Hongerige Wolf 0 Geplaatst 4 april 2011 Auteur Rapport Share Geplaatst 4 april 2011 Haha, het lijkt me ook echt helemaal niks eigenlijk, maar ik hou ook niet zo van milkyways. Nee, ik ook niet eigenlijk. Wat ik wel lekker vind in de categorie repen: Bros. Ik heb vandaag heel onboeiend gebakken aardappeltjes, diepvrieserwten en een vegetarische hamburger gemaakt. Niet bijzonder, maar het was een eenvoudig doch voedzaam maal. Link naar bericht Deel via andere websites
appelstroop 0 Geplaatst 4 april 2011 Rapport Share Geplaatst 4 april 2011 Ik vind vrijwel alles waar chocola in zit lekker... Ik heb vandaag ook niet zo een heftige maaltijd gekookt, gewoon aardappelen, spercieboontjes en vissticks, ik krijg het alleen iedere keer weer voor elkaar om een heel prutje te maken van vissticks, ze blijven gewoon nooit heel, iemand hier tips voor? Link naar bericht Deel via andere websites
Hongerige Wolf 0 Geplaatst 4 april 2011 Auteur Rapport Share Geplaatst 4 april 2011 Ja. In de oven op bakpapier en voorzichtig (!) omdraaien, dan wordt het ls het goed is geen prutje. Link naar bericht Deel via andere websites
annzie 1 Geplaatst 4 april 2011 Rapport Share Geplaatst 4 april 2011 Ik vind vrijwel alles waar chocola in zit lekker... Ik heb vandaag ook niet zo een heftige maaltijd gekookt, gewoon aardappelen, spercieboontjes en vissticks, ik krijg het alleen iedere keer weer voor elkaar om een heel prutje te maken van vissticks, ze blijven gewoon nooit heel, iemand hier tips voor? Vissticks goed knapperig bakken aan één kant, en dan met een spatel omdraaien. Link naar bericht Deel via andere websites
peaches 0 Geplaatst 4 april 2011 Rapport Share Geplaatst 4 april 2011 Wij hadden vandaag echt geen zin om te koken.. en hebben wat uitgeprobeerd met sardien uit blik met uie, knoflook, tomaat, wat rkuiden en een madam jeanet (surinaamse peper heel erg heet) Was best te eten al liep onze neus helemaal leeg. Huis genoot zit nu met de pan opp zijn kamer.... uitkrabben noemt ie dat Link naar bericht Deel via andere websites
Chealder 1 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Ik wil een keertje eigen pastasaus maken in plaats van wat simpeler uit een potje. Dan wil ik alleen tomatensaus kopen zonder dat daar al wat inzit. Hebben jullie tips wat ik qua groente en kruiden dan in de saus kan doen? Link naar bericht Deel via andere websites
Hongerige Wolf 0 Geplaatst 5 april 2011 Auteur Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 @peaches: Hoezo, was het aangebakken dan? @Chealder: Ik maak altijd tomatensaus met gepelde tomaten in blik. Met tomatenpuree lijkt mij eerlijk gezegd niet zo lekker. Of je moet van die ongeconcentreerde puree bedoelen, dat kan dan weer wel. Tja, en qua groenten en kruiden... Champignons, ui, courgette, aubergine, basilicum is altijd erg lekker in pastasaus, en knoflook. Link naar bericht Deel via andere websites
Chealder 1 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Ik bedoel ook tomatensaus x_x Ik pas m'n post wel even aan. Qua groente klinkt het wel goed, dat doe ik er meestal ook wel in als ik pastasaus maak. En extra tomaat natuurlijk Link naar bericht Deel via andere websites
Jyoti 0 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Ik doe er meestal ui, paprika en champignons in, soms nog wat olijven of stukjes zongedroogde tomaat. Een lepel rode pesto door de saus vind ik ook heerlijk, maakt het net wat meer af. Als je niet caloriebewust moet eten is een lepel mascarpone erdoor ook heerlijk. Qua kruiden hou ik het meestal vrij simpel, gewoon peper, zout en wat basilicum oid. Link naar bericht Deel via andere websites
Joëlle 0 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 atm in de pan: kipdrumsticks, gekruid met kipkruiden, rozemarijn, beetje peper, piment en nog wat potjes. In de pan met schijfjes citroen en verse bieslook. Afgeblust met witte wijn en nog even laten sudderen. Nu maar hopen dat het lekker is. Link naar bericht Deel via andere websites
Chealder 1 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Dat klinkt best wel lekker Joëlle! Ondanks dat ik vegetarisch ben weet ik nog prima dat kip erg lekker kan smaken en jouw recept klinkt goed Wij hadden vandaag geen tijd om te koken. Ik was rond tien voor zes thuis, mijn moeder nog later en ik denk dat mijn vader waarschijnlijk rond half zes thuis kwam. Voor mij was het gewoon een kant en klare loempia uit de oven en een boterham Link naar bericht Deel via andere websites
Jyoti 0 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Eten jullie zo vroeg dan? Ik begin best vaak pas om zeven uur ofzo met koken. Link naar bericht Deel via andere websites
annzie 1 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Zo vroeg eten wij meestal ook hoor Iria keurige hollandse tijd Link naar bericht Deel via andere websites
Jyoti 0 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Rare Hollanders, het is er weer aan te zien dat ik uit het verre zuiden kom. Link naar bericht Deel via andere websites
Hongerige Wolf 0 Geplaatst 5 april 2011 Auteur Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Ik eet meestal tussen half zeven en zeven uur. Liever eet ik wat later, maar dan krijg ik wel snaaizin altijd dus dat is beter van niet. Ik denk dat dat vroege eten wel echt iets van boven de rivieren is, want ik ken dat van thuis eigenlijk ook niet. Vandaag een slaatje op, bietjes/geitenkaas/couscous/rauwe spinazie/appel/ui. Smaakte me niet, maar ik heb weer zo'n dag dat ik niks naar binnen krijg. Het positieve nieuws is dat ik vanmiddag de knopen van mijn zomerjas heb moeten verzetten. Link naar bericht Deel via andere websites
Josephina 0 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Ik heb vandaag ook couscous gemaakt met een sausje met room, banaan kokos en kerry. Bietjes en geitenkaas met couscous heb ik nog nooit geprobeerd ik heb wel eens een bietensalade met bulgur gemaakt. Link naar bericht Deel via andere websites
Chealder 1 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Ik vind het wel prettig om vroeg te eten. Wat mij betreft mag half zes ook. Maar ja, ik lig dan ook graag vroeg in mijn bed en dan vind ik het prettig om niet te laat te eten. (Overigens vind ik het nu wel welletjes, morgen wel weer een dag ) Link naar bericht Deel via andere websites
Josephina 0 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Wij eten 's winters vaak rond een uur of zes, maar 's zomers wordt het vaak wel snel zeven uur of later. Link naar bericht Deel via andere websites
Hongerige Wolf 0 Geplaatst 5 april 2011 Auteur Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Ik ga meestal rond tien uur naar bed, maar ik moet er echt niet aan denken om om half zes te eten. Maar ja, 't is maar net wat je gewend bent natuurlijk. Ik heb een tijd gehad dat ik echt een soort mediterraanse levensstijl had, toen begon ik nooit voor acht uur met koken. Link naar bericht Deel via andere websites
Jyoti 0 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Bij mij thuis was half zeven à zeven uur ook de normale tijd, maar sinds ik op mezelf woon is het vaak wel wat later (hoewel er ook wel eens dagen zijn waarop ik om zes uur eet, het hangt er maar vanaf hoe het precies uitkomt, als student heb ik niet echt een heel vast ritme eigenlijk.) Mijn oppasgezin waarmee ik altijd mee-eet op dinsdag eet altijd al om half zes ofzo, ik snap het wel omdat er kleine kinderen bij zijn die naar bed moeten maar dat vind ik zelf toch altijd erg vroeg, ik heb het gevoel dat mijn vieruurtje dan nauwelijks op is ofzo. Ik baal er trouwens echt van dat ik geen oven meer heb, ik heb de laatste tijd zo vaak zin om lasagne en oventomaat enzo te maken, om van een stomme pizza nog maar te zwijgen. Kan je op een of andere manier pizza in een pan maken ofzo, of is dat een heel raar idee? Link naar bericht Deel via andere websites
Jyoti 0 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Ik vind het wel prettig om vroeg te eten. Wat mij betreft mag half zes ook. Maar ja, ik lig dan ook graag vroeg in mijn bed en dan vind ik het prettig om niet te laat te eten. (Overigens vind ik het nu wel welletjes, morgen wel weer een dag ) Ja, dan kan ik me wel voorstellen dat het goed in je ritme past. Ik ben meer zo eentje van lang uitslapen 's ochtends, lekker laat ontbijten, en dan gaan de rest van je maaltijden automatisch wat later vallen. Ik ben ook best een nachtbraker, dat trek je niet als je om half zes eet. Hoewel ik wel moet zeggen dat het tegenwoordig aardig meevalt, ik sta vaak al op rond negen uur en ga rond middernacht naar bed, dat is best vroeg in vergelijking met vroeger. Ik had best wel periodes waarin ik niet voor 12 uur uit mijn nest kwam, ja, dan stond ik dus om een uur of 9 avondeten te koken en ging ik weer naar bed rond drie uur 's nachts. Op zich vond ik dat nog wel tof ook. Link naar bericht Deel via andere websites
Hongerige Wolf 0 Geplaatst 5 april 2011 Auteur Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Pizza kan gewoon in de (gietijzeren; in een flutpannetje gaat het snel mis) koekenpan. http://www.motherearthnews.com/Real-Foo ... ecipe.aspx Link naar bericht Deel via andere websites
Jyoti 0 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Oh wauw, het kan gewoonweg, super! Moet ik binnenkort eens proberen. Ik vrees alleen dat diepvriespizza niet zal lukken in de pan, daar gaat een van de weinige luie guilty pleasures die ik nog over had... Link naar bericht Deel via andere websites
Hongerige Wolf 0 Geplaatst 5 april 2011 Auteur Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Nee hoor dat kan ook. Tenminste, ik deed het vroeger weleens. Maar dan moet je hem wel op lage temperatuur bakken of even een beetje ontdooien. Link naar bericht Deel via andere websites
Jyoti 0 Geplaatst 5 april 2011 Rapport Share Geplaatst 5 april 2011 Oh serieus? JA!! Morgen eet ik (voor het eerst sinds ik hier woon, dus toch wel twee maand, wauw) diepvriespizza!!! Haha, wat erg dat ik daar zo blij van word. Ik ben verder helemaal niet zo van de kant en klaar, maar bij pizza vind ik het af en toe echt lekker. Ja, zelfgemaakte pizza is natuurlijk ook helemaal super, maar af en toe gewoon zo'n lekker makkelijk goedkoop diepvriespizza'tje kan ik echt wel van genieten. En ach, sinds ik in Nederland woon eet ik al zoveel ongezonde dingen niet meer (Nederlandse friet heeft mij compleet van mijn frietkotverslaving afgeholpen) dat dit wel eens mag. Link naar bericht Deel via andere websites
Aanbevolen berichten