijk College Groevenbeek, Paul Krugerweg 44-50, Ermelo. Kaarten zijn zowel voor het hele weekend als alleen de vrijdag of zaterdag verkrijgbaar.

Bron en meer informatie: Soul Survivor

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid