Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Quote:

[...]

Moah, niet alles is haalbaar. Ik zoek naar een realistisch doel in een religie. Ik zie niet in namelijk waarom God een regel zou stellen die onmogelijk is na te leven.

Verder vind ik wat je zegt wel mooi hoor, maar dan meer in een andere context.
smile.gif

Je moet doen alsof alles haalbaar is ... want zolang je blijft denken dat alles haalbaar is, helpt jou dat motiveren.

En op dat punt ben ik het ook met jou eens hoor: Dat God ons niet boven ons vermogen belast. Klinkt voor mij eigenlijk meer dan vanzelfsprekend.


Samengevoegd:

Quote:

Lol. En eerder zei je: "Het is 'ongepast' voor een moslim om zijn oordeel klaar te hebben zonder het gehele context daarvan te weten."

En nu stel je dat jezelf zo zou meedoen met de voorbeelden die ik geef. Voorbeelden waarbij doden zijn gevallen. Is het heel erg dat ik er geen bal meer van begrijp?

En juist door de ander te negeren toon je eigenwaarde. Premitief kan iedereen wel reageren, daar heb je geen hersens voor nodig. Het zegt wat mij betreft ontzettend veel dat jij als goed geintegreerde moslim in de Nederlandse samenleving zo zou meedoen aan een demonstratie waarvan je echt niet weet waar het nou precies van is. Een demonstratie waar je bij voorbaat al weet dat er nare dingen gaan gebeuren en waar er mogelijk doden gaan vallen.

Waar is jouw eigenwaarde? Waarom praat je jezelf de slachtofferrol aan? Zelf nu in deze post van jou zie ik geen reflectie terug op het handelen van je broeders. Geen enkel woordje kritiek.

Dit heb ik er ook bij gezegd:

Maar ik zou wel medelijden met hen voelen, medeleven tonen en een hart onder de riem steken aan diegene die zich gekwetst voelen. Omdat hij hier een 'collectief pscyhologische straf' uitdeeld.

Een hart onder de riem steken kan bijv. dmv. een brief maar kan ook dmv. een demonstratie. Om te laten zien dat we onze medeleven tonen.

Wat ik zei is dat we ons oordeel niet kunnen vellen over hetgeen waar we de volledige context niet van kennen. Aan de andere kant bedoel ik dat je wel degelijk 'medeleven en betrokkenheid' kan tonen aan degene die zich onderdrukt voelen.

Maar je kan niet als 'rechter' spelen terwijl je de hele zaak niet onderzocht hebt. Dat is wat ik wou zeggen.

Maar je kan wel een eigen mening hebben en dat die mening zich vertaald in hetgeen waar diegene goed in is. (bijv. demonstreren).

Dus wat ik wou zeggen is dat we altijd een eigen persoonlijke mening/visie/ideologie hebben maar ook een oordeel kunnen hebben. En met dat laatste moeten we voorzichtig zijn als we de gehele context niet kennen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 68
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

[...]

En waarom is dat precies zo erg? Ik begrijp best als je als ongelovige dit zou schrijven, maar je bent toch een Christen? Waarom wil je liever in een seculiere samenleving wonen dan in een Islamitische? Dat zou je nu misschien een hele rare vraag vinden, maar ik zie dat er veel overeenkomsten zijn tussen de Islam en het Christendom. (..)

ik heb geen enkel probleem met de overeenkomsten, maar wel met de verschillen. Aangezien je als jood of christen tweederangsburger bent volgens de islam, en je als moslim je niet eens tot het christendom of welke godsdienst dan ook mag bekeren, heb ik toch liever een seculiere maatschappij dan een islamitische.

Ik hecht nu eenmaal waarde aan de Waarheid, en als ik denk dat die Waarheid inhoudt, dat Jezus mijn God is, dan vind ik dat een ietsiepietsie vervelend als ik daarom de doodstraf kan krijgen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

ik heb geen enkel probleem met de
overeenkomsten
, maar wel met de
verschillen
. Aangezien je als jood of christen tweederangsburger bent volgens de islam, en je als moslim je niet eens tot het christendom of welke godsdienst dan ook mag bekeren, heb ik toch liever een seculiere maatschappij dan een islamitische.

Ik hecht nu eenmaal waarde aan de
W
aarheid, en als ik denk dat die
W
aarheid inhoudt, dat Jezus mijn God is, dan vind ik dat een ietsiepietsie vervelend als ik daarom de doodstraf kan krijgen.

Dat geldt voor elke religie, dat je niet mag 'overlopen' naar een andere religie. En weet je wel wat voor straffen de bijbel daarvoor hanteert? Voor afvalligen. Nou precies hetzelfde als wat de islaam erover zegt, nl. dat diegene geen 'bestaansrecht' meer heeft dus geen enkele recht meer heeft. Zo krijgen ze een zgn. rijksban, waarbij ze geen enkele recht meer hebben. Dat geldt ook zo ongeveer voor de joden, dat diegene eigenlijk geen bestaansrecht meer heeft en zo werd verstoten/geïsoleerd vd maatschappij. Het is een joodse traditie om een rouwplechtigheid te houden voor iemand die geen jood meer is. (alsof hij er niet meer is, alsof hij niet bestaat, dus geen bestaansrecht).

Wie/waar/wanneer krijg je de doodstraf? Ben jij een moslimgeleerde dat je gemachtigd bent hier een fatwa voor uit te spreken? Ben je een rechterlijke macht? Leven we in een islamitische land? Zo ja, wordt hier de sharia 100% gehanteerd? Wat bijna in geen enkele islamitische land het geval is. Is er dan een rechtszaak geweest dat je tot dat oordeel komt? Alsof ik nu tegen jou zeg: Als je iemand vermoord krijgt je 10 jaar gevangenisstraf.

Wat je hier doet is gewoon islam-bashers napraten die zielig doen dat ze worden afgeslacht als ze van mening verschillen. Waarbij de indruk wordt gewekt dat er een horde barbaren met wapens achter een ex-moslim aanrennen. Voor mij is dit meer bangmakerij/stemmingmakerij. Aangezien we in Nederland wonen (dus geen islamitische land) en hier dus niets mee te maken krijgen. Alsof ik tegen jou zeg: 'ALS je nu in dit en dat land was (geboren) dan gebeurde er dit en dat met jou.' Terwijl het helemaal geen zin heeft om hierover na te denken omdat we daar toch niet zijn.

Keep it real ;-)

ps. sorry als ik misschien te fel overkomt. Maar ik merk dat er mensen zijn die zulke onderwerpen (geloofsafvalligheid, tweederangs-burgers, Saudi-arabie) in ELKE discussie over de islaam naar voren halen, ongeacht over welke specifieke aspect van de islaam deze discussie over gaat, omdat ze hiermee denken de 'zwakke' plek in de islaam te hebben gevonden en daardoor opzettelijk tegen deze zere been zoveel mogelijk proberen te slaan. Maar elke kritiek aan een aspect van een religie is een tekortkoming aan onszelf en niet van onze Schepper. Dus vandaar: Beter de harde waarheid dan de zachte leugen.

Kort samengevat: BOT puh2.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Goed, dan zal ik nu nog eens rustig onder woorden proberen te brengen wat ik bedoelde te zeggen. En eigenlijk is het precies hetzelfde punt als wat ik in het film van Geert Wilders topic maakte.

Kerken betuigen hun steun in Utrecht aan moslims over iets waarvan ze nog helemaal niet weten wat het nou precies is. Kerken die over het algemeen zelf geen eens het lef hebben om op te komen als hun eigen geloof beledigd wordt. Niet dat dat moet hoor, want we hebben vrijheid van meningsuiting. Daar zal ik zo wat voorbeelden van geven.

Als iemand het concreet moeilijk heeft na een gebeurtenis dan is het natuurlijk prima om je steun te betuigen, mits je je daar in kan vinden. Citaten van naastenliefde enz enz zijn dus niet van toepassing. Maar er is simpelweg nog helemaal niets gebeurd. Ik heb nog geen seconde film gezien en er worden in het buitenland al Nederlandse vlaggen verbrand. Ophef om niets als je het mij vraagt. Nu is dat in Nederland nog niet gebeurd. Maar als je nu al zo'n sfeer creëert dat mensen zielig zijn en dus steun nodig hebben dan zullen enkelen daar misbruik van maken en die positie tot het uiterste uitbuiten.

Met kanjertraining die ik aan kinderen geef is een van de 5 regels 'niemand is zielig'. Zielig zijn is namelijk nergens voor nodig, het is verschuilen en de situatie uitbuiten. Zielig zijn is gele petten gedrag (konijnengedrag) en we willen juist dat kinderen witte petten op hebben (tijger gedrag). Als je jezelf zielig vindt (en dat bespeur ik nogal in de islamitische wereld, en ook onder Nederlandse moslims) dan zul je dus zelden een witte pet op hebben en zul nooit het maximale uit jezelf halen. Gele petten (waar het jezelf zielig vinden dus bij hoort) hebben een negatieve eigenwaarde en vinden al wat anders is juist erg positief. Witte petten hebben een positieve eigenwaarde en kijken ook positief tegen anderen aan.

Niemand is zielig, en we moeten bij voorbaat al niet iemand zielig gaan vinden om datgene wat misschien gaat komen. En dat is waar voor mij deze steunbetuiging op slaat. Het zielig vinden van de ander. Daarmee helpen deze kerken de moslims dus helemaal niet, maar drukken ze ze enkel dieper in hun zelfmedelijden.

Kerken die niet eens bereid zijn om voor zichzelf op te komen (daar zou ik nog op terugkomen). Zo heeft de PKN laatst geprotesteerd tegen een tekening, ik heb er enkel op Trouw en Geenstijl wat over gelezen en na een dag was het ook weer helemaal over. Zo had ik een abbo op het AD. Wekenlang werdt daar het christelijk en met name katholieke geloof belachelijk gemaakt in een stripje. Prima, want er is immers vrijheid van meningsuiting, maar dan zeg ik mijn abbo op. Simpel. Maar hoe vaak hoor je christelijke kerken/gemeenten nog klagen of actie voeren tegen zulke cartoons of tegen godslasterlijke opmerkingen op tv? Zelden tot nooit. En ik zeg ook niet dat dat moet, want we hebben vrijheid van meningsuiting. Daarnaast is het christendom gegroeid, het christendom heeft eigenwaarde en vind zichzelf dus niet zielig.

Waarom zouden we onze islamitische broeders niet echt helpen? Niet helpen met een of andere steunbetuiging, maar helpen om kritiek te verdragen. Daarmee om te gaan, en daarop volwassen te reageren.

Zou dat niet een veel christelijkere daad zijn? De ander leren om uit die neerwaartse spiraal te klimmen en om weer eigenwaarde op te bouwen? Zou de islam als ze eigenwaarde had niet veel minder snel demonstreren, zou dat niet ontzettend veel leed besparen? Zou dat niet de extra brandstof die mensen zoals Wilders nodig hebben weglaten?

Zo een zichzelf respecterende islam niet veel eerder uitwassen binnen eigen gelederen aanpakken? En zou extremisme dan nog zo'n grote kans krijgen als dat ze nu krijgt? Want laten we welzijn, dat zelfmedelijden, dat zielig voelen dat is waar het extremisme op teert, dat is waar ze hun zieltjes winnen, zowel in het christendom als in de islam.

Ik hoop dat op deze manier wat meer duidelijk is wat ik aanvankelijk bedoelde.

Ps: is dit niet gewoon een onderdeel van:
? Laten we nou alles wat hiermee te maken heeft maar in 1 topic stoppen dan houden we het lekker overzichtelijk.
smile.gif

Wie praat zichzelf nu in een slachtofferpositie en toont geen enkele zefkritiek? Dat lijkt meer op toepassing van jou..

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Wie praat zichzelf nu in een slachtofferpositie en toont geen enkele zefkritiek? Dat lijkt meer op toepassing van jou..

Het staat een ieder geheel vrij om kritiek op mij te leveren. Ik heb meerdere malen aangegeven daar open voor te staan. De tips die ik heb gekregen in de loop der tijd heb ik geprobeerd te verwerken. Voel je dus vrij om met onderbouwde kritiek te komen, mijn profiel staat open.

Overigens schrijf ik wekelijks een zelfreflectie (volgens de TVP methode (Terugblik, Verdieping, Plan)) over mijn professioneel functioneren.

Maar enige verduidelijking in dit topic mag ook wel.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Zo te zien zijn er dus geen verdere op of aanmerkingen.

Dan ga ik nu maar weer door met posten.

Vandaag is bekend geworden dat de ontvoerde aartsbisschop in Irak is vermoord.

Zie oa: link

Nu deze barbaarse daad wereldwijd bekend is geworden vraag ik mij af waarom ik nog geen steunbetuigingen van islamitische organisaties of gezaghebbende moslims heb gehoord. Ik heb eigenlijk nog geen enkele moslim gehoord met een steunbetuiging.

Ik stel voor dat we alle steunbetuigingen gaan turven.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Nu deze barbaarse daad wereldwijd bekend is geworden vraag ik mij af waarom ik nog geen steunbetuigingen van islamitische organisaties of gezaghebbende moslims heb gehoord. Ik heb eigenlijk nog geen enkele moslim gehoord met een steunbetuiging.

Ik stel voor dat we alle steunbetuigingen gaan turven.

Ik voorspel je dat je met turven aan de moslimkant vrij snel klaar bent. De moslims beschouwen sowieso niet-moslims als ongelovigen en wat met de aartsbisschop is gebeurd zal wel de wil van Allah zijn.....

Immers deze Irakees had levend in een moslimland beter moeten weten en zich nooit met het christendom moeten inlaten. Aangezien de eer en de heiligheid van de "almachtige Allah" en zijn "enige ware profeet Mohammed" altijd verdedigd moet worden door de moslims zelf (waar is dan de macht van Allah zou ik zo zeggen), zullen de daders ws wel in hun naam gehandeld hebben.

Tsja, het christendom dient zich toch echt nog eens goed achter de oren te krabben en zich af te vragen of ze wel moeten doorgaan met steeds maar eenzijdig de hand te reiken aan de moslims. Het is overduidelijk altijd maar eenrichtingsverkeer!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Ik voorspel je dat je met turven aan de moslimkant vrij snel klaar bent. De moslims beschouwen sowieso niet-moslims als ongelovigen en wat met de aartsbisschop is gebeurd zal wel de wil van Allah zijn.....

We wachten rustig af. smile.gif Laten we van het positieve uitgaan. Ik verwacht in ieder geval van de 'president' van Irak steunbetuiging en veroordeling van deze barbaarse daad (al dan niet onder druk van de buitenlandse coalitie de hem in het zadel houd).

Edit: ik zit ook met smart te wachten op een in de haast ingelaste persconferentie van Jan Peter B. Als je je druk kan maken om een of andere film die misschien gaat komen en waarvan de inhoud wellicht niet helemaal wenselijk is dan kun je je ook wel druk maken om een katholiek geestelijk leider die op brute wijze afgeslacht wordt.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Zo te zien zijn er dus geen verdere op of aanmerkingen.

Dan ga ik nu maar weer door met posten.

Vandaag is bekend geworden dat de ontvoerde aartsbisschop in Irak is vermoord.

Zie oa:

Nu deze barbaarse daad wereldwijd bekend is geworden vraag ik mij af waarom ik nog geen steunbetuigingen van islamitische organisaties of gezaghebbende moslims heb gehoord. Ik heb eigenlijk nog geen enkele moslim gehoord met een steunbetuiging.

Ik stel voor dat we alle steunbetuigingen gaan turven.

Ik hoef eigenlijk niet meer te verklaren waarom ik schreef dat jij net zo goed jezelf in een slachtofferpositie zit te praten. Zie je eigen quote... want oh-oh-oh wat worden de christenen toch gediscrimineerd door die boze moslims muur.gif

Maar misschien kun je dankzij zo'n nieuwsfeit een beetje begrip krijgen voor moslims; die lezen dit nieuws namelijks dagelijks (meerdere keren zelfs) in de krant. Islamitische landen die bezet worden door christelijke landen (neo-kruisvaarders), moslims die vermoord worden, de hetze die er is tegen de islam, bespottingen etc. etc.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Ik hoef eigenlijk niet meer te verklaren waarom ik schreef dat jij net zo goed jezelf in een slachtofferpositie zit te praten. Zie je eigen quote... want oh-oh-oh wat worden de christenen toch gediscrimineerd door die boze moslims
muur.gif

Van discriminatie is geen sprake in dit geval. Moord komt dichter in de buurt. Is overigens niets zieligs aan, maar gewoon een feit. Maar ik zou graag andere voorbeelden willen hebben nu je er weer over begint. Anders neem je je woorden maar terug.

Quote:

Maar misschien kun je dankzij zo'n nieuwsfeit een beetje begrip krijgen voor moslims; die lezen dit nieuws namelijks dagelijks (meerdere keren zelfs) in de krant.

Dat is bijzonder. Graag wil ik nieuwsberichten waarin staat dat in een westers/christelijk land een imam is ontvoerd en vermoord. Begrip voor de moslims, helaas het begrip wat ik had brokkelt beetje bij beetje af.

Quote:

Islamitische landen die bezet worden door christelijke landen (neo-kruisvaarders),

Noem eens 1 land wat bezet wordt vandaag de dag. Alle islamitische landen hebben een eigen regering. Dat deze regeringen westerse troepen nodig hebben om het land enigszins leefbaar te houden is zeer spijtig. Geloof mij als ik zeg dat ik ook het liefst had dat alle westerse troepen bij de westerse grens opgesteld zouden staan.

Quote:

moslims die vermoord worden, de hetze die er is tegen de islam, bespottingen etc. etc.

Je komt met heel veel dingen, maar feitelijk is maar bar weinig steekhoudend en wordt het meeste islamitische leed veroorzaakt door islamieten zelf.

Maar door je nu niet afkeurend uit te spreken, zelfs dit voorval in je voordeel wil gaan gebruiken toon je mij heel wat. Ik hoop dat het meer mensen de ogen opent.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Maar misschien kun je dankzij zo'n nieuwsfeit een beetje begrip krijgen voor moslims; die lezen dit nieuws namelijks dagelijks (meerdere keren zelfs) in de krant.

Hoe, wat, waar, wie? Laat me raden: Gaza?

Quote:
Islamitische landen die bezet worden door christelijke landen (neo-kruisvaarders), moslims die vermoord worden, de hetze die er is tegen de islam, bespottingen etc. etc.

Ik neem aan dat je Irak en Afghanistan bedoelt? Zo niet, welke landen wel dan?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Mocro: wat doe je nog in dit land? Dit is het westen de nemesis voor de islam. Waaro ben je nog onder ons kruisvaarders? Waarom niet naar Irak om te vechten tegen ons kafirs? Weet je zo lang je nog de vruchten plukt van deze westerse samenleving zou ik niet te hard oordelen over onze maatschappij heh?

PS: jij betaald via de belasting ook gewoon mee aan de NL troepen in Afghanistan heh? Heb je daar wel eens aan gedacht?

PS 2: gelukkg word het leed in gaza helemaal opgevangen door de 1,2 miljard moslims.... Not. Weet je waarom niet? omdat het wel handig is politiek gezien. Kan men daar altijd met het vingertje naar wijzen. Waarom zou je een paar miljoen moslims helpen als je in plaats daarvan fijn het westen af kan zeiken heh?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Nou hier de gevraagde verduideliking:

Islamitische landen die bezet worden: Palestina, Marokko (Ceuta en Melilla), Irak, Afghanistan

Plus de meeste dictators worden in stand gehouden door het Westen.

Moslims die vermoord worden in Palestina, Irak, Afghanistan door kruisvaarders..

De hetze tegen de islam in het Westen; Obama moet zwerennooit moslim geweest te zijn, of hij maakt geen kans.., spotprenten in Europa, moskeeën in brand gestoken, geweld tegen moslims in Europese landen door neonazi's.., verkeerde berichtgeving door westerse media.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Nou hier de gevraagde verduideliking:

Islamitische landen die bezet worden: Palestina, Marokko (Ceuta en Melilla), Irak, Afghanistan

Plus de meeste dictators worden in stand gehouden door het Westen.

Moslims die vermoord worden in Palestina, Irak, Afghanistan door kruisvaarders..

De hetze tegen de islam in het Westen; Obama moet zwerennooit moslim geweest te zijn, of hij maakt geen kans.., spotprenten in Europa, moskeeën in brand gestoken, geweld tegen moslims in Europese landen door neonazi's.., verkeerde berichtgeving door westerse media.

Je moet toch echt beter opletten sachbie! Palestina: vlgs. mij gaan Hamas en Fatah niet samen door 1 deur en als ik mij niet vergis zijn beide groepen moslim? En hebben de Palestijnen nu nog niet geleerd dat wanneer ze doorgaan met raketten afschieten en de zelfmoordterreur weer hebben opgegraven dat Israel TERECHT terugslaat?

Irak: dus jij had liever gezien dat Saddam Hoessein was aangebleven als leider. Deze vredelievende moslim heeft ik weet niet hoeveel moslimdoden op zijn naam staan. Mag ik in dit verband ook even refereren aan de Irak-Iran-oorlog in de jaren '80? Zijn niet beide moslimlanden? En wat te denken van de inval in Koeweit door Irak in de jaren '90? Waren niet beide moslimlanden? En dn vergeet je gemakshalve de doden tengevolge van het onderlinge geweld tussen sjiieten en soennieten.

Onze reis voert verder naar Afghanistan. Dus jij was een fan van de Taliban? De Taliban doden geen mede-Afghanen die ook moslim zijn?

En die spotprenten? So what! Er zijn ook spotprenten over christenen. En de moslims reageren vreemd genoeg altijd met spotprenten over Joden! Deense spotprenten, reactie is anti-semitische spotprenten! Sinds wnneer wonen er in Denemarken alleen Joden?

Nee, nee sachbie, je zit er helemaal naast!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Je moet toch echt beter opletten sachbie! Palestina: vlgs. mij gaan Hamas en Fatah niet samen door 1 deur en als ik mij niet vergis zijn beide groepen moslim? En hebben de Palestijnen nu nog niet geleerd dat wanneer ze doorgaan met raketten afschieten en de zelfmoordterreur weer hebben opgegraven dat Israel TERECHT terugslaat?

Huh? Wordt Palestina bezet door Hamas of Fatah? Sinds wanneer? Palestina is het land van Tell Aviv tot en met de Dode Zee, wat de Zionisten hebben gestolen van de Palestijnen met hulp van het Westen, omdat ze hun eigen probleem (de holocaust) niet konden oplossen.

Sowieso is de Westelijke Jordaanoever Palestijns grondgebied volgens de hele wereld.

Quote:
Irak: dus jij had liever gezien dat Saddam Hoessein was aangebleven als leider. Deze vredelievende moslim heeft ik weet niet hoeveel moslimdoden op zijn naam staan. Mag ik in dit verband ook even refereren aan de Irak-Iran-oorlog in de jaren '80? Zijn niet beide moslimlanden? En wat te denken van de inval in Koeweit door Irak in de jaren '90? Waren niet beide moslimlanden? En dn vergeet je gemakshalve de doden tengevolge van het onderlinge geweld tussen sjiieten en soennieten.

Ieder land kan haar eigen problemen oplossen. Er zijn wel ergere dictators te benoemen dan Sadam Hoessein. Als jij nog gelooft dat de reden van de bezetting het afzetten van Sadam Hoessein is, ben je wel 1 van de 3 naieve mensen die er nog op de wereld zijn. Het ging natuurlijk om olie.

Daarnaast zijn alle doden die er door interne strijd zijn ontstaan in Irak gewoon de schuld van de Amerikanen. Zij hebben het land namelijk in chaos gebracht.

Quote:
Onze reis voert verder naar Afghanistan. Dus jij was een fan van de Taliban? De Taliban doden geen mede-Afghanen die ook moslim zijn?

Diezelfde Taliban werd wel gesponsord door de Amerikanen aantal decennia geleden. Als de Afghanen kiezen voor Taliban, dan hebben zij dat recht.

Quote:
En die spotprenten? So what! Er zijn ook spotprenten over christenen. En de moslims reageren vreemd genoeg altijd met spotprenten over Joden! Deense spotprenten, reactie is anti-semitische spotprenten! Sinds wnneer wonen er in Denemarken alleen Joden?

Sowieso is er een verschil tussen moslims in het Westen en in het MO. De westerse moslims hebben gewoon schouderophalend gereageerd op die vage cartoons. Bovendien zijn die gewelddadige protesten in het MO erg overdreven door de media. 99% van de moslims in die landen kon het ook niks schelen; je zag ook steeds dezelfde 3 mannen de Deense vlag in brand steken nosmile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Beste Mocro,

Natuurlijk is olie de reden voor de inval in Irak. Duh!

Je bril is wel heel erg gekleurd. Heerlijk om te zien hoe je alle onderlinge strijd tussen moslims wegwuift. Echt geweldig! Een sterk staaltje van een totaal gebrek van zelfreflectie als moslim.

Ik zou zeggen Mocro, blijf jij maar lekker in de waan dat de hele wereld het op de moslims heeft voorzien en dat (hoewel je dat hier niet durft uit te spreken) de Joden ook nog eens ws overal achter zitten.

Slaap lekker..... sleepey.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Protestantse kerken Amsterdam steunen moslims

Geplaatst door Theo Borgermans op vrijdag 14 maart 2008 om 17:35u (Bron: ANP)

AMSTERDAM (RKnieuws.net) - Het hoofdbestuur van de Protestantse Kerk Amsterdam roept in een brief alle bij de koepelorganisatie aangesloten kerken op hun steun te betuigen aan Amsterdamse moslims. Aanleiding voor de oproep is de aangekondigde film van Geert Wilders en de daardoor veroorzaakte commotie.

Moslims zouden zich hierdoor als bevolkingsgroep in een negatieve hoek gedrukt voelen, zo meldt de brief. En dat vraagt volgens het kerkbestuur om solidariteit.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid