Spring naar bijdragen

Je meest geliefde kerstfilm.


Aanbevolen berichten

Oeh, moeilijke vraag, er zijn wel veel leuke kerstfilms... Als eerste schiet The Hogfather te binnen. Een verfilming van het boek van Terry Pratchett. Een enigszins alternatieve kerstfilm, beetje a la Night before Christmas misschien. Die ik *shame shame* nog nooit gezien heb!

Link naar bericht
Deel via andere websites

De enige reden waarom de New Yorkse agent in Los Angeles zit, is dat hij de kerst bij zijn kinderen wil zijn. Hij bevindt zich op een feestje van het werk van zijn ex-vrouw als een stel Duitse terroristen controle over de wolkenkrabber neemt om een kluis met zeven sloten te openen. Door zijn verdekte positie weet hij de groep gijzelaars te ontlopen om zo de terroristen uit te schakelen en hun plan te saboteren.

Als de agent John McClane weer eens voor kerst in Washington is, ziet hij iets vreemds op de luchthaven. Hij grijpt in en ontdekt dat het om zeer zware jongens gaat, al weet hij niet wat ze van plan zijn. Als de politie eenmaal doorheeft dat hij gelijk heeft is het al te laat. Terroristen hebben de luchthaven en de toestellen in de lucht in hun macht en in één van die toestellen zit John's vrouw. Hij tracht verborgen te blijven, de terroristen uit te schakelen en zeker niet makkelijk dood te gaan, net als vorig jaar.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Een film die ik nog steeds erg bijzonder vind, ondanks dat het al een oudje is, is ook niet echt een kerstfilm, maar werd (wordt?) wel altijd rond kerst uitgezonden:
.

applaus-smiley.gif en anders gewoon zelf op dvd kijken als er op tv weer zo'n melige kerstfilm is.

Quote:

Kroamschudd'n in Mariaparochie
widegrin.gif

"Wij zijn van de felicitatie dienst" .... "Gefeliciteerd!"

Een absolute must!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid