Spring naar bijdragen

Ann!

Members
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Ann!

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Beroep
    VWO 6
  1. Ann!

    Brainstorm Festival 2009

    cool!! zitten echt mooie foto's tussen!
  2. Ann!

    Brainstorm Festival 2009

    Het was echt zoo gaaf!! helemaal geweldig! vooral Narnia was super vet! we stonden helemaal vooraan, en gewoon super goede muziek! wel jammer dat Nymphea Aurorea er niet was, maja..
  3. Ann!

    Vertaling van liederen

    Ik vind het nummer Beautiful One voor een deel heel mooi vertaald, maar voor een deel vind ik het heel apart om het zo te zingen in het nederlands. De coupletten vind ik wel mooi in het nederlands, maar de refreinen.. ik vind het heel apart om te zingen: Prachtige God. De engelse versie blijf ik mooier vinden.. Beautiful one Wonderful so wonderful is Your unfailing love Your cross is spoken mercy over me No eye has seen, no ear has heard, no heart can fully know How glorious, how beautiful You are Chorus: Beautiful one I love Beautiful one I adore Beautiful one my soul must s
  4. Ik leidt zelf geen kindernevendienst, maar help wel mee.. Degene die de hoofdleiding (laat ik t zo maar even noemen) over onze groep heeft, laat de kinderen aan het begin altijd even vertellen. Dan mogen ze gewoon even vertellen wat ze die week meegemaakt hebben. Vaak vinden ze dat heel leuk! maar goed, ik denk dat dat met een grote groep niet gaat lukken, dan blijft er geen tijd meer over voor het bijbelverhaal en de verwerking.. maar als je een klein groepje hebt is het denk ik wel leuk om in te voeren (als dat nog niet gebeurt tenminste). En je hebt ook weer een deel van de tijd gevuld!
  5. Ik heb het boek 1953 van Rik launspach net uit.. Een boek over de Watersnoodramp, opzich best wel een mooi boek. Behoorlijk dik en er lopen heel veel verhaallijnen door elkaar. Der zit alleen niet echt heel veel spanning in en op sommige momenten wordt hij wel een beetje eentonig.. maar voor een boek dat ik voor Nederlands, Literatuur, moest lezen vind ik t wel een heel goed boek..
  6. Ann!

    Brainstorm Festival 2009

    haha, die drummer ben jij toch? (of las ik dat nou helemaal fout op een ander topic?) maar op de site staat dat Nymphea Aurora op zaterdag komt.. klopt de site niet? of klopt er iets anders niet? Hoop dat ze toch wel op zaterdag komen, vind ze wel vet!
  7. Ann!

    Brainstorm Festival 2009

    wie mis ik dan?
  8. Ann!

    Brainstorm Festival 2009

    Ik ga op de zaterdag!
  9. Ann!

    Je zondagsinvulling

    Quote: Op maandag 28 september 2009 20:23:09 schreef Shuttletje het volgende: [...] Wanneer kan het echt niet anders? Als je op zondag niet wilt winkelen of uit eten wilt, kan het toch altijd anders? Bij mij iig wel Uit eten hoeft sowieso niet denk ik, dat kan idd altijd anders.. Als je echt geen eten meer in huis hebt moet je soms wat denk ik.. oke, je hebt altijd nog buren, maar kan me voorstellen dat je die der niet mee lastig wilt vallen.. maar goed, gewoon zorgen dat je al je boodschappen binnen hebt, en dus op zondag lekker thuis kunt blijven..
  10. Ann!

    Je zondagsinvulling

    Ik ga op zondag eigenlijk altijd minstens 1x naar de kerk, vaak wel 2 keer. Winkelen of uiteten doe ik eigenlijk nooit. Ik maak er liever geen gebruik van op zondag, als het echt niet anders is vind ik het geen probleem. Werken vind ik geen probleem als t gaat om beroepen die ook op zondag uitgevoerd moeten worden, de zorg bijvoorbeeld. Anders zou ik t niet snel doen.
  11. Ann!

    profielwerkstuk muziek

    -Geslacht: Vrouw -Leeftijd: 17 -Opleidingsniveau: VWO 6 -Mentale toestand: geen problemen.. -Luister je veel muziek? Zoja, hoeveel uur gemiddeld per week? ik denk gemiddeld zo'n 10 uur per week. -naar welk genre muziek luister je dan? Vooral metal.. -Paar voorbeelden van bands/artiesten waar naar je luistert: Within Temptation, Nymphea Aurora, Skillet, Harmony, Hillsong, HB, Narnia en nog wel meer.. -Speel je zelf ook een instrument, of zing je, of schrijf je regelmatig songteksten? Zoja, hoe lang? nee -heb je het idee dat je je anders gedraagt/denkt sinds je een muziek
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid