Spring naar bijdragen

Jezus verschijnt op teenslipper


Aanbevolen berichten

Na een lange wandeling met Pasen kwam een jong Brits stel tot een bijzondere ontdekking: het gezicht van Jezus Christus was verschenen op de zool van de teenslipper van de jonge vrouw. Het gezicht van de Zoon van God verschijnt geregeld op bijzondere objecten.

In april vond een Australische pizzabakker het gezicht van Jezus op één van zijn pizza’s. Eind vorig jaar meende een Amerikaanse vrouw hetzelfde gelaat te zien op een MRI-scan van haar keel. Een maand daarvoor was er ophef over een telefoonpaal die erg veel leek op de gekruisigde Jezus.

Overigens is het niet alleen Jezus die verschijnt. Mariaverschijningen worden ook vaak gemeld. Zij verscheen in 2010 bijvoorbeeld op een marmeren wand in een Amerikaanse kerk.

Bijzondere verschijningen komen ook voor in de islam. De Arabische letters die het woord 'Allah' spellen worden vaak op verschillende voorwerpen gezien, zoals in 2006 op enkele tropische vissen. In 2009 zou een hele Korantekst te zien zijn op het been van een baby.

a

Bron: IKON/ANP

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid