Spring naar bijdragen

Herziene Statenvertaling in braille


Aanbevolen berichten

De Herziene Statenvertaling (HSV) is nu ook beschikbaar in braille en in gesproken vorm op cd voor slechtzienden. Dat meldt de Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden (CBB) die het product verkoopt.

Eind 2010 verscheen de tekstuele herziening van de Statenvertaling, de 'Bijbel van orthodox-christelijk Nederland'. Deze herziening wil de oude taal van de Statenvertaling bij de tijd brengen. Sinds de verschijning gingen al tienduizenden exemplaren over de toonbank. Vooral in kerken van orthodoxe signatuur is de herziening populair.

De CBB is een zelfstandige en gespecialiseerde bibliotheek die vanuit een christelijke levensbeschouwing lectuur in aangepaste leesvormen beschikbaar stelt voor mensen met een leesbeperking. Zij biedt onder liedbundels, belijdenisgeschriften en verschillende bijbelvertalingen aan.

Bron: IKON

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid