Spring naar bijdragen

Artiest vd week: Tim Hughes


Aanbevolen berichten

Acht weken lang organiseert Credible.nl in samenwerking met Xnoizz Flevo Festival de "Artiest van de Week". Iedere week staat een artiest in de spotlights die tijdens het Xnoizz Flevo Festival 2008 optreedt. Elke week geeft Credible.nl 2 all-in tickets voor het Flevo Festival weg en ook nog eens 2 dagkaarten voor de dag dat de artiest optreedt.


Artiest van de week: Tim Hughesbtn_tim_hughes.png

Wie kent Tim Hughes niet? Deze Britse aanbiddingsleider en liedjesschrijver hoort in het rijtje van Matt Redman en Chris Tomlin thuis. Hughes begon met het leiden van de aanbidding in de Soul Survivor Kerk in Watford, Engeland. Dit heeft hij jaren gedaan. Ook op de grote festivals van Soul Survivor in Engeland leidt hij de aanbidding. Sinds mei 2005 is hij samen met zijn vrouw Rachel betrokken bij de Holy Trunity Brompton in Londen als aanbiddingsleider. Daarnaast runt hij een school voor aanbiddingsleiders en muzikanten genaamd 'Worship Central'.

Hughes' muziek kun je omschrijven als moderne aanbiddingsmuziek. Hij heeft drie albums uitgebracht: 'Here I Am to Worship' (2001), 'When Silence Falls' (2004) en 'Holding Nothing Back' (2007). Het nummer 'Here I Am to Worship' van de gelijknamige cd heeft een Dove Award gewonnen en is uitgegroeid tot een populair worshipnummer. De populariteit van het nummer heeft Tim Hughes onder andere te danken aan de artiest Michael W. Smith, die het nummer op het album Worship Again plaatste een jaar nadat het origineel was uitgebracht.

Website: www.timhughesmusic.com

Gratis MP3: Download gratis Tim Hughes - Blessed Be Your Name.


Winnen?

Wil jij de tickets winnen? Stuur dan nu een e-mail (met eventueel je nickname) naar emailimg.php?id=crZmxldm9AY3JlZGlibGUubmw= . De winnaars worden volgende week bekend gemaakt.


Overige acties:

Maak kans op de nieuwste CD van Tim Hughes door deze Ecard te versturen.

Alle CD's van Tim Hughes op True Music zijn nu EUR 17,50!

Niet gewonnen? Tot 22 juni ontvang je 10 euro korting op je all-in ticket. Bestel nu.


Winnaars vorige week:

2 all-in tickets: Gorthaur

2 dagkaarten: Erik Koning (niet geregistreerd op Credible.nl)

Beide winnaars van harte gefeliciteerd. Deze keer niet gewonnen? Gewoon weer opnieuw mailen naar emailimg.php?id=crZmxldm9AY3JlZGlibGUubmw= , wie weet win je deze week wél die felbegeerde tickets!

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid